Uyuyamıyorum

ANGELLOLITA

!Hiç AşIk OlMaDıM!
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2012
89
0
16
Mardin
YA ARKADASLAR BAZEN SIKINTIDAN GECE 12 GECENE KADAR UYUMAK ISTEMIYORUM AMA PSIKOLOJIKMI BILMEM 12 den sonra uykum kaciyo ve delikli bi uyku uyuyom sabaha dogru sonra sabah uyaninca basim donuyo butun gun ve sonra hafif bas agrisi ogle uyuya bilsem gecer belki ama uykumu gece getirecek bisi bilen varmi varsa yardim edin lutfen

YA ARKADASLAR BAZEN SIKINTIDAN GECE 12 GECENE KADAR UYUMAK ISTEMIYORUM AMA PSIKOLOJIKMI BILMEM 12 den sonra uykum kaciyo ve delikli bi uyku uyuyom sabaha dogru sonra sabah uyaninca basim donuyo butun gun ve sonra hafif bas agrisi ogle uyuya bilsem gecer belki ama uykumu gece getirecek bisi bilen varmi varsa yardim edin lutfen

yok piskolojik değil, insanın biyolojik saati 11 gibi uyumaya ayarlı, malesef 12 yi geçersek, güzel bi uyku olmuyo
melatonin, büyüme hormonu gibi hormonlar 11 gibi en yüksek seviyede oluyormuş çünkü
valla doğadan relax işe yarıyo iki pıoşet salla kupaya yatmadan önce
bi yürümek lazım gündüzleri, fiziksel efor lazım
tabii önemli bi derdin tasan varsa, kafaya taktığın ne yapsan uyuyamazsın o ayrı
:27::27:

yatakta kitap oku, bır müddet sonra o sessizlik uykunu getirecektir.

cnm oku oku nereye kadar her ece okuyomda ozlerim aridi ya cok okuyunca acaba un boyu yorulcak biseyle urasmayincami ole oluyo off deli olcam ya kafam bos takacak bisi yokta uyku kacti elmiyo volla telden yaziyom mesajlari isiindan ozum ariyo simdi deli olcam ya el uyku el oldum yani

cnm oku oku nereye kadar her ece okuyomda ozlerim aridi ya cok okuyunca acaba un boyu yorulcak biseyle urasmayincami ole oluyo off deli olcam ya kafam bos takacak bisi yokta uyku kacti elmiyo volla telden yaziyom mesajlari isiindan ozum ariyo simdi deli olcam ya el uyku el oldum yani

o zaman çok geç yat ve sabahın köründe uyan, gece uykun muhakkak gelecektir

Ben sikintiya iyi gelendualari okur tespih cekerim yillardir

tatlim halamda okurdu bir dua ve anlimi ovardi okurken uykum elirdi ama burda dil yani izmirde de o yaza bilcein bi dua varsa yazarmisin ise yariyo o ben aslinda butun un ye ic otur akraba ziyareti aslinda ezmeye doymam ama aksam oldumu iste bazen uyuyamiyom deli olcam ya sabahta moral sifir olcak die korkuyom oz altida siser ondan

Y​
Canım bence de cok geç uyu ama erken kalk gun boyu uyuma aksam ı bekle aksam muhakkak uykun gelecek dalıcaksın çok uykun gelmıs sekilde :)

tatlim halamda okurdu bir dua ve anlimi ovardi okurken uykum elirdi ama burda dil yani izmirde de o yaza bilcein bi dua varsa yazarmisin ise yariyo o ben aslinda butun un ye ic otur akraba ziyareti aslinda ezmeye doymam ama aksam oldumu iste bazen uyuyamiyom deli olcam ya sabahta moral sifir olcak die korkuyom oz altida siser ondan

Canim nette sikintiya iyi gelen dualar yaz

Birsuru dua bulacaksin

Hic olmadi sayisiz Allah in ismini -ya Allah zikredersen dahi rahatlarsin

bide yatak ranza uste uykum elmiyo bazen o nun etkiside ola bilirmi acaba yani yatak dar eliyo bacaklarda uzUN UZATMASAM RAHAT ETMESEMDE UYUYAMIYOM ACABA YER YATAGIMI SERSEM NAASIL OLR

bide yatak ranza uste uykum elmiyo bazen o nun etkiside ola bilirmi acaba yani yatak dar eliyo bacaklarda uzUN UZATMASAM RAHAT ETMESEMDE UYUYAMIYOM ACABA YER YATAGIMI SERSEM NAASIL OLR

bence her yolu dene:34:
profıl resmınden de anlaşıldığı üzere, rahat yatak ıstıyorsun.:27:

Son düzenleme:
Sevgılım olsaydı elını tutar uyurdum nekadar guzel olurdu ama dımı o benı uyutmanın bı yolunu bulurdu dermısım ben bulamadım daha o nasıl bulcak lol

Back
X