Uyuyamıyorum

Dogru aslında bana hep küçük geliyor digerlri 40 yaşlarında bide konu onların konusu kardeşim de karışıyor niye karışıyor sa sagol un
Kardeşiniz vefat etmiş, kötü düşünmeyin. Doğruluğu olmayan şeyleri de düşünmeyin. Öyle bir kavga olsaydı emniyette garanti bir kaydı falan olurdu. Milletin ağzı torba değil ki, siz burada birşey söyleseniz onlara gidene kadar 1000 olur, insanlar abartmayı sever.

Benim yazım bu şekilde napabilirim o zaman ilkokul bile okumayanlar derdini yazmasın ne diyim

Yani böyle bir açıklama olabilir mi benim yazım bu şekilde napabilirim. Öğrenebilirsiniz mesela. Noktalama işaretlerini bilmek ve devrik cümle kurmamak için ilkokul bile okumaya gerek yok. Okuma yazma bilmek yeterli.

Başınız sağolsun. Bir önceki konunuzu hatırladım. Anneniz bu cenazeye gelmemekte haklıymış. Merhumun ardından sevenlerine kötü anıların anlatılması hiç hoş olmamış hem de cenaze evinde. Anneniz gelmiş olsa yüreği bir kez daha yanacakmış bu saygısızlar yüzünden.

Yani böyle bir açıklama olabilir mi benim yazım bu şekilde napabilirim. Öğrenebilirsiniz mesela. Noktalama işaretlerini bilmek ve devrik cümle kurmamak için ilkokul bile okumaya gerek yok. Okuma yazma bilmek yeterli.
Bakın burası türkçe forumu değil yöneticiler de senin yazın kötü konu açamazsın demiyor o yüzden artık düzgün yazın falan demeyin

Başınız sağolsun. Bir önceki konunuzu hatırladım. Anneniz bu cenazeye gelmemekte haklıymış. Merhumun ardından sevenlerine kötü anıların anlatılması hiç hoş olmamış hem de cenaze evinde. Anneniz gelmiş olsa yüreği bir kez daha yanacakmış bu saygısızlar yüzünden.
Teşekkür ederim

Back
X