• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyamıyorum

laytralaylom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Temmuz 2020
141
235
53
Malum boşanma sürecindeyim ve normalde çok iyi olan uyku düzenim bozulmuş durumda. Fazla düşünüyorum sanırım bu yüzden uyku tutmuyor. Ne zaman geçer bu düşünme durumu? Duruşma sonrası rahatlar mı?

boşanınca bi 6 ay sonra eski halinize dönersiniz he yok ben bunu da atlatamam uyuyamam derseniz doktorlar bunun için var ilaç verirler deliksiz uyursunuz

Ben ilk 4 ay yataktan çıkmadım depresyon ilaç uyku ilaç vs kullandım. Sonrasında çok git gel yaşadım kendi içimde. Etrafıma alev püskürttum. Neden niyelerle çok boğuştum. Hele uykudan ziyade düşünmekten basın çatlar sonra kafanın arkasından bir ağrı sarar ya tarifi bile zor kalp sıkışması.... Diye uzar gider
Ama zaman herşeyin ilacı acın geçmiyor sinirin stresin kaybetme duygusu duygusal karmaşalar hiçbiri bitmiyor ama devam eden bir hayat var ve istesende istemesende bir şekilde bu akışka katılmak zorundasın. Ben hala boşanmayı bekliyorum. 1 bucuk yol oldu karsi taraf uzatıyor iletişim yok. Olsa bu yarım akılla ilk başlarda giderdim. Ama iyiki iletişim yok benimde içimde herşey bitti öldü.
O yüzden kararlı isen iletişim de yoksa enin de sonunda hayat devam ediyor. Sağlığın yerinde olsun da herşey çözülür.
Çok üzülürdum eskiden hala düğünüm dün gibi aklımda ama insan demeye bin şahit bu insanlar için daha fazla üzülmeye değmiyor.

Back
X