Iyıgeceler arkadaşlar..
Yaklaşık 1 senedir uyku problemi yaşıyorum çok zor uykuya dalıyorum gece cok sık uyanıyorum ve şöyle derin derin uyuyamıyorum ve çıt sesine uyanıyorum.önceden boyle degıldim..Gecenın üçünde de beşinde de uyusam sabahın dokuzunda uyanırım. Nedeni bilinçaltı sıkıntıları olabılırmı? ne olabilir sizce yada çözümü nedir?
Aynı şeyleri bende yaşıyorum gözümden uyku akıyor tam uyuyacam aha diyorum ya kendimi dua ederken buluyom ya geçmişe takiliyom yada hayal kuruyorum evliligimle ilgili maalesef ne gecem belli nede gündüzüm geceleri uyumayı özledim ama yine olmuyor bazen geceleri uyumayıp ertesi gün uyumayıp kendimi zorlayıp saat akşam 10 gibi yataga atıp uyuyorum ertesi gece yine aynı gecem gündüzüm birbirine girdi anlayacağın tedavisi varmi bilmiyorum bende onu araştırıyorum ama birsey bulamadım benim bu durum 9 yıldır var yeni değil baya eski sabah 7 de yatıp saat 11 de kalkmak istemiyorum bu iş baya yoruyor umarım sen rahat uyursun
Iyıgeceler arkadaşlar..
Yaklaşık 1 senedir uyku problemi yaşıyorum çok zor uykuya dalıyorum gece cok sık uyanıyorum ve şöyle derin derin uyuyamıyorum ve çıt sesine uyanıyorum.önceden boyle degıldim..Gecenın üçünde de beşinde de uyusam sabahın dokuzunda uyanırım. Nedeni bilinçaltı sıkıntıları olabılırmı? ne olabilir sizce yada çözümü nedir?
Aklım erdiğinden beri bu sıkıntıyı yaşıyorum nedenini bende bilmiyorum çok kez 0 uyku yaptım akşam erken yatıp erken kalkayım diye nafile bende bilmiyorum ama çözümünü buldum yatağa saat kaçta yazarsan yat gözünü kapatıp zikir matik veya tesbih ile salavat çekince hemen uyuyorsun hatta tesbihin sonu bile gelmiyor ama genel anlamda sabah 7 de kalkacak olmama rağmen uyku yok
Evet arkadaslar aynı sekıldeyım beynım hıc dinlenmiyor vucut yine uyuma cabası ıcın uzanıyor ama beyın hep uyanık. Dogumdan sonra belki bir psikiyatrye gıderım