• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamiyorum

Tirilaylaylom

...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.141
1.009
53
Bu saat oldu hala uyuyamadimmm. İçim yanıyor. Ne yaptım ne ettim se geçmedi.

*süt ictim,ekmeği yoğurda banip yedim. Ama yok.

Tabi heyecan da var.

Uykusuzluk hep dert hep dert...

Hamilelikte oluyor canim sıcak basma sinir uykun geliyor uyuyamiyosun uyusan bi türlü uyumasan ayrı :))

Şimdi Uyuyamiyorum ya. Diyelim 5 gibi uyudum 6 buçuk ta geri uyanıyorum. ...gibi odada bi sağa bi sola bakıyorum. İşin garibi sanki 1 saat değil de 10 saat uyumuş gibi oluyorum. Bu düzen hep mi bozuk olacak yoksa düzelir mi ? Gun içinde de resmen zombiyim.

Şimdi Uyuyamiyorum ya. Diyelim 5 gibi uyudum 6 buçuk ta geri uyanıyorum. ...gibi odada bi sağa bi sola bakıyorum. İşin garibi sanki 1 saat değil de 10 saat uyumuş gibi oluyorum. Bu düzen hep mi bozuk olacak yoksa düzelir mi ? Gun içinde de resmen zombiyim.
Kendimden örnek verirsem benim düzelmişti canim erken yatıp erken kalkardım tabi o harika kasik ağrıları sık idrara çıkma bebegin tekmeleri uyandirmazsa :)) 5 buçuk ay oldu doğum yapalı hamile iken daha az yorulup daha çok uyuyomusum o ayrı şimdi terminatör gibi geziyorum :D

senin uykusuzluk erken baslamis ben bir haftadir boyleyim yatış pozisyonuna giremiyorum sinir yaptıgı icin uyuyamiyorum ustumu ortemiyorum inşallah hep boyle gitmez daha bayaaa var senin bende perşembe günü kontrol belki gün verirler sezeryan için..
hakkimizda hayirlisi olsun inşallah bebislerimizi sağlıkla kucagimiza almak nasip olsun

Canlarim uyumazsaniz sanırım 1 saate dönerim. Gece gece biraz hava almaya cikicaz. Egehehehe. Ay çok mutlu oldum ya. :KK70: hamileliğin en tatlı anları.
*Eş önemli tabi :KK200:
Gaviscon ve renni duo hamilelerin kullanabilecegi mide surubu. Ben bazen direk siseyi kafama dikiyordum. Sonra maden suyunu kesfettim. Maden suyu yudum yudum iciyordum o rahatlatiyordu.
Bu arada dogumdan 11 ay gecti ve hala uyuyamiyorum:KK70::KK70:
10 dk arayla uyaniyor bebe:anne:. O yuzden bari burda takilayim dedim. Nasilsa bes dk sonra yeniden kalkicak:emir_bebek:

Back
X