Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aaaaa ya DDeniz M Gunes
sağolsun, müzik sakinleştirdi epey. Bebbbek gibi uyumuşum.Ama uzun süredir var olan bir durum bu.İyiydim,yine başladı. Ben niye uyuyamıyorum yaa diye sinirleniyorum artık.
Kızlar uyuyamıyorum. Anksiyete rahatsızlığım var. İlgisi var mı bilmiyorum. Uyuyamadıkça enerjim sıfıra düşüyor. Uyumalıyım dedikçe hiç uyuyamıyorum. Zombiye dönüştüm artık. Lavanta çayı hariç ne önerirsiniz?
Kızlar uyuyamıyorum. Anksiyete rahatsızlığım var. İlgisi var mı bilmiyorum. Uyuyamadıkça enerjim sıfıra düşüyor. Uyumalıyım dedikçe hiç uyuyamıyorum. Zombiye dönüştüm artık. Lavanta çayı hariç ne önerirsiniz?
Papatya çayı ve melisa çayı çok iyi gelir hem uyku getirir hemde ruhunuzu dinlendirir. Ama bilmeniz gereken şu dur ki size en iyi gelen kendinizsiniz herşey sizin elinizde beyninize aklınıza söz geçirebilirsiniz. Düşünme gücüyle kendinizi yerden yere de vurabilir,sağlam düşünceler içerisinde olarak kendinizi iyileştirebilirsiniz.
Duyman normal çünkü bu ilaçları kullananlara deli gözüyle bakıyor toplum. Dolayısıyla saçma sapan şeyler üretiliyor bilimsel dayanağı var mı mesela? Böyle böyle hasta insanları korkutup ilaç kullanmasına engel oluyorlar sonra hastalık iyice ilerliyo sonrası da malûm ya intihar ya çevreye zarar
Dayanak olarak sadece akşam haberlerine çıkan Dr ları biliyorum,geçen gün de vitaminler hakkında konuşuyorlardı. Haklısınız. Mesajı yeni gördüm kusura bakmayın