Sinirlerim boZuluyor artık ! Bir çok konuda zaten uyuşmadığımız kaynanam ve kayınpederim e saygıda kusur etmedim hiç .. Dediklerine yaptıklarına saygı gösterdim tasvip etmesemde ama sahurda da öğle saatiymiş gibi bağıra çağıra sohpet muhabbet edilmezki ya !! 15 aylık daha oğlum uyanıyor ağlıyor sallıyorum ağlıyor anne sessiz olun diyorum 3 dakika sürüyor sadece ! Okadar rahatlar ki rahatlıktan herşeyi unutuyorlar ses tonlarını ayarlamalarını beklemek hata zaten bugün bida anladım bunu ..
Az kaldı az kaldı diye diye sabrediyorum .. Bir ev aldık borç harç ama içi yapılmadan oturmamız mümkün değil .. Mübarek Ramazan'da herkes bana bir cümle dua gönderse yeter bana . Biraz para biriktirip içini yaptıracağımız evimize huzurumuzla yerleşebilsek bi an önce. Çok bunalıyorum bazen 2 yılı geçti beraber oturuyoruz .. Allah onlardan da razı olsun ama ev üstüne ev olmuyor .. Allah herkesten razı olsun ..
Az kaldı az kaldı diye diye sabrediyorum .. Bir ev aldık borç harç ama içi yapılmadan oturmamız mümkün değil .. Mübarek Ramazan'da herkes bana bir cümle dua gönderse yeter bana . Biraz para biriktirip içini yaptıracağımız evimize huzurumuzla yerleşebilsek bi an önce. Çok bunalıyorum bazen 2 yılı geçti beraber oturuyoruz .. Allah onlardan da razı olsun ama ev üstüne ev olmuyor .. Allah herkesten razı olsun ..