Uyuz kocam

sinemha

Guru
Kayıtlı Üye
20 Aralık 2007
5.300
5.781
398
Kizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler

Kizlar kocam bana seni seviyorum gibi guzel sozler soylemiyo cok canimi sıkiyo artik acaba beni sevmiyo mu diyorum ama hareketleri oyle degil temizligi benden guzel yapar bana her konuda yardim eder eve sûs esyasi bakar isten cikinca hemen eve gelir iki gundurde bana hediye yapiyo ama sanki bosanmayim gitmeyim diye yada seytan mi beni dúrtúyor sizin esleriniz ne siklikta soyler
Ne kadarlık evlisiniz?
Flört döneminde de hiç söylemedi mi?
Eğer söylemediyse nasıl bile bile evlendiniz?
Yok o zamanlar söylediyse neyden sonra söylememeye başladı?

Çok üstü kapalı yazmışsın, İki gündür hediye hazırlıyor boşanma diye mi yaptığını düşünüyorsun?
Seni seviyorum demiyo diye boşanmaya mı düşünüyorsun ?
Yapıyorsa içinden geldiği yapıyordur bence. bir erkek kolay kolay boşanmasın diye temizlik yapıp evine süş eşyası bakmaz diye düşündüm. Abartma

Illaki demesi gerekmezki zaten evlisiniz bunu hareketlerle ilgileriyle gosterir anlattigin kadriylaa bunuda yapiyor takma bukadar inan allah mutlulugunuzu daim etsin

Ne alaka herkes illa bu lafı söyleyince seviyormu oluyor
Haraketleri tavırları ile size bunu gösteriyor daha ne ?

Erkekler farklıdır yani ilgisiyle belli eder mesela değer verir
Yapmaciktan söyleyince "aa evet beni seviyor yaşasın "
Sadece kendinizi kandirirsiniz

Ne kadarlık evlisiniz?
Flört döneminde de hiç söylemedi mi?
Eğer söylemediyse nasıl bile bile evlendiniz?
Yok o zamanlar söylediyse neyden sonra söylememeye başladı?
Evlenmeden once derdi 1 yillik evliyiz eskiden soyleyip simdi soylememesi beni sinir edyiyo zaten

Benim kocam da seni seviyorum cumlesini pek kullanmaz ama misal sabah yuzune degen elimi oper.
Isten gelince uzerim yemek bile koksa mutlaka siki siki sarilip koklar... ornek veriyorum bunlari yanlis anlasilmasin

Soylemiyordur ama haliyle tavriyla belli ediyordur esiniz neden boyle bir dusunceye kapildinjz acaba

bacım belanı mı arıyosun..illa seni seviyorum demesi gerekmez ki.. lafta seviyorum sözü ne işe yarar ??. Allah aşkına bu zamanda böyle koca bulmuşsun onuda gereksiz kaprislerinle bezdirme bence..

Aynen bu aralar kurmakla geciyo vaktim ama insan deliriyo iste
Ben de kendimden biliyorum zira :)) Reglm yakın sanırım,manyak manyak düşünüyorum,her şeyi ama sadece kocamı değil.İş arkadaşlarımı,ailemi onu bunu herkesi de doğrayasım geliyor içimden nedense.Hiç iyi bişi düşünemem.

bazı erkekler bizim gibi dile getiremiyo sevgisini takılma bu kadar önemli olan sana sevgisini hissettirmesi

Back
X