• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyuz bulaştı mı bize..

maribuayda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba sevgili kadınlar kulubu üyeleri, aranıza yeni katıldım..Bundan 5 hafta önce bi yakınımızın evinde hanımlar toplandık .Yedik içtik bayada oturduk 5 saat gecirmilizdir orda.. Benım kız uyumak istedi yatak odasında uyuttum yatagın üzerinde yatak örtüsü vardı onun üstüne yatırdım.. 1 hafta önce duydumki ev halkı uyuz olmuş..Hatfa bi o evde misafirken bile evin kızı uyuzmuş ve kimsenin haberi yok..Bu durumda bize de uyuz bulaşmış olabilir mi..Birlikte oldugumuz herkese sordum kimse de bi belirti yok..Cok endişeliyim..

Merhaba sevgili kadınlar kulubu üyeleri, aranıza yeni katıldım..Bundan 5 hafta önce bi yakınımızın evinde hanımlar toplandık .Yedik içtik bayada oturduk 5 saat gecirmilizdir orda.. Benım kız uyumak istedi yatak odasında uyuttum yatagın üzerinde yatak örtüsü vardı onun üstüne yatırdım.. 1 hafta önce duydumki ev halkı uyuz olmuş..Hatfa bi o evde misafirken bile evin kızı uyuzmuş ve kimsenin haberi yok..Bu durumda bize de uyuz bulaşmış olabilir mi..Birlikte oldugumuz herkese sordum kimse de bi belirti yok..Cok endişeliyim..
Merhaba. Umarim bulasmamistr fakat kulucka suresi 2 ay. Size gectiyse belirtileri 2 aya kadar ortaya cikabliyor. Bizim oyle oldu. Gectigimiz yaz basinda arkadasimdan gecti tatilde. Sezon btti eve donduk ve kasinmaya basladik. Arkadasim ve oglu kisin uyuzmus ve tedavi olmuslar daha dogrusu olduklarini sanmislar. Anlatinca sonradan farkettimki dr un bana harfiyen uygula dedigi bazi seyleri yapmamis dogal olarak tekrar etmis. Evden tekrar onlara bulasmis. sagolsun beni uyarma geregi de duymamis ve bize gecirmis. Sonra biz tedavi olurken o tekrar kremlerine baslamisti ki suanki durumunu bilmiorum gorusmeme karari aldim tekrar basima bi is gelmesin diye. Hatta burda konu acmistim. 2 aylik tedavi gorduk ve 3 aydir sikinti yok tek seferde kurtulduk. Ki biz ayni evin icinde degildik disarda gorusuyorduk ona ragmen bulasmis. 10 dk lik ten temasi yada uyuzun bulastigi carsafa havluya kiyafete koltuga temas yetiyor bulasmasi icin. Cok illet bisey. Bence dermotolojiye gdip kendinizi cocugunuzu bi kontrol ettirin. Bulastiysa henuz belirti olmasa dahi uyuz tunelini horup teshis koyabilir. Bulas olduysa kasinmaya baslamadan tedavi olun cunku kasinmaya baslayinca insan kendinden nefret ediyor tiksiniyor. Umarim gecmemistir 🙏

Son düzenleme:
Back
X