Uyuyamıyorum

Şu üç gündür yaşadığım stresi siniri anlatamam..

İçimde ne varsa döktüm..
Hak edenede hak etmeyenede söylendim durdum.

Şuan ne kadar rahat olduğumu anlatamam..
Bazen bencillik yapacaksın kendine ki , mutlu olasın..

Kızlar hepinize güzel önerileriniz için teşekkür ederim melisa çayını bugün aldım az sonra içeceğim bakalım inşallah faydası olur :) bu bahsettiginiz film önerisini de ben hep uyguluyorum tam gözlerim yoruluyor uykum geliyor kapatıp uyuyayım diyorum kapattıgım anda o beynimin içindeki düşünceler başlıyor oynamaya uykusuzluktan öldügüm halde o gözlerim kapanmıyor nasıl anlatayımki... Bosaltamıyorum kafamı... Duslerulkesi sende ne kadar sıcak yazmıssın içimi ısıttı :) hepiniz cok samimi yazmıssınız arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim... :)

sen de dene bakalım melisa çayını ironiktürktelvesi :) Allah hepimize yardım etsin işlerimizi yoluna koysun inşallah...

sen de dene bakalım melisa çayını ironiktürktelvesi :) Allah hepimize yardım etsin işlerimizi yoluna koysun inşallah...

sabah idare edipte gece ustune gelen sey nedir..belki daha once yazmissindir ama gormedim cnm kusura bakma..varsa seni bu kadar rahatsiz eden bisi paylas istersen belki iyi gelir

inan canım kimseye anlatamıyorum... Öyle ayıp cirkin birsey falan degil yani anlatmama sebebim utanç degil ama anlatamam kimselere :

inan canım kimseye anlatamıyorum... Öyle ayıp cirkin birsey falan degil yani anlatmama sebebim utanç degil ama anlatamam kimselere :

o zaman bir psikologa falan gitsen onla konussan..yazik deilmi sana boyle bunal bunal nereye kadar

gittim evet bir ona anlattım, bahsettigim gibi verdigi bir kac ilacı kullanmaktayım ama öyle yoruldumki

o zaman sakin ihmal etme psikolog oyle bir iki ayda birakacagin bisi deil..belki rahatlayip birakacaksin sonra tekrar bunalacaksin..hep git hic birakma..allah yardimcin olsun cnm..insallah herseyin hayirlisi olur hakkinda

çok çok teşekkür ederim canım insallah herkes için hayırlı şeyler olsun. Yarım bırakmayı bende dusunmuyorum devam edicem :)

artık oyle yapmaya gayret ediyorum canım her ne kadar basarılı olamasamda calısıyorum, dua ediyorum bol bol...en iyi ilaç

canım bendede aynı durum devam etmekte şöyle mışıl mışıl uyumak ıstyorum dua en ıyı yöntem ama arada cok sıkıntı gırdıgınde namaz kılıyorum secdede rabbımle buluşuyorum sankı okadar rahatlıyorumkı bıkere dene ıstersen manevı huzurluk..

Biz kadinlar sikintiya girince direk uykularimiz kaciyo. Ben evlendigimden beri uyuyamiyodum. Once sakinlestiriciler, antidepresanlar denedik, olmadi. Sonra esim koliyle ayran almis getirmis. Gorunce tepkim "hayirdir askim , mevlut mu yapiyoruz?" Oldu:) gunde 5 ayran ictim yine olmadi. En son sari kantaron cayi diye bisi denedim. Cidden rahatlatiyo. Uyku getiriyo. Tavsiye ederm kizlarr

adaçayı rezene falan fayda etmiyor muydu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…