Uyuyamıyorum

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
Ayakta uyuyorum gözlerim kapanıyor neredeyse ama gece ne zaman kafamı yastığa koysam zınk diye açılıyor gözlerim 3 -4 e kadar dönüp duruyorum yatakta sonrada resmen sızıp kalıyorum. Ama derin bir uyku değil 2 saati derinse geri kalanı hep yarı uyanık vaziyette bir şekilde. Gün içinde bir uyku halindeyim. Uyku ilacıda kullanmak istemiyorum hepten bozulmasın diye

bende öyleydim ve ada çayı ada papatya çayını içtim bir süre hemen uyutuyor beni yorgunluğumu alıyor
merak ettim çalışıyormusunuz

Kafana taktığın problemlerini sök at içinden. Ondan sonra mışıl mışıl uyursun.
Gerçi illa bir problem olmasına gerek yok. Heyecan verici durumlarda, fazla mutlu olunca da uyumak güçleşir.

Ben de çok sık yaşıyorum bu problemi. Bir de başlayınca bitmek bilmiyorum. Benim en iyi çözümüm, bir şeyler izlerken uyumak. Bir de eşim benden önce uyur ise; mümkün değil uyuyamıyorum. Belki de uyumam gerek moduna girmek, daha da zorlaştırıyor işi.

o zmn dha çok uykum kaçıyor brde hava sıcak dye salonda yatıyorum tv izlerken zor oluyor uyumam

aynı sorun bende de var bu hafta özellikle arttı esnemekten ağzım yırtılacak tatildeyim evdeyim ama uyuyamıyorum yastığa başımı koyunca kaçıyor sonra dön Allah dön. uyumakla uyanıklık arasında sabahı ediyorum daha bu sabah eşime uyku hapı mı alsam diye sordum hatta

o zmn dha çok uykum kaçıyor brde hava sıcak dye salonda yatıyorum tv izlerken zor oluyor uyumam

Kitap da işe yaramıyor mu? Benim sıkıcı bazı kitapların vardır, yatağın yanında durur. Sürükleyicilere başlayınca, sabah oluyor.

cubbeli ahmet bey kuran okuyun hemen uykunuz gelir diyordu bi dene istersen seytan gelip hemen uyutuyomus sewap isleme diye :)

canım bende çalışmadan önce 3 ten evvel yatamazdım ama şimdi çook yoruluyorummm

okul zamanı düzenimi bozdum ben sınavlara çalışacğm dye genelde okul zamanıda 3den önce yatamıyorum yorgun olmama rağmen dün mesela bayağı yürüdüm ama sızdığımda 3.30du

okul zamanı düzenimi bozdum ben sınavlara çalışacğm dye genelde okul zamanıda 3den önce yatamıyorum yorgun olmama rağmen dün mesela bayağı yürüdüm ama sızdığımda 3.30du
sen benm ilk dediğimi yap bak nasıl uyuycaksın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…