- 7 Ekim 2015
- 567
- 254
- 103
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
Bi zombide burda 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım hararetin mi var yoksa miden mi yanıyo. Mide yanmasına gaviscon çok iyi geliyor. Hamileliğim boyunca benim kurtarıcım oldu. Doktor tavsiyesiyle kullandım. Ben de yaklaşık bir saattir uyanığım. Acıktım ve yatamadımMaalesef o neyse ondan yok bende. Dr vermeden ilaç icemiyikbu saatte de aranmaz ki
![]()
Bende bir kaç gündür böyleyim sabah erken kkalktigum halde gece uyuyamiyirumBu saat oldu hala uyuyamadimmm. İçim yanıyor. Ne yaptım ne ettim se geçmedi.
*süt ictim,ekmeği yoğurda banip yedim. Ama yok.
Tabi heyecan da var.
Uykusuzluk hep dert hep dert...
Havuç da yanmayı durduyor canım. Sakız çiğne. Bu aralar sürekli yaşıyorum mide yanmasını. Uyutmuyor beni deElma bitti. Tam bitecek günü buldu zaten. Bi dilim versende yesek![]()
Malesef hamilelik boyle kimisi hic bi agri yasamaz kimiside mahvolur.ben ilk 3 ay bulantidan geberdim sonra ohh be kurtuldum derken 5 ayda mide yanmasi ve asiri bi bel agrisi basladi hamileligin sonuna kadar da devam etti.ama mide bulantisindan sonra diger agrilari hic umursamadim hatta soranlara cok guzel gidiyo diyordum.o kadar yogun bi tempodaydim ki agrinin bile farkinda degildim.sizde caninizi sikmayin bu guzel gunlerin tadini cikarinBenim 2 .yanma oldu. Bi kere oldu başka olmaz sandım da hicde öyle değilmiş. Sökülüp gitti içim. Uyuyamamak da ayrı can acıtıyor.
Her şey gönlünce olsun kuzum :) olsun simart kendini biraz sen hamilesin bi mucize var içinde bol bol uyu dinlen doğumdan sonra pek zamanın olmayacak :))Ben hayatımın hiçbir döneminde hem bu kadar hantal hemde bu kadar yorgun olmamıştım. Enerjik bi insandim ben. Ama sanki ben gitti başka ben geldi. Umarım doğumdan sonra bende senin gibi olurum. Peki nasıl gidiyor? Bebis le uyumu yakaladin mi ?
Ben psikopat gibi internetten doğum videoları izliyorum. Hikaye olarak paylasmislar. Ay cok güzel ya.. Insan hemen doğurmak istiyor
O günleri görmek nasip olursa normal doğum istiyorum . ve şuan benim erkeğim bana tekme atıyorvideoları izlemek beni korkutur sanıyordum. Hatta eşim korkuyor musun dedi bende yok dedim. Kendimi hazırlıyorum . ben sezercikten korkuyorum asil. Sen doğumunu nasıl yaptın?
yok canım benim allaha şükürAmin aminnnn.
Uykusuzluğum tamamen düzen bozulduğu için. Gun içinde zombi olunca şekerleme yapıyorum haliyle. Sonra gelde gece uyu tabi.
Kaç aylık şuan? Ve de sezeryan için zorunlu bi durum mu var ? Yani normal neden değil? Allah korusun bebekte veya sende birsey yok dimi?
5. Aya kadar iyiydi. Sonra disler basladi. Dis sorunu basladigindan beri 40 dk arayla uyanirdi. Son iki gundur uyumuyor. Tam yatagina koyuyorum ve kendi yatagima geciyorum, bir viyaklama ile tekrar kalkiyorum. Iki gundur rutinimiz bu. Tuhaf olan gunduzde pek uyumaz yarim saat, bir saat falan. O gayet enerjik ama ben perisanOyle deme ya. Korkuyorum. Ben uykuyu severim . gece uykusunu almayinca gudubet karının tekine donusuyorum. Alışamadı mi gece gündüz e ? Yoksa neden sürekli uyaniyor ?
Allah razı olsun canm:) yok ben sadece doğum ve sonrası için olan korkudan endişeden niyetine giremiyorum bi türlü neden bilmiyorum ama bu sene artk girmek istiyorm:)) gözümde biraz büyüyor ya yapamazsam diye kısacası:)Amin canim Insallahhhh
Biz buralara gelene kadar neler çektik bi bilsen :) ikna olmayan BABASI şimdi oğlum da oğlum modundaiyiki diyor , iyiki olmus.
İnşallah Allah seninde gönlüne göre verir canim. Bi engel mi var yoksa planlı hamilelik mi istiyor seninki ?