• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuyan bebeğime biraz saygı ..

Kolerra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
40
4
1
Ankara
Sinirlerim boZuluyor artık ! Bir çok konuda zaten uyuşmadığımız kaynanam ve kayınpederim e saygıda kusur etmedim hiç .. Dediklerine yaptıklarına saygı gösterdim tasvip etmesemde ama sahurda da öğle saatiymiş gibi bağıra çağıra sohpet muhabbet edilmezki ya !! 15 aylık daha oğlum uyanıyor ağlıyor sallıyorum ağlıyor anne sessiz olun diyorum 3 dakika sürüyor sadece ! Okadar rahatlar ki rahatlıktan herşeyi unutuyorlar ses tonlarını ayarlamalarını beklemek hata zaten bugün bida anladım bunu ..
Az kaldı az kaldı diye diye sabrediyorum .. Bir ev aldık borç harç ama içi yapılmadan oturmamız mümkün değil .. Mübarek Ramazan'da herkes bana bir cümle dua gönderse yeter bana . Biraz para biriktirip içini yaptıracağımız evimize huzurumuzla yerleşebilsek bi an önce. Çok bunalıyorum bazen 2 yılı geçti beraber oturuyoruz .. Allah onlardan da razı olsun ama ev üstüne ev olmuyor .. Allah herkesten razı olsun ..

Sabredin..zordur tabi ama esiniz konussa ya da arka taraflarda oda varsa orda sahuru yapsaniz cocuga uzak olacak.

en yakın zamanda ayrılırsınız inşallah evinize. .

başkasının evinde oturuyorsunuz, bu nedenle onların kurallarının geçmesi çok normal... kendi evlerinde istedikleri gibi konuşabilirler diye dûşûnûyorum

Sizin için dua ettim . Sabır diledim .
Allah yardımcınız olsun . Ev üstüne ev çok zor

Seni o kadar iyi anlıyorumki. Bizimkilerde oyle yuksek volume konusmaktan vazgeçemiyorlar. Ustune bide besige egilip kizimmm uyuyonmu sen deme olaylari varki hic bahsetmeyeyim. Daha tasimali uc gun oldu. 50 km uzakligimiz var umarim bi yaptirimi olur. Sanada.bol sabir kardesim. Bol da kazanc inşallah eviniz hemen biter de tasinirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Seni o kadar iyi anlıyorumki. Bizimkilerde oyle yuksek volume konusmaktan vazgeçemiyorlar. Ustune bide besige egilip kizimmm uyuyonmu sen deme olaylari varki hic bahsetmeyeyim. Daha tasimali uc gun oldu. 50 km uzakligimiz var umarim bi yaptirimi olur. Sanada.bol sabir kardesim. Bol da kazanc inşallah eviniz hemen biter de tasinirsiniz.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Aynen aynen :( aynı benimde yaşadıklarım .. Âmin inşallah saol arkadaşım

başkasının evinde oturuyorsunuz, bu nedenle onların kurallarının geçmesi çok normal... kendi evlerinde istedikleri gibi konuşabilirler diye dûşûnûyorum

Evet onlarda öyle düşünüyorlar zaten ama sabaha kadarda ağlayan huysuzlanan ses yüzünden uyanan torunları .. İnsan ona kıyamaz diye düşünüyorum bende ..

Back
X