• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamiyorum

Maalesef o neyse ondan yok bende. Dr vermeden ilaç icemiyik :KK70: bu saatte de aranmaz ki :KK70:
Canım hararetin mi var yoksa miden mi yanıyo. Mide yanmasına gaviscon çok iyi geliyor. Hamileliğim boyunca benim kurtarıcım oldu. Doktor tavsiyesiyle kullandım. Ben de yaklaşık bir saattir uyanığım. Acıktım ve yatamadım :KK66: e bir de son zamanlar malum. Hatta son birkaç günüm kaldı:KK54: ağrı sızı heyecan dorukta. İnşallah sen de ben de tüm bebek bekleyenler sağlıkla kucağına alır yavrusunu:anne::emir_bebek:

Benim 2 .yanma oldu. Bi kere oldu başka olmaz sandım da hicde öyle değilmiş. Sökülüp gitti içim. Uyuyamamak da ayrı can acıtıyor.
Malesef hamilelik boyle kimisi hic bi agri yasamaz kimiside mahvolur.ben ilk 3 ay bulantidan geberdim sonra ohh be kurtuldum derken 5 ayda mide yanmasi ve asiri bi bel agrisi basladi hamileligin sonuna kadar da devam etti.ama mide bulantisindan sonra diger agrilari hic umursamadim hatta soranlara cok guzel gidiyo diyordum.o kadar yogun bi tempodaydim ki agrinin bile farkinda degildim.sizde caninizi sikmayin bu guzel gunlerin tadini cikarin

Ben hayatımın hiçbir döneminde hem bu kadar hantal hemde bu kadar yorgun olmamıştım. Enerjik bi insandim ben. Ama sanki ben gitti başka ben geldi. Umarım doğumdan sonra bende senin gibi olurum. Peki nasıl gidiyor? Bebis le uyumu yakaladin mi ?
Ben psikopat gibi internetten doğum videoları izliyorum. Hikaye olarak paylasmislar. Ay cok güzel ya.. Insan hemen doğurmak istiyor :KK70:

O günleri görmek nasip olursa normal doğum istiyorum . ve şuan benim erkeğim bana tekme atıyor :KK70: videoları izlemek beni korkutur sanıyordum. Hatta eşim korkuyor musun dedi bende yok dedim. Kendimi hazırlıyorum . ben sezercikten korkuyorum asil. Sen doğumunu nasıl yaptın?
Her şey gönlünce olsun kuzum :) olsun simart kendini biraz sen hamilesin bi mucize var içinde bol bol uyu dinlen doğumdan sonra pek zamanın olmayacak :))
Benim çoğu hayalini kurduğum şey olmadi maalesef :( nasip böyleymiş demekki rabbim beterinden sakınsın..
Bi oğlum var ilk hamileligim acil sezaryen oldu preeklampsi ile 28. Haftada kızım olacaktı ben yoğun bakımdayken vefat etmiş sadece yoğun bakımda yatarken rüyamda görebildim ..
2. Gebeliğim 2 buçuk yıl sonra oldu
Hamileliğim son ana kadar coook güzel geçti :KK68:
33.haftada preeklamsi ile sezaryene alindim oglum 1 ay ya yakın yoğun bakımda kaldı onun yanına giderdim zaman geçtikçe ıyi oldu evimize döndük :anne:
Evde prematüre bide gazlı olunca zor zamanlar yaşadım ama asla pes etmedim onun kokusu minicik elleri mucizemdi :KK200:
5 buçuk aylık oldu çok şükür 5 buçuk ayda 1 kez sadece 5 saat uyudum :deli:
:emir_bebek::emir_bebek:

Amin aminnnn.

Uykusuzluğum tamamen düzen bozulduğu için. Gun içinde zombi olunca şekerleme yapıyorum haliyle. Sonra gelde gece uyu tabi.

Kaç aylık şuan? Ve de sezeryan için zorunlu bi durum mu var ? Yani normal neden değil? Allah korusun bebekte veya sende birsey yok dimi?
yok canım benim allaha şükür
bebegim de iyi simdilik benim bir normal bir sezeryan dogumum var buda sezaryan olacak inşallah kucagimiza almak nasip olsun bebislerimizi.. dogumla birlikte birde kist amaliyatı olacagım ama doğumum zaten sezeryan 4/ 5 gibi bende yattim simdi uyandim dahada uyuyamam oda kac defa uyanarak uyudum son haftar son aydayim gunduzde uyuyamiyorum ben
canım benim sende duzenini bozma gece uykunun tadını cikar gündüz uykusundan daha kaliteli uyku oluyor hemde günün güzel gecer sağlıkla beslenirsin ..
rabbim hayırlısı ile sağlığıyla kucagina almayı nasıp etsin inşallah bebegini

Oyle deme ya. Korkuyorum. Ben uykuyu severim . gece uykusunu almayinca gudubet karının tekine donusuyorum. Alışamadı mi gece gündüz e ? Yoksa neden sürekli uyaniyor ?
5. Aya kadar iyiydi. Sonra disler basladi. Dis sorunu basladigindan beri 40 dk arayla uyanirdi. Son iki gundur uyumuyor. Tam yatagina koyuyorum ve kendi yatagima geciyorum, bir viyaklama ile tekrar kalkiyorum. Iki gundur rutinimiz bu. Tuhaf olan gunduzde pek uyumaz yarim saat, bir saat falan. O gayet enerjik ama ben perisan

Ben uyuyorum ama nasıl uyuyorum gelin eşime sorun :) zavallı o da uyuyamıyor. Ne yüzüstü yatabiliyorum ne sırt üstü yatabiliyorum. Sabaha kadar uyumak için en rahat pozisyonu almaya çalışıyorum tam aldım derken oğlumun tekmeleri başlıyor :))
Çok şükür ama çok mutluyum, Allahım isteyen herkese nasip etsin, hayırlı sağlıklı evlatlar.

Maşallah öncelikle Allah sağlicakla kucağiniza almayi nasip etsin. Bu ara youtube tan meditasyon videosu dinlerken cok guzel uyuyakaliyorum tavsiye ederim.

Amin canim Insallahhhh :KK70:
Biz buralara gelene kadar neler çektik bi bilsen :) ikna olmayan BABASI şimdi oğlum da oğlum modunda :KK70: iyiki diyor , iyiki olmus.

İnşallah Allah seninde gönlüne göre verir canim. Bi engel mi var yoksa planlı hamilelik mi istiyor seninki ?
Allah razı olsun canm:) yok ben sadece doğum ve sonrası için olan korkudan endişeden niyetine giremiyorum bi türlü neden bilmiyorum ama bu sene artk girmek istiyorm:)) gözümde biraz büyüyor ya yapamazsam diye kısacası:)

Back
X