uzak davranıyor ama nedenini bilmiyorum..yardım...

zeyneppko

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2012
176
0
26
Ankara
arkadaşlar 25 yaşındayım daha önce de birkaç arkadaşlığım oldu ama ya aldatıldım ya başka şeyler olmadı.. sonra iş dolayısıyla bu sene doğuya atandım.. başta her şey çok sıkıcıydı büyükşehirden küçük bir yere git vs... 6ay geçti böyle yalnız....birgün evde küçük bir kaza geldi başıma ve doktora gittim doktoru gördüğüm gibi aşık oldum hem de nasıl.. aslında her gün karşılaştığım ama fark etmediğim biriydi...baya şaşkınlıklar yaptım zaten güldü baya... neyse o günden sonra bir hafta görmedim bi kere karşılaştık samımı erkek arkadasımla konusuyormuş gibi yaptım konusamadım deken 1ay gectı goremıyorum gorsem de gecıp gıdıyor selam da veremedım... iş geregı bırını hastaneye goturdum yıne o var bu sefer baya hazrlıksızdım siz neyi oluyorsunuz bile dedi..ustunden 15gun gectı ve benyıne hastalandım gıttım o vardı acilde baya bı sacmaladım yıne bana ne işle mesguldunuz demez mı soyledım oyle tanısmıs olduk.. bu bıle bana yettii..ablam zorla ekletti facete annda kabul etti netteymıs konusmaya basladı ben dıyorum sımdı soracak nıye ekledın sormuyor tabii. diyo ki ben de diyorum verdıgımız ılac mı dokundu ne:) baya konstuk hatta dıger gun bıseyler yıcem gelın sızde falan yok dedım her gun nette yolunu gözler oldum ama her gece konusuyorduk sonra ben telımı de verdım telden de msjlasıyoruz .... bı kere araya sogkluk gırdı ben de trıp attım konusmadım falan bızım bı etkınlıgımıze geldı ben de sunucuydum bılıyordu orda sadece selam verdım aksam sordu ne bu sogukluk dıye.. oyle bı sevndım kı senın davetın onemlıydı deyince... ama gel gelelım bız dıger gun bulustuk ev arkadasımı da götrdum ayrılrken guzel bı geceydi teşekkurler falan dıyor,ben ucuyorum havada... gece de msj attı.. ama sonra uzaklastıı.. yavas yavas telde konusuyorduk bundan sonra ben de msjjına gec cevap veririm dedim bundan sonra dıye bırsey yok dedi.. nasıl dedım cevap vermedı...ustune cok uzuldum agladım falan samımı erkk arkdslarım uzulme bos ver falan dıyorlar ama ben yıkıldım.. bır gun sonra gordu nette selam verdı soguk dvrandım cıktım netten ustune 3gun dayandım ben sordum napıosun dıe konstuk gdıyorm dedm ona bıle tepkı yok...amelıyt oldum 3 hafta once onda bıle aramadı...ben msj attm soguk msjlar ustune kıznca tek sen yoksun hayatta derdı olabılıyor ınsanların dedi. yakını ölmüş gidememiş.. ama yakın dvrandım bu sefer de o kadar da kotu degılım sagol dedı ama o gunden sonra ne arıyo ne soruyor... ben de gormuyorum nette ne yapmalıyım?

hoşlandıgınızı çok belli etmişsiniz bence, facebooktan bile eklemişsiniz
çok hayal kurmayın henuz ortada vaad edilen bir şey yok belkı de hayatında biri vardı
siz de aramayın bence artık,gerçekten o da hoşlanmışsa elınden gelenı yapacaktır zaten...

ilk aklıma gelen hayatında biri olabileceği oldu siz ztn her türlü adımı atmışsınız şimdi beklemelisiniz..

haklısınız.. 6ay önce kız arkadaşından ayrılmış ortak arkadaşlarım var onlardan duydum.. umarım arar aramasa da yapacak bir şey yok ben aramıyorum zaten...

Back
X