- 10 Eylül 2016
- 939
- 704
- 103
- 34
- Konu Sahibi Napicagimi Bilmiyorum
22 saatlik uzaktayım ben eşim destek olmasa ne olurdu bilmem şimdi her yere uçak var napalım hayatın kanunu bu sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ailemden 14 saat uzaklıktayım. eşim ailesiyle de iki sokak :) Eşinle mutlu olursan sorun yok alışıyosun ama ilk evlendiğim zamanlar eşimin ailesi hep gelip gidelim istiyorlardı çok sıkılmıştım hatta bi ara pişman olmuştum neden geldim diye sonra araya mesafe koyunca normale döndüm.İki ayda bir gelip gidiyorum annemi babam görmeye annem geliyo 10 gün kalıyo hasret gideriyoruz![]()
mesafelere hıc takılmayın benceE
evet ben ilcede oturdugum icin züm ailem ayni yerde
Evlilik öncesi herkesin yaşadığı hisleri yaşıyorsun canm.ben evlenirken aileme üç dakikalık mesafedeydimama yinede gelin alma aninda,sanki gurbete gidiyorum gibi ağladım.sonucta o evden çıkıyorsun garip bir his yani.ama bu onları terk etmek değil.onlarda senin mutlu ve huzurlu olmanı yuva kurmani isterler.zaten calisacakmissin.merak etme alışırsın Allah mutlu mesut etsin inşallah
Yol uzak degil gibi geliyor ama uzak aslinda. İstanbul - bursa arası 3.5 saat. Ananem orada otururdu. Biz de ancak bayramdan bayrama. Çoğu bayramda da gitmedik. Hayat meşgalesi sonuçta. Zamanla ara açılır.
Valla bak türkülere bile konu olmuş. Birilerinin canı çok yanmış demektir bu.
Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar,
Aşrı Aşrı Memlekete Kız Vermesinler
Annesinin Bir Tanesini Hor Görmesinler,
Uçan Da Kuşlara Malûm Olsun, Ben Annemi Özledim.
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim.
Babamın Bir Atı Olsa Binse De Gelse,
Annemin Yelkeni Olsa Açsa Da Gelse,
Kardeşlerim Yolları Bilse De Gelse.
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim
evlenecek olgunlukta olduğuna emin misin? 3 saat uzağa gideceksin diye neden bu kadar üzülüyosun ki herkesin kendi ailesi kendi hayatı birey olmanın zamanı geldi de geçiyor bile. ben de herkesten uzak olsam diye hayal ederim tam tersi.
Herkezden uzak olmak baska... bir erkegi sevdigin icin koca farkli farkli insanlari kabullenip kendi ailenden uzak kalmak baska
He abla is yerinde aglamama ramak kaldi... ben simdiden böyleysem sonra sonra nolucam bilmiyorum
Kına gecesi olmadan, ağlatacaksın kızı :)Yol uzak degil gibi geliyor ama uzak aslinda. İstanbul - bursa arası 3.5 saat. Ananem orada otururdu. Biz de ancak bayramdan bayrama. Çoğu bayramda da gitmedik. Hayat meşgalesi sonuçta. Zamanla ara açılır.
Valla bak türkülere bile konu olmuş. Birilerinin canı çok yanmış demektir bu.
Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar,
Aşrı Aşrı Memlekete Kız Vermesinler
Annesinin Bir Tanesini Hor Görmesinler,
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim.
Babamın Bir Atı Olsa Binse De Gelse,
Annemin Yelkeni Olsa Açsa Da Gelse,
Kardeşlerim Yolları Bilse De Gelse.
Hem Annemi Hem Babamı, Ben Köyümü Özledim
bakış açın yanlış. senin ailen onun ailesi ya da ikisinin de olmadığı bir yer fark etmez. benim eşim ailemin yaşadığı yere geldi gözünü kırpmadan. önemli olan eşinle olan sevgindir muhabbetindir. uzak kal ne olacak yani bırakın artık şu aile düşkünlüğünü kendi ailenizi kurmaya bakın. aynı mahallede bile olsan zaman geçtikçe hayat girecek aranıza görüşemeyeceksiniz.
Egerki önemli degilse neden ailenden uzak bir yere tasinmadinda esinin yanina tasinmasini istedin ?