Uyuz

Allah korusun

2 hafta önce gelmiş kadın. Bilmiyordu belki de. Bilse o da ilacını vs kullanmaz mıydı
Yine de sıkıntı tabi çok geçmiş olsun

Yalnız anlattığınıza göre gelen bayan da uyuz olduğunu bilmiyor sonradan öğrenmiş.bence bilerek gelmemiş zaten oyle bişey olsa halinden anlardınız bir terslik olduğunu.belki o da sizin gibi alerji diye düşünmüştür. :) çok geçmiş olsun inş çabuk iyileşirsiniz

Bakin hayir
Bize gelmeden once bu kadin doktora gitmis zaten
Yapilan muayne ve kan tahlilinde uyuz oldugu saptanmis ve ilac yazilmis
Umuyorum ki doktoru insanlarla arasina mesafe koymasi gerektigini soylemistir.
Daha sonrada bize gelmis
Daha once uyuz olan birini gormedim sahsen, ki kendiside yeni tani koyulmus o vakit.
Ve uyuz kasintilari gece artiyormus anlamamam cok normal .
Simdi gordugumde ise yolda bile kasiniyordu
Pul pul olmus her yeri
Sordugumda ise daha kotu oldu gecmedi ilac icin gittim tekrar diyor
Ee bile bile mi geldin dedigimde use ne bileyim ben gecer dedim dedi
Yani daha acikca nasil yazabilirim anlamiyorun
Ayrica uyuz aninda etki gostermiyor
Herkes iki hafta once gelmis diyor ama biraz bu hastaliga bakmanizi oneririm
Yani kimseyi suclama gibi bi drrdim yok
Olsada su saatten sonra manasiz
Ama benim kafam bile bile yeni dogmus bebekli bi eve gelmeyi almiyor

hemen başka bir dr gitmelisin uyuz öyle kolay kolay geçmez

Çok geçmiş olsun çok talihsiz bir olay ben olsam yakasına yapışırdım heralde çok üzüldüm. Sadece tokalaştınız mı? Temasınız nasıl oldu? Bende hamileyim dikkat edeyim gerçi bende takıntıdır kimle tokalaşsam falan elimi yıkarım ama yayılır yani nereden anlayacağız ki?

hey Allahım yaRabbim, acaba onunda bilgisi varmıydı. sonradan görünce fark etmişsiniz ya kaşındığını . belki bilmiyordu. Bizi gribli gripli ziyarete gelen oldu. çok sinir.olmuştum. hasta iken gezen insana hastayım zaten. gele bebek görmesine.

Ama bayanda o gün öğrenmiş gibi doktordan geliyom demiş eminim bilseydi gelmezdi kötü düşünmeyin

1impossiblelove çık geçmiş olsun daha geçen gün komşum anlattı ne yaptıysak kurtulamadık dedi gittiği bir doktor bütün evi eşyaları perdeler dahil sinek ilacı ile ilaçlayın demiş cidden işe yaramış deneyin bence

Saptirdigimi size dusundurten ne peki.
Sizin onca yorumu ve yazilani anlayamiyor olmaniz mi
Saptirmis olsam dahi uyuzum gecmeyecek
Yani cikarim yok
Anlatabildim mi

Yooo anlama kabiliyetim iyidir. Alıntıladığımız yerde işaretledim sözlerinizi.
Kadın iki hafta önce geldi demişsiniz arkasından kadını bugün gördüm doktordan geliyorum uyuz üzmüşüm dedi demişsiniz. Kaldı ki benle birlikte birçok kişi de aynı benim anladığımı anlamış.
Neyse siz benim anlama kapasitemi kafanıza takmayın. Çok geçmiş olsun. Öncelikle bebeğinizi de doktora götürün belki erken müdahale edilebilir.

Şu sosyete uyuzu dedikleri herhalde
Kankamın annesi de olmuştu uzun zaman önce
Lezyonları bütün vücudunu sarınca dra gitmişti
Ama evde kimseye bulaşmamıştı
Belki uyuz değilsiniz
En kısa zamanda bir dra daha görünün

Geçmiş olsun. Siz doktor ile uyuz konusunu konuşabiliriz mi? Insallah kolayca atlatirsiniz.

Kadın bence bilmiyordu o gün bilseydi bugün soylediği gibi söylerdi.

Kadın belki haftalardır biliyordu bugün kontrol için veya hala atlatamadigi icin doktora gitmis.

Minicik bebeği var muhtemelen de bu densiz kadın yüzünden uyuz olmuş.

konu sahibi tekrar geçmiş olsun
Losyon krem vs ile geçiyormuş. Ama esas sıkıntı perdeler halılar yatak çarşaf her türlü kumaştan bunları arındırmak lazım. Bebeğine bulasmaması mümkün değil. O yüzden sinek ilacı fikri mantıklı olabilir. Sonra herşeyı yıkar silersiniz. Bence acilen bunu yapın. Tedavi bitince tekrar yapın.

Hayır kadın biliyormuş, konu sahibi sormuş neden söylemedin de geldin diye, kadın da demiş ki “ne bileyim bulaşmaz sandım” yani bu kadar da pişkin!
Bulaşmaz sandım ile olacak şey mi doktor söylemiyor mu? Gerçekten kafayı yememek mümkün değil. Böyle salakça iş olur mu? Bu edepsiz ahlaksız kadın başkalarına da bulastiriyordur. Yani bunun şu yaptığını gerçekten düşman yapmaz.

Sağlık Bakanlığı toplum sağlığı merkezi artık neyse ara şikayet et bu deli karıyı. Gerçekten toplum sağlığını tehdit ediyor. Salgın yapacak. Çoluğu çocuğu hastası hamilesi allah korusun bunları.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…