Uyuyamiyorum

COLIN

Müzmin iyi kalpli🤷
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
7.190
44.613
798
Kizlar merhaba,
Iki saattir yatakda cebellesiyorum uyumak icin ama yok. Uzun suredir yataga kacta girersem girersem 3'e 4'e kadar uyuyamiyorum. Calismadigim icin cok da sorun etmiyordum ama ise girdim simdi, beni mahvediyor bu durum. 6:30 da kalkmam lazim ama ben hala uyuyamadim. Bu tuzden sabah kalkmak da iskence gibi ve butun gun esneyip duruyorum ofiste. Bu gidisle beni cok durmadan cikaracaklar.
Ne yapicam ben? Niye uyuyamiyorum bilmiyorum ki. Bildiginiz bi bitki cayi var mi uykuya dalmayi kolaylastiracak?

Kizlar merhaba,
Iki saattir yatakda cebellesiyorum uyumak icin ama yok. Uzun suredir yataga kacta girersem girersem 3'e 4'e kadar uyuyamiyorum. Calismadigim icin cok da sorun etmiyordum ama ise girdim simdi, beni mahvediyor bu durum. 6:30 da kalkmam lazim ama ben hala uyuyamadim. Bu tuzden sabah kalkmak da iskence gibi ve butun gun esneyip duruyorum ofiste. Bu gidisle beni cok durmadan cikaracaklar.
Ne yapicam ben? Niye uyuyamiyorum bilmiyorum ki. Bildiginiz bi bitki cayi var mi uykuya dalmayi kolaylastiracak?
Uyumalıyım psikolojisiyle yatıyorsanız, ya kalkamazsam kaygısı varsa ondandır. Yatağa uzanıp kafanızı boşaltmayı deneyin, papatya ve melissa çayı da iyi gelir.

Milupanın gece çayı var. Müthişşşş. Bir yyutuyo baygın gibi. Uyumak istediğin saatten 2 saat önce iç.. Uyuyana kadar odanın camı açık kalsın iyice havalansın oda.. Uyurken kapa allah korusun:/

Odada çiçek olmasın uyurken. Geceleri oksijeni çeker malum. Yastık çarsaf yorgan da temiz olsun hep uykumu getirmiştir benim temiz oda temiz yatak. Öbür türlü olmuyo ;) mis gibi uyursun şimdi ;) :)

Uyumalıyım psikolojisiyle yatıyorsanız, ya kalkamazsam kaygısı varsa ondandır. Yatağa uzanıp kafanızı boşaltmayı deneyin, papatya ve melissa çayı da iyi gelir.
Aksi gibi evimde ikisi de yok. En kisa surede temin edeyim en iyisi. En ufak kipirtida seste geri uyaniyorum bi de. Bi daha uyu uyuyabilirsen.

Bu gecelik ılık, biraz şekerli bir bardak süt içebilirsin. .

Aksi gibi evimde ikisi de yok. En kisa surede temin edeyim en iyisi. En ufak kipirtida seste geri uyaniyorum bi de. Bi daha uyu uyuyabilirsen.
Uyumakta zorlandığımda ki çok nadirdir, gözümü kapatır, uçsuz buçaksız bir ormanda yürüdüğümü hayal ederim, sonrasını hatırlamıyorum :KK64:

Kizlar merhaba,
Google dan melatonin hapi. Bi arastir ben sadece dort gun falan kullandim, acaip ise yariyo, tamamen dogal bi hormon, vucut bazen salgilamiyor dolayisiyla disardan almak gerekiyo. 3 mg kullandim ben.

Benim durumum sendende feci bak saat 6 oldu hala uyuyamadim ben. Uyusamda mutlaka uyaniyorum 2 3 saate. Her sabah okulum var üniversite ogrencisiyim derslerimi ve devamliligimi çok etkiliyor bu durum. Valla ben sari kantaron cayida denedim, melisa cayida papatya cayida, mavi çayda.. Hiçbiri ise yaramıyor, norolojiye cikacagim artik. Sanada öneririm. Doktora danismadanda bitkisel dahi olsa hicbir ilaci hapi kullanma..

Back
X