Uyuyamıyorum ...

Summe

Şarkıya , türküye lanet olsun. Anlayamadın ya !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
2.444
1.382
178
Bayadır her şeyden soyutladım kendimi ...
Buraya , face e herhangi hiç bi yere girmiyordum ...
Sürekli okuduğum şehirle , memleketim arasında gittim geldim.
Bir kaç sefer bir psikologa gittim.
Ailem sağolsunlar...
Çok bilinçli davrandılar bu konuda , ben gitmek istememiştim.
Şimdiyse ne kadar faydalı olduğunu anlayabiliyorum.

Şimdi unuttum gibi bir şey , kabullendim her şeyi.
Arada yine kötü oluyorum ama , arada sadece...
Face filan geri açtım arada online görünce içime bişey oturuyor ama eskisi gibi değil.
Arkadaşlarım geri döndüler. Barıştık..
Her şey eskisi gibi oldu sayılır ..
Ama sorunum şu ki ben hala uyuyamıyorum.
O zamanlar ağlamaktan , üzülmekten , düşünmekten uyuyamazdım.
Hala bunun sıkıntısını çekiyorum.
Ve zaten uzun bi süre uyku ilacı kullandım.
Artık istemiyorum ama almayınca da uyuyamıyorum işte. Ne yapacağım ?
Sanıyorum her bayanın hayatında böyle bir dönemi olmuştur...
Gece 4,30 5ten önce kesinlikle uyuyamıyorum.. Sonra da 10 dan önce kalkamıyorum..

Aşkınız bu kadar mı imkansız?
Sizin için çok üzülüyorum

Sorunumuzun temeli aynı olmasa da, uzun süre uykusuzluk çektim, dönem dönem aynı sıkıntıyı yaşarım. Böyle durumlarda yatakta debelenip durmaktansa, kafamı oyalayacak, beni sakinleştirecek şeyler yaparım. Mesela kitap okurum, beni huzurlu hissettiren filmler, animasyonlar vardır onları izlerim, o esnada uyuya kalırım. İlginizi başka bir şeye yönlendirmek işe yarıyor.

Uyku ilaclarini fazla kullanmak sonradan ilac almadan uyumayi guclestirdigini duymustum asli var mi bilmiyirum onlari uyuyamasanizda artik almayin bence biraz zorda olsa uykunuz duzene girecektir ben bile 1-2 kez sabaha karsi yatiyim filan dyzene sokmakta zorlaniyorum bir derdim olmasada sizinki daha uzun ve zor bi surec olacaktir eminim sabir gerek uyumaya calismalisin gece bir saat belirle ve uykun olmasada gir yataga hicbirseyle ugrasma oynama ve hicbirsey dusunmeden gozlerini kapat ve bekle

Evet basıma geldi bu durum.. Hala da cozumleyebilmis değilim. İnsan artik asil sorunu bırakıp uyuyuyamamaya takıyor, sorun sanırım burda.

Ben de aynı sorunu yasıyorum. Ikı gun once yıne bes bucuk altı gıbı uyudum ama sabah beşer dk aralıklı alarm kurdum sabah 9 buçuktan itibaren. Sürüne sürüne kalktım gunduz de hıc uyumamaya calıstım gece 12 olmadan uyudum. Melisa cayı ıc bır de uykunu düzene sokmaya çalıştığın bu zamanlarda kafein almaktan kaçın. Ben kendım zaten kullanmam kafein ama gunde ya da ıkı gunde bır turk kahvesı ıcerım onu da ıcmıyorum düzeltmeye çalıştığım ıcın. Uykunu getirecek bitki çayları ıc mesela uyku ılacının ıcerıgıne bak o bıtkılerden cay yap bır sure onları ic iyi gelir rahatlatır

Bir şeyler izlemeyi denemedim ama kitap fayda etmiyor ne yazık ki .
Aklıma olur olmaz saçma sapan şeyler geliyor ve uyku püf .
Mesela şu an biraz uykum var ama yatsam eminim uyuyamam .

Evet ben de aynı şeyi duydum. Bünye alışıyor ve sürekli istiyor.
Denerim teşekkür ederim.
Umarım bii düzene sokarım .
Acaba 1 gün hiç uyumasam öyle zombi gibi gezsem ertesi gece uyuyabilir miyim ki..?

Geçici bir dönemdir belki .. umarım bir an evvel atlatırsın kötü bir durum uyuyamamak ya

Evet ben de aynı şeyi duydum. Bünye alışıyor ve sürekli istiyor.
Denerim teşekkür ederim.
Umarım bii düzene sokarım .
Acaba 1 gün hiç uyumasam öyle zombi gibi gezsem ertesi gece uyuyabilir miyim ki..?

Uyku ilacini ne kadar süre kullandin?

Evet basıma geldi bu durum.. Hala da cozumleyebilmis değilim. İnsan artik asil sorunu bırakıp uyuyuyamamaya takıyor, sorun sanırım burda.
Evet bi noktadan sonra güzel şeyler düşüneyim diyorum hiç bişi aklıma gelmiyo.
Sürekli aynı şeyler kafamda dönmeye başlıyo. .
Ve ben bi sağa dönüyorum bi sola bi sağ bi sol .

Melisa evet çok güzel fikir ve
Sürekli olarak nescafe tüketiyorum.
Onu da keseyim madem.

3 ay her gece kullandin mi? Ilacin ismini alabilir miyim?
Burda ilaç ismi veriym de Mune beni platformda sonsuz uykuma yatırsın dimi :)
Hayır her gece olur mu ?
İlk ayrıldığımda aralıksız ağlama krizlerimde alıyodum.
Ondan sonra ara ara ağlama krizim geldikçe ama 3 aya yayılınca ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…