- 30 Ocak 2013
- 29.444
- 43.943
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
-
bende öyleydim ve ada çayı ada papatya çayını içtim bir süre hemen uyutuyor beni yorgunluğumu alıyor
merak ettim çalışıyormusunuz
kafanıza taktığınız bir şey var mı?
Kafana taktığın problemlerini sök at içinden. Ondan sonra mışıl mışıl uyursun.
Gerçi illa bir problem olmasına gerek yok. Heyecan verici durumlarda, fazla mutlu olunca da uyumak güçleşir.
Ben de çok sık yaşıyorum bu problemi. Bir de başlayınca bitmek bilmiyorum. Benim en iyi çözümüm, bir şeyler izlerken uyumak. Bir de eşim benden önce uyur ise; mümkün değil uyuyamıyorum. Belki de uyumam gerek moduna girmek, daha da zorlaştırıyor işi.
onlar gece yatmadan önce aklınıza daha çok geldiği için uykunuz kaçıyor zannımca o düşüncelerden kurtulmaya bakındüşüncelerim çok bu aralar
kurtulablsem ama ister istemez oluyronlar gece yatmadan önce aklınıza daha çok geldiği için uykunuz kaçıyor zannımca o düşüncelerden kurtulmaya bakın
canım bende çalışmadan önce 3 ten evvel yatamazdım ama şimdi çook yoruluyorummmdeneyecğim cnm çalşmyrm öğrencym
kurtulması zor şeyler mikurtulablsem ama ister istemez oluyr
o zmn dha çok uykum kaçıyor brde hava sıcak dye salonda yatıyorum tv izlerken zor oluyor uyumam
söküp atamıyorum işte
canım bende çalışmadan önce 3 ten evvel yatamazdım ama şimdi çook yoruluyorummm
sen benm ilk dediğimi yap bak nasıl uyuycaksın:)okul zamanı düzenimi bozdum ben sınavlara çalışacğm dye genelde okul zamanıda 3den önce yatamıyorum yorgun olmama rağmen dün mesela bayağı yürüdüm ama sızdığımda 3.30du
kurtulması zor şeyler mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?