Uyuz Muyum Acaba

aynen iyleşene kadar insanlardan uzak durması lazım.bana bulaşması halinde kulllanacağım kremler nedeniyle bebeğimi emzirememe gibi bi ihtimalde var. cevabınız için teşekkür ederim bende bulaşmamasını umuyorum

Geçmiş olsun ben kendi tecrübemi anlatayım herkeste aynısı olacak diye bir şey yok ama belki yol gösterir. Ben bekarken yakın arkadaşım gelir benim evimde kalırdı hafta sonları. O da bekardı erkek arkadaşı vardı. Bir gün erkek arkadaşının annesiyle tanışmaya gitti geldiğinde yine bende kaldı. Gün geçtikçe kaşıntısı artıyordu önceden egzama sorunu da yaşadığı için ona yorduk ama en son dayanamadı doktora gitti uyuz tanısı konulmuş. Onun uyuz olduğunu duyunca ben de kaşınmaya başladım minik minik iğne batırır gibi başlıyordu kaşıntı. Sonra doktora gittim sende bir şey yok dedi. Kaşıntının şekli de önemli ama doktora görünmekte fayda var her zaman. Inşallah psikolojiktir...

aa evet sizin dediğiniz gibi minik minik iğne batırır gibiydi dün.ama bugün hiç olmadı kaşınma sizdeki gibi bende bişey yoktur diye düşünüyorum.çol teşekkür ederim paylaştığınız için

psikolojik.uyuz olsa öyle pat diye çıkmaz.bir de uyuz olsa inanın anlarsınız acaba olabilir miyim demezsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…