Uyuyamıyorum:(

OVERnight

Guru
Pro Üye
14 Nisan 2008
582
12
2 gündür 1 bçuk saatlik uykuyla duruyorum kızlar,burnumdan nefes alıp vermemem gerekiyor ama ne zaman dalıyor gibi olsam burnumdan alıp vermeye geçiyorum çıkan sesle hemen uyanıyorum,dudaklarım zaten şiş oldugundan aralayıp nefes almakta çok güç of buna çözüm bulabilen var mı:uhm::teselli:
 

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
135
5
34
tampon alınana kadar malesef herkesin öle benm tampon 4 gün sonra alınmıştı :S neredeyse hiç uyuyamadım çok kötü gerçekten seni anlıyrm
 

OVERnight

Guru
Pro Üye
14 Nisan 2008
582
12
ya canım benm bugn tamponlarım alındı ama ben genede nefes alamıyorum şiş çünkü burnum falan anormal bi durum mu
 

mod26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2009
135
5
34
ya canım benm bugn tamponlarım alındı ama ben genede nefes alamıyorum şiş çünkü burnum falan anormal bi durum mu

yok cnm anormal bi sorun yok =) bence ilk bi ay ne olursa olsun anormal hiç bişe olamaz çok yorum okudum çok kişiye şahit oldım bence bu amlyt olması kolay ama sonrası bakımından en zor amlytlardan birisi Allah sabır versin herkese biay sabretmek gerekiyor
 
Son düzenleme:

nem

20♥06♥2010
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2008
7.324
8
cnm nefes almak hemen olmuyomuş zaten...bi iki y anca nefes alanlar varmış:)daha yeni amelyat oldun burnunun içi yaradır nefes almaman normal:)
 

Karamel

yuvama yeni nefes geliyor
Pro Üye
11 Ağustos 2009
3.347
14
bol bol deniz suyu kullan ve kremle burun içini eğer tamponun alındıysa tabi ama alınmadıysa işin zor benim sadece 12 saat kaldı bana o bile çok zor geldi
geçmiş olsun umarım istediğin gibi olmuştur
 

Hamilelik günlüğü : Doğumdan bu güne 2665 gün geçti.

tc1203

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2008
86
0
34
benim doktorum nefes alma demişti burnundan. bence zorlama ve nefes alma yaraların iyileşene kdr burnunu yorma biraz agızdan idare et.. bide yüksek yastıkta yat daha rht edersnn:)
sadece içe dışa bepanten sür yeter:)
 
G

Gamzei

Ziyaretçi
öyle oluyor..tamponlar alınsa bile ilk 1 ay tıkanma oluyor şişlikten dolayı..ben de tampon varken hiç uyuyamamıştım ama alındıktan sonra uyumuştum tam acılmasa da burnum..
 
M

masummasal

Ziyaretçi
tc1203 doktorumuz aynı,banada burnundan nefes alma demişti ama burnum tıkanmadığı için ben istemeyerekte olsa burnumdan almıştım,gündüz dikkat etsemde uyurken hep burnumdan aldım mafoldumben
burundan nefes almamak gerek o yüzden tıkalı olması avantaj gibime gelio,keşke benimde tıkandaydı
 

karyaez

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2008
94
1
36
arkadaşlar ne kadar süre burundan nefes alamamk gerekiyor ameliyat sonrasındaa...bu çok zor bir durum
 
E

EU3

Ziyaretçi
valla ben ister istemez arada nefes alıyordum burnumdan yapcak bisey yok yanii
benm de 15. günden sonra burnum acılmaya baslamıstı tabii hala tıkanıyor ammaa iste o ilk tamamen nefes alamama durumu 15. gün icinden cıkan canavardan sonra acılıyor :KK70:
 
E

EU3

Ziyaretçi
valla ben ister istemez arada nefes alıyordum burnumdan yapcak bisey yok yanii
benm de 15. günden sonra burnum acılmaya baslamıstı tabii hala tıkanıyor ammaa iste o ilk tamamen nefes alamama durumu 15. gün icinden cıkan canavardan sonra acılıyor :KK70:

nasi yani...burundan nefes almak yasakmi?...senelerce nefes alamayan biri olarak ben deriiiin fffüüüüüüüüüüüüüürtler cekiodum...bisicikte olmadi...:hulya: