uyuyamıyorum!

elsa83

Nirvana
Pro Üye
18 Mayıs 2008
5.622
11.865
773
İstanbul
merhaba arkadaşlar, benimki belki çok önemli bir dert değil fakat bana göre çook büyük bir sorun bende neden olduğunu bilmediğim sebepten dolayı geniz akıntısı oluyor, yani boğazımda bir şey var yutkunuyorum gitmiyor... Bu önemli bir sorun değil fakat bu geniz akıntısı yüzünden ben hiç uyuyamıyorum, psikolojik olarak etkileniyorum çok, boğazımda o gitmeyen şey var oldukça sanki boğuluyor gibi oluyorum, içim daralıyor ve fırlıyorum yataktan balkona çıkıyorum hava alıyorum fln tekrar yatıyorum tekrar aynı şey oluyo, bütün gece sabaha kadar bu tekrarlanıyor... Fakat geniz akıntım olmadığı zaman normal insanlar gibi uyuyorum.. Bu sorunu yaşayan var mı? bana bir şey önerebilecek olan var mı?
 
Doktora gittinizmi bu sikayetle ilgili. Asist falan veriyorlar genelde
 
Tuzlu suyla gargara yap tuz 1 çay kaşığıni geçmeyecek dene bak çok iyi gelecek her gün uyumadan önce yap rahat uyu
 
Sinüzit ya da faranjit .
Bende de var.İkisi de var hatta

Doktora gitmekten başka da hiiiç çözümü yok.
Geçmiş olsun.
 
doktora gitmedim, teşekkür ederim cevaplarınız için. Ben alerjik olduğunu düşünmüştüm ve bununla ilgili hap aldım 2 3 gündür yoktu, bugun yine var. Çünkü doktorlara online soru sorulan bir sitede, daha önceki yıllarda bu sorunumdan bahsetmişim:) ve hep ekim ayında sormuşum o yüzden alerjik olduğunu düşündüm
 
alerjik olabilir kulaklarınızın içi de kaşınıyor mu?
 
alerjik olabilir kulaklarınızın içi de kaşınıyor mu?
bende zaten alerjik rinit oluyodu eskiden fakat son birkaç yıldır artık hiç yaşamıyorum onu , hiç şikayetim olmuyor ama o bitti bu başladı. Son 5 yıldır ara ara oluyordu fakat hangi ara oluyor dikkat etmiyordum, daha önce soru sorduğum doktor sitesine baktım hep ekim ayında bu konuyla ilgili soru sormuşum :) o yüzden alerjik olduğunu düşündüm ben de
 
orta derecede alerjik bir bünye olarak bu sene her gün alerji ilacı almaya başladım.test yaptırdınız mı peki nelere alerjiniz var biliyor musunuz?
 
Uykusuzluktan gözüm kanadı hala KKda gezme çabasındayım.
Hah şimdi dalarım deyip telefonu bırakıyorum yine kaçıyor
Uyuyamıyorum olunca konu atladım hemen
 
orta derecede alerjik bir bünye olarak bu sene her gün alerji ilacı almaya başladım.test yaptırdınız mı peki nelere alerjiniz var biliyor musunuz?
eskiden yaptırmıştım fakat testte çıkan şeylerle alerjim çok farklı bence. Testte ev tozu ve evcil hayvan çıkmıştı fakat alakası yok, benim alerjim rutubetli bir yerde bulunduğumda gözlerim kaşınıyor çok fazla ve şişiyor ve eskiden mevsim değişikliklerinde nefes daralması hapşırma fln oluyordu ama onlar artık pek olmuyor fakat bu geniz akıntısı başladı, ekim aı şuan tam mevsim değişim zamanı olduğu için büyük ihitmalle alerjik olduğunu düşündüm ben de. Sizin neye karşı var?
 
Uykusuzluktan gözüm kanadı hala KKda gezme çabasındayım.
Hah şimdi dalarım deyip telefonu bırakıyorum yine kaçıyor
Uyuyamıyorum olunca konu atladım hemen
:) keşke benim de sadece uykum kaçsa, ama o iç daralması hissini bütün gece yaşamak çok kötü
 

sırtta olan testi yaptırdım sırtımda kabarma olmadı ama yüzüm şişti alerjiden o yüzden test sonucum negatif çıktı.önümzdeki ay besin testi yaptıracağım umarım sonuç alıp rahatlarım alerjik egzamam var geniz akıntısına yüzümün tek tarafında deri soyulması ve kızarıklık da eşlik ediyor maalesef.
 
yediklerinizle alakalı olabilir evet kızarıklık fln varmış çünkü. Umarım bu derdimize çare buluruz biran önce ama allah daha büyük dert vermesin tabiki... benim için daralmak uyuyamamak kötü oluyor... size de geçmiş olsun
 
çok teşekkür ederim size de geçmiş olsun
 
Bende de ayni sorun var ama benim yatak odam boguyor beni sanki...

Arastirmmalar sonucu kaya tuzu denilen seyin iyi geldigini ogrendim daha almadim ama bi arastirin derim.
 
Bende de ayni sorun var ama benim yatak odam boguyor beni sanki...

Arastirmmalar sonucu kaya tuzu denilen seyin iyi geldigini ogrendim daha almadim ama bi arastirin derim.
araştırıcam, çaresi nerde olsa gidip bulurum öyle bunaldım bu daralma uyuyamama hissinden.. kaya tuzunu nasıl kullanacakmışız geniz akıntısı için? siz sadece yatak odasındayken mi daralıyorsunuz? ay ruh hastasıyız valla :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…