uyuyamıyorumm

huzurlu kontes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2008
36
0
96
Ankara
ben 4 aylık evliyim. evlendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum. gece uyumam biri ikiyi buluyor. artık sızma şeklinde. sabahta işe gidiyorum ve gün boyunca sallanıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. evliliğin ilk aylarında normal mi bu sizce

ben 4 aylık evliyim. evlendiğimden beri geceleri uyuyamıyorum. gece uyumam biri ikiyi buluyor. artık sızma şeklinde. sabahta işe gidiyorum ve gün boyunca sallanıyorum ne yapacağımı bilmiyorum. evliliğin ilk aylarında normal mi bu sizce
eşin uyuyor mu peki?
kendini şartlandırmışsın bence.

Bende şu aralar aralıksız sabah 6 ya kadar uyuyabiliyorum, neden 6 dan sonra uyumaya devam edemiyorum ,bilemiyorum :KK57:

Bence normal. Eve alışma süreci var evliliğe alışma süreci var. Ben de alışamamıştım yeni alışıyorum evime.

3,5 aylığım ben.

bende çalışmadan önce 2 den evvel asla yatamazdım
ama siz çalışıyormuşsunuz da. ..
nasıl dayanıyorsunuz bu yorgunluğa?
Bu arada eve alışma sürecinizden oluyor olabilir

bence evlilikle ilgisi yok o zamanları çoktan aşmış olmalısın, neden evlilikle ilgili olduğunu düşündün, kendini güvende hissetmiyomusun, ya da eşini uyandırmaktan mı korkuyorsun sağa sola dönerken

bence kesin spor yapmalısın yarım saat tembolu yürüyüş, ve hep aynı saatte kalkmalısın, akşam kafeinide kesmen lazım tabii

Eğer sürekli devam eden uyku probleminiz varsa doktora gidin.

Ben ilk bir hafta yerimi yadırgadım. Ama uykumdan taviz vermedim mutlaka bir kaç dakika sonra dalarım.
Evlilikte fark eden tek şey bekarken daha dakik kalkardım şimdi hem zor uyanıyorum hem de alarmı erteliyorum. Bu da galiba evde ki sorumlulukların vermiş olduğu yorgunluk. Geç yatmadan kaynaklı.

4 ay uzun bir süre bence doktora gitmelisin.

canım bende ilk 2 ay uyuyamamıştım ve sabah 06:30 da kalkıyorum işe gitmek için,yıllarca yanlız yatmaya alışmışım onun bocalaması diye düşündüm sonra alıştım ztn.

Evlilikle uykusuzlugun nsaıl bi alakası var çözemedim açıkcası. Evlenemeden önce böyle bir probleminiz var mıydı. Ben de tam tersi oldu çünkü. Sorumlulugum arttıg için yoruluyorum. Normale göre bi iki saat daha erken yatıyorum evlendigimden beri :KK53: Şaşırdımmm yanii:p

Back
X