- 18 Aralık 2014
- 799
- 369
- 123
- 32
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
İyide aileni yüz üstü bırakığını niye düşünüyosun anlamadım. Kaçtın mı ailene laf mı getirdin kötü bişy mi yaptın telinle duvağınla çıkacaksın baba evinden gelin olacaksın daha ne? Ailene 3 saat uzaklıktasın istediğin zaman gidip görebilirsin bunu mu dert ettin lütfen abartmayın böyle şeyleri okuyunca kendimi duvardan duvara atasım geliyor benm ve eşimin ailesi iç anadolu bölgesinde ben doğu anadoludayım yaklaşık olarak tam 14 saat var akşam 10da yola çıksam ertesi gün öğleden sonra varıyorum bilmediğim yabancı memleketteyim bizim canımız yok mu? Evliliğin aileye sırt çevirmek olduğunu düşündüğn müddetçe saçma sapan gereksiz bi vicdan azabı çekeceksin evlendiğnde.
Kısaca sen bi kadınsın ailenin biricik kızı olmaktan çıkıp kocanın biricik karısı olacaksın ilerde Allahın izniyle çocuğunun biricik annesi.... Yuva kuruyosun anladın mı? Böyle düşün...
Kocanın ailesiyle yaşayacaksan Allah sabır versin bol bol.
Yengene gelecek olursak Yengelerin hepsi aynı. Madem evlilik güzel bişy değil, boşan o zaman deyip sustur sende... Düğün öncesi stres yaşamana gerek yok.. Bu kafadan kurtul. Allah bahtını açık etsin.
Kocamin ailesinle yasamicam ama onun ailesinin sehrine tasincam. O yüzden sacma sacma fikirlerle ugrasiyorum... ja böyle olursa felan diye