- Konu Sahibi Aysegull27
Yurt disindan turkiyeye gelin gidiyorum. Canim ailemi arkamda birakip :'( okadar uzuluyorum ki nisanlilik donemimi yasayip sevinemiyorum bile.. Ailesinden uzakta olupta 'ben alistim' diyen varmi? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yurt disindan turkiyeye gelin gidiyorum. Canim ailemi arkamda birakip :'( okadar uzuluyorum ki nisanlilik donemimi yasayip sevinemiyorum bile.. Ailesinden uzakta olupta 'ben alistim' diyen varmi?![]()
bende hep düşünürdüm nasıl ayrılacagım dıye hep şaka gıb gelırdı düğün bitipde herkes dagılmaya basladıgında evegelesıye kadar saatlerce ağladım. sonra hıç yabancılık çekmedım hatta düğünden on gun sonra kurban bayramıydı memleketıme gıttım ve ınanırmısın on gunluk evım burnumda tuttu :) çok farklı bı duygu o 25 senedir yasadıgım evden ayrılacagıma uzulrken kendı evımı ozledıgımı farkettım çok çabuk alıştım eşiminde destegıyle 4 ay oldu .şimdi bıde hamıleyım, galıba hormonlardan dolayı sımdı annem babam aklıma geldıkce aglıyorummm cok duygusal oldum :)
Ay canimmm, cok sevindim. Insallah bendede oyle olur.. Suan hersey saka gibi halen ailemden ayrilacagima inanamiyorumm.. Insallah bende senin gbi positif konusabilirim evlendikten sonra. Rabbim saglikla bebisiniz kucaginiza almayi nasip eylesin :)
amin canımm inşallah :) tabı senın yurt dııs oldugu için sıkıntı yaşayabilirsin biraz ben eskişehirden istanbula gelin geldim ve burda hıçbır akrabam tanıdıgım yok bı arkadaşım var sadece onun varlıgını bılmek bıle mutlu edıyor kendımı yalnız hıssetmıyorum :) bı avantajım vardı benım her ay gıttım kaldım aılemın yanında ama bundan snra bıraz zor hamılelıkden dolayı sen nereye gelın gıdıyorsun canım rabbım inşallah sıkıntı yaşamadan alışmayı nasıp eder :)
Madem bu kadar uzulup, nosanlilik donemini bilr yasiyamiyorsun
O zaman evlenme o kadar uzagaaileni yilda bir veya 2 yilda bir gorursun artik
Canim bende Gaziantepe gelin gidiyorum. Aslen antepliyim zaten ama dogma buyume yurt disindayim. Antepte tum sulalem var desem yeridir :) teyzelerim dayilarim amcalarim halalarim vs vs. Ama malesef canim ailem dogup buyudugum yerde burasi.. Arkadaslarimdan ayrilmak felan cok zor olacak.. Bide gaziantepi cok seviyorum cidden cok guzel bi sehir eskiye gore artik cok modern diyebilirim, umarim alisabilirim. Nisanlimda 3-4 ayda bir seni ailenin yanina gonderirim diyor. Ona sonsuz guveniyorum. Ha bide simdiki tesellim artik teknoloji cok ilerledi. Hergun annemlerle gorunutulu konusabiliriz diye kendimi avutup duruyorum
Iste zor olanda bu ya. Ne ailemden vazgecebiliyorum nede nisanlimdan :) insallah bu zor gunleri atlatip iyi gunlerimde olur diyorum :) cunku birbirimizi cok seviyoruz :)
Aynen canim, suan ister istemez bi kroku var icimde ve aci var ailemden ayriliyorum diye. Su zaman hem cabuk gecsin istiyorum hemde hic gecmesin hep ailemle kalim istiyorum. Ne zormus gelin olmak :)Simdi'den mutluluklar dilerim :)
Anliyorum gurbetlik zor bende yurt disinda yasiyorum ama bak kendi memleketine gidiyormusun akrabalar hep ordaymis senin icin bir nebzede olsa daha kolay olur. Ayrica dedigin gibi Gaziantep cok guzel bir sehir son zamanlarda gercekten cok gelismis yani daha kolay adapte olabilirsin
Gunler gectikcede hem mutlu oluyorum hem uzuluyorum. Cok garip