Uyuz

Öncelikle çok geçmiş olsun
Umarım bebeğiniz zarar görmeden bir an önce kurtulursunuz

Ben de 3 aylık hamileyim
Doğum zamanı burada açılan bu tarz konuların çıktısını alıp evin her yerine asmak istiyorum ki gelenler "ayy abartma, ayy ne olacak, biz de çocuk büyüttük vs" gibi saçma sapan şeyler soylemesinler

Millet iki dk bebek sevecek, totosunu gezdirip börek yiyecek diye kendimi de bebeğimi de tehlikeye atmak istemiyorum ama malesef bu konularda oldukça anlayışsız bir topluma sahibiz

Uyuzun kasindirmayacagi tek yer boyun ve üstüdür. Yani kaşınan yer yuzunuzse uyuz değilsiniz. Ayrıca uyuz için birlikte kullanılan iki kremin de emzirmeye etkisi yok. Zaten oral yoldan ilaç kullanılmıyor. Kaldi ki uyuz oyle merhaba nasilsinla bulasacak bir hastalik degil. Ayni yatakta yatmak, ayni kiyafetleri kullanmak risk yaratir. Bir de uyuz olunca aile tedavisi gerekir. Yani sizin kullanacaginiz kremleri esiniz de kullanmali mesela. Yani siz yine bir doktora gorunun ama cok buyuk ihtimal uyuz degilsiniz.

Cahil insan madem uyuzsun kasintin var bebek görmeye ne diye geliyosun

ayy uyuz oldum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…