- 29 Nisan 2013
- 4.079
- 1.964
- 448
- Konu Sahibi tatlipatates
Cnm sen git evlen.. uyumak istemiosun kiiii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yatağa yatıp kitap lambasıyla keyifli bir roman okumayı denesen.. Mesela ilk aklıma gelen Ece Temelkuran'ın Düğümlere Üfleyen Kadınlar kitabı... Uyuyamamak benim de sorunum. Üstelik yalnız değil evliyim. Benim sorunum uykumun gelmemesi...Ben elimde kitap çok uyurum...Evde yalnız kaldığımda uyuyamıyorum ve bu büyük problem olmaya başladı. Gün içinde hep yorgunum, gerginim. Midem sürekli bulanıyor. Başım dönüyor. Zombie gibi dolaşıyorum. Hiçbir şeye odaklanamıyorum doğru düzgün.
Geceleri bir türlü uyuyamıyorum. Çok uykum oluyor ama uyuyamıyorum bir türlü. Sabaha kadar... Tek kaldığım için korkuyorum. Siz yalnız kaldığınızda ne yapıyorsunuz? Nasıl uyuyorsunuz?
Kitap okumak, duş almak bana enerji veriyor. Bunları yorgun olduğum zamanlarda yapıyorum enerji yüklemesi kazanmak için. Günlük fiziksel aktiviteden kastınız spor mu? Yoksa zaten her gün iş oluyor.Sevgilin olmadığı zaman uyuyamuyorsan kafanı olayacak şeyler yap mesele kitap oku uykunu getirir duş al yada gün içinde fiziksel bir aktiviten olsun böylece rahat uyuyabilirsin
Ben de korku filmi izlemiyorum hiç. Cinayet haberleri olduğunda bile hemen kapatıyorum. Yani korkunç şeylerden uzak bir hayatım var aslında.Ahhh tek ben yaşıyorum sanıyordum.
hala alışamadım gerçi ama aynı apartmanda annemler ve kayınvalidem olunca güvende hissediyorum.
yöntemlerim şu benim öncelikle oturma odasında yatıyorum yalnızken. Muhakkak tv açık oluyor, uykum ağırlaşınca bir belgesel kanalı açıp sesi kısıyorum böyle mırmır uykum geliyor.
gerilim korku vb izlemiyorum. Yalnız kalacağım geceler çay vb içmiyorum.
süt yada ayran içiyorum alkol alıyorsan bir kadeh bir şey içebilirsin. Ve tabi dua okuyup bol bol kendini teskin edebilirsin.
Işık açık deneyebilirsiniz belki. Uyuyamadiginizi söylemişsiniz fakat yattiginiz odadakini değil de evin başka bir yerindeki ışığı açık bırakın. Odanızin kapısıni kapatirsiniz içeri ışık girmez. Bu ise yarayabilir belki, benim 4-5 yilim böyle geçti :)
Dipnot : Aynı sebepten hırsız korkusu. Apartman 3 kere hırsız girdi beni hep es geçti![]()
Aa çok yaratıcı bir fikir. Bunu deniycem.Cnm sen git evlen.. uyumak istemiosun kiiii
Kitap okumak bana enerji veriyor :) Uykum varsa da uykum kaçıyor. Kitap bitene kadar bırakamıyorum. Bitse bile kitabı düşünüyorum sürekli.Yatağa yatıp kitap lambasıyla keyifli bir roman okumayı denesen.. Mesela ilk aklıma gelen Ece Temelkuran'ın Düğümlere Üfleyen Kadınlar kitabı... Uyuyamamak benim de sorunum. Üstelik yalnız değil evliyim. Benim sorunum uykumun gelmemesi...Ben elimde kitap çok uyurum...
Çok korkunç di mi hırsız gelme ihtimali. Zaten gelirse TV'yi alsın gitsin diye düşünüyorum hep
Başka bir şey yok çalabileceği
Yatağa yattığımda 2 saat dönüyorum, yine uykuya dalamıyorum.
Evde yalnız kaldığımda uyuyamıyorum ve bu büyük problem olmaya başladı. Gün içinde hep yorgunum, gerginim. Midem sürekli bulanıyor. Başım dönüyor. Zombie gibi dolaşıyorum. Hiçbir şeye odaklanamıyorum doğru düzgün.
Geceleri bir türlü uyuyamıyorum. Çok uykum oluyor ama uyuyamıyorum bir türlü. Sabaha kadar... Tek kaldığım için korkuyorum. Siz yalnız kaldığınızda ne yapıyorsunuz? Nasıl uyuyorsunuz?
Tabii ışığı da açarım. Zaten başka sağlık sorunlarını beraberinde getirmeye başladıEvet korkunç bir fikir. Fakat ışığı yanan bi eve hiç bi hırsız girmez. Bu sebeple gönül rahatlığı ile uyuyabilirsiniz. Ben öyle yapıyordum. Umarım çözüm bulursunuz. Uyku problemi başka saglik sorunlarinı beraberinde getirebilir.
Siz neden uyuyamıyorsunuz? Günde kaç saat uyuyorsunuz?Bende uyuyamam asla 5 yıldır sabahlara kadar oturuyorum güneş doğuyor öyle milletin yatma saatinde ben yeni kendime geliyorum şu an olduğu gibi
Beni güldürecek şeylere yöneliyorum
Sen tek mi yaşıyorsun
Tabii ışığı da açarım. Zaten başka sağlık sorunlarını beraberinde getirmeye başladıBeslenme düzenim berbat. Yemek yiyemiyorum doğru düzgün çünkü uykusuzluktan midem bulanıyor.
Çok teşekkür ederim yanıtlarınız için.
Siz neden uyuyamıyorsunuz? Günde kaç saat uyuyorsunuz?
Evet tekim.
Ben de sevgilim yokken hiç korkmazdım. Kendime vakit ayırırdım. Ama artık uyumak isteyip de uyuyamayan bir hale geldim. Üstüne bir de korkuyorumtatlipatates benim alışkanlık sanırım. Gece uykusunu sevmem, sabah uyanmayı sevmem. Geceleri severim. Yazarım, okurum... Kendimle geçirdiğim en güzel zamanlarım. Evlenmeden önce yalnız yaşıyordum o zamanda da böyleydim. Korkmam ben pek.. :)