şimdi deneyeyim hatta teşekkürler :)Tuzlu suyla gargara yap tuz 1 çay kaşığıni geçmeyecek dene bak çok iyi gelecek her gün uyumadan önce yap rahat uyu
bende zaten alerjik rinit oluyodu eskiden fakat son birkaç yıldır artık hiç yaşamıyorum onu , hiç şikayetim olmuyor ama o bitti bu başladı. Son 5 yıldır ara ara oluyordu fakat hangi ara oluyor dikkat etmiyordum, daha önce soru sorduğum doktor sitesine baktım hep ekim ayında bu konuyla ilgili soru sormuşum :) o yüzden alerjik olduğunu düşündüm ben dealerjik olabilir kulaklarınızın içi de kaşınıyor mu?
orta derecede alerjik bir bünye olarak bu sene her gün alerji ilacı almaya başladım.test yaptırdınız mı peki nelere alerjiniz var biliyor musunuz?bende zaten alerjik rinit oluyodu eskiden fakat son birkaç yıldır artık hiç yaşamıyorum onu , hiç şikayetim olmuyor ama o bitti bu başladı. Son 5 yıldır ara ara oluyordu fakat hangi ara oluyor dikkat etmiyordum, daha önce soru sorduğum doktor sitesine baktım hep ekim ayında bu konuyla ilgili soru sormuşum :) o yüzden alerjik olduğunu düşündüm ben de
eskiden yaptırmıştım fakat testte çıkan şeylerle alerjim çok farklı bence. Testte ev tozu ve evcil hayvan çıkmıştı fakat alakası yok, benim alerjim rutubetli bir yerde bulunduğumda gözlerim kaşınıyor çok fazla ve şişiyor ve eskiden mevsim değişikliklerinde nefes daralması hapşırma fln oluyordu ama onlar artık pek olmuyor fakat bu geniz akıntısı başladı, ekim aı şuan tam mevsim değişim zamanı olduğu için büyük ihitmalle alerjik olduğunu düşündüm ben de. Sizin neye karşı var?orta derecede alerjik bir bünye olarak bu sene her gün alerji ilacı almaya başladım.test yaptırdınız mı peki nelere alerjiniz var biliyor musunuz?
:) keşke benim de sadece uykum kaçsa, ama o iç daralması hissini bütün gece yaşamak çok kötüUykusuzluktan gözüm kanadı hala KKda gezme çabasındayım.
Hah şimdi dalarım deyip telefonu bırakıyorum yine kaçıyor
Uyuyamıyorum olunca konu atladım hemen
sinüzit olunca başka şikayetler de olmuyor mu?Sinüzit ya da faranjit .
Bende de var.İkisi de var hatta
Doktora gitmekten başka da hiiiç çözümü yok.
Geçmiş olsun.
eskiden yaptırmıştım fakat testte çıkan şeylerle alerjim çok farklı bence. Testte ev tozu ve evcil hayvan çıkmıştı fakat alakası yok, benim alerjim rutubetli bir yerde bulunduğumda gözlerim kaşınıyor çok fazla ve şişiyor ve eskiden mevsim değişikliklerinde nefes daralması hapşırma fln oluyordu ama onlar artık pek olmuyor fakat bu geniz akıntısı başladı, ekim aı şuan tam mevsim değişim zamanı olduğu için büyük ihitmalle alerjik olduğunu düşündüm ben de. Sizin neye karşı var?
yediklerinizle alakalı olabilir evet kızarıklık fln varmış çünkü. Umarım bu derdimize çare buluruz biran önce ama allah daha büyük dert vermesin tabiki... benim için daralmak uyuyamamak kötü oluyor... size de geçmiş olsunsırtta olan testi yaptırdım sırtımda kabarma olmadı ama yüzüm şişti alerjiden o yüzden test sonucum negatif çıktı.önümzdeki ay besin testi yaptıracağım umarım sonuç alıp rahatlarım alerjik egzamam var geniz akıntısına yüzümün tek tarafında deri soyulması ve kızarıklık da eşlik ediyor maalesef.
çok teşekkür ederim size de geçmiş olsunyediklerinizle alakalı olabilir evet kızarıklık fln varmış çünkü. Umarım bu derdimize çare buluruz biran önce ama allah daha büyük dert vermesin tabiki... benim için daralmak uyuyamamak kötü oluyor... size de geçmiş olsun
araştırıcam, çaresi nerde olsa gidip bulurum öyle bunaldım bu daralma uyuyamama hissinden.. kaya tuzunu nasıl kullanacakmışız geniz akıntısı için? siz sadece yatak odasındayken mi daralıyorsunuz? ay ruh hastasıyız valla :)Bende de ayni sorun var ama benim yatak odam boguyor beni sanki...
Arastirmmalar sonucu kaya tuzu denilen seyin iyi geldigini ogrendim daha almadim ama bi arastirin derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?