Uzak durmak zorunda kalıyorum :(

bence sorun yok sen sorun ediyosun
diyelim sorun var, varsa da onun ne olduğu belli, napıcam ben demek yerine tedbir almalısın
ya yanlış anlamazsan merak ettim kaç kilosun boyun kaç ki bu kadar dert ediyosun?

bunumu sorun ediyorsun güzel bir diyetle bence verebilirsin valla benimde kilolarım var hatta bildiğn balık etliyim hıc kasmıyorum kendımı sevgılımde zayıf hatta sakayla karısık kendmle bıle dalga gecıyorum bazen beraberken tosun der bana ben gülerım kılom var dıye kendımımı ölduruyum ne yanı sevglmdenmı uzak duruyum senı oyle sevdı gıdıpde zayıf bır kızla cıkmayı tercıh etmedı bence kendıne ıskence yapma dıyete gır spor yap sevglndende uzak durma arkadasım:20:

zaten 1 aydır çıkıyormuşsun yani seni böyle görüp beğenerek başlamış ilişkiye.1 ayda ne kadar kilo almış olabilirsin ki... boşuna ayrılmışsın üzüldüm senin adına

EGER bir kişi kız yahut erkek fark etmez ; karşısındakine mesela ; '' aa bak benim burnumun şurası şöyle'' derse, karşısında ki o gune kadar farketmediyse bile fark etmeye başlar. VE INANIN bu durum yani kendine güvensizlik hiç ama hiç karşı tarafı memnun etmez. Benim kilo fazlalılıgım olduğu dönemlerde aynanın karşısında her halukalde yşne kendimi istemsizce beğenirdim. Sanki benden güzel yokmuş gibi :) fazla mı ukalalık yapmışım ? :65: ama bu etrafımada enerji vermemi sağlıyor.

Kendinizi iyi ve enerjik hissederseniz karşınızdaki noksanlıklarınızı görmüyor bile.

Ama ne demek etrafındakıler yok , kilo farkım ; zorla sevgilinizin aklına sokuyorsunuz bu olumsuz düşünceleri.

boyum 1.69..kilom 75... kızlar aslında ben bugn diyete başladım..yürüyüş ve plates yapıyorum...evet zayıflicam...sizlere güzel haberler vericem...artık her sabah baştan başlamaktan yoruldum....

ama...giden gitti :( ... bugn ablasını gördüm yolda...mesj attım ablanı gördüm diye, bi gülücük attı sadece...sakın kızlar!yapmayın benm yaptığımı...deli gibi pişmanım...bana dönmeyecek ondan da eminim...elveda aşkım :'( ... ve bu ders oldu ! elveda kilolar :( ....

Neyse bu başlık kapatılabilir bence...anlamanızı beklemiyordum zten bu direk kiloyla değil kendmle barışık olamama sorunumdu...belki bişiler olur diye paylaştım ama hata ettim, olmuyormuş...
ayrıca daha 1 ay kadr bi süredir çıkıyoruz...geçen yıl ki halimi fln bilse eminim 1500le kaçar yanımdan :/

bence ondan ayrılmalısın. onu bir daha görme. uzaklaş ondan. aman allahım. seni sakın bu halde görmesin..!

bunu mu bekliyordun. bence saçma bırak da o karar versin seni isteyip istemeyeceğine.

dövseydin :( ....
mesele segilin olup olmaması mı sence....Hiç aranızda sevgilim beni gerçekten seviyormu diye kendini yiyip bitiren oldu mu...benm halimden öyle kızlar anlr...bu daha zor birşeydir...yada önünüzden 90 60 90 bi hatun geçtiğinde rahatsız oldunuz mu? yada fotoğraf beraber fotoğraf çekilmekten korkmdınız mı hiç? eğer hayırsa...lütfen bana daha fazla empatisiz ve başka açıdan bakılmış cevaplar yazmayın :(

bak sana şöyle söyliym önemli olan kilon deil çekiciliğin.

ben zayıftım bi dönem 10 kilo aldım o daha kötü bişey,ama yinede sevgilim takmadı önemli olan alışması ki seni böyle sevmiş beğenmiş.

yanına giderken korse takarsın,doğallık takıntısı yoksa makyaj falan yaparsın cilveli davranırsın daha çok bağlanır.o senin kadar takmıyodur zaten kilolarına

kilo vermek istiyorsan diyetisyene gitmelisin benim annemde yaklaşık 85 kiloydu şimdi 60-61.. senin elinde bence umudunu sakın kaybetme:16:

canım seni anlıyorum ama benimde esimden ayrılamam lazım o zaman sanki duygularını karıştırmışsın gibi geldi bende zayıflamaya calışıyorum ve benim boyum 1.65 kilom 70 küsür zayıflamaya çalıştıkça ve sen yok olmuyor ne tipsizim dedikçe insan daha kilo alıyor sıkıntılı zamanındasın belli baska problemlerde varki kendini yemeğe veryosun bence zayıflamayı deil sağlıklı olmayı hayal et sağlıklı olmak için kilo verlir ama kendini zayıflıcam die şartlma ben böyel yapyorum ve kiloda vercegime inanıyorum aslında isteyince olyor doğumdan sonra( ki 80 kilo ile doğum yaptım )65e düştüm ama öyle sıkıntılı zamanalrım oldu ki ve hala devam ediyor tekrar 70 oldum ve türlü ilaçlar yüzündednde kilo aldım hiç bişi yemesemde veremiyorum o kadar oturmuş ki ama inançla olcak gibi neyse
hayat bu yalan dünyanın yalancı kilosunda ne olcak zamanla veririsin üzme kendini

Eğer avatarındaki fotoğraf sana aitse maaşallah çok güzel bir yüzün var ki bu yine de önemli değil. Çünkü en önemli olan şey iç güzelliğidir. Belki klasik bir cümle ve günümüzde ciddiye alan da pek yok ama bence bu böyle, 2 kere 2=4.

Keşke ayrılmasaydın böyle bir sebepten ötürü diyeceğim ama biliyorum ki bu cümle seni daha da üzecek. O yüzden sana tek diyeceğim erkek arkadaşınla irtibatını koparmamaya çalış ve diyetine de sıkı bir şekilde devam et, pes etme, gelecek güzel günlerin hayalini kurup motive olmaya çalış. :34:

canım beni seni gayet iyi anlıyorum
ama erkek arkadaşın senin kilonu sorun ediyor mu öncelikle bunu ögrenmek lazım
mesela benim 3 yıldır beraber oldugum sevgilimle kilo muhabbeti ettiğimde safinaz olmanı istemiyorum böyle çok güzelsin diyor ama ben aynaya baktıgımda ve sağlığımdan dolayı kendimi rahatsız hissettiğim için zayıflamaya çalışıyorum hatta ben şuan uğraşırken hala kızıyor yani önemli olan birazda senin kendini nasıl hissetmen,bence sen erkek arkadaşından değil kendinden utanıyorsun erkek arkdaşın zaten seni bu halde sevmezse bırak seninle 1 yıl çıkmayı sana teklif bile etmezdi,o yüzden bence önce aynalarla barış bu sırada da diyet yap spor yap diyetisyene git diyetisyenin yanında kendinle barışmak için psikologa git çünkü burada yazılan hiç bir cümle senin kendine güvenini geri getirmez ama ne olursa olsun nolur kendini sev dünyada insanın en büyük işlediği günah ruhuna verdiği işkencedir nolur bundan sakın ve eger onu seviyorsan ondan ayrılmak yerine kendi kafanda oluşturdugun depresyon halinden kurtulmaya çalış ve bence erkek arkadaşından kaçmak yerine kendinle yüzleş :54:

Kilo falan dert değil.
Senin acilen kendini sevmeyi öğrenmen lazım.
İnsanın önce kendi sevgisine ihtiyacı var.

Kızlar bu konuda erkeklere güvenemem...yani ben evet kilolm oldukça kendimi sevemicem ve onunda beni sevdiğine inanamazdım :( ...off zaten ayrıldım işte...emn olun bu sıkıntı bu dertle doğru dürüst yiyemiyorum bile...zamanı geri alıp, kilomu verip öyle tanışsaydık keşke :)

ve mesele birde şu...bir erkek kız arkadaşına "kilo ver" diyemez ki ya...hani diyorsa bence o ilşki artık gerçekten bir bütün halini almış, uzun süreli bir ilişkidir,karısına der mesela...ben sevgilimle yolda yürürken, yanımda fıstık gibi bi hatun geçince kendimi kötü hissetmeme hiçbirşey engel olamıyor ki...
:(
kendimi seviyorum aslında...sadecediyorum k "ulen çok mu zor müge? versene şu kiloları...ha yani bunu bile başaramicaksan neyle mücadele edebiliceksin" diyorum....kıyafet almıyorum kendime...belkide sevgilimden ayrılmamda kendime verdiğim bir cezaydı...ki fazlasıyla acısını çekiyorum...irtibatımız kopmuş değil...ama buz gibi bana...geri dönüşü olmaz diye de uyarmıştı....yani kızlar ya yemek yeriz ya aşkı tadarız...ya istediğimizi yeriz ya da istediğimizi giyeriz...mesele bu :(

Son düzenleme:
Off canım benim naptın sen.Sırf bu yüzden ayrılmadın umarım erkek arkadaşından.Canım seni çok iyi anlıyorum senin yine 10 kilo fazlan var benim 30 kilo fazlam var :60: Ayrıca güzel bir kız da değilim,yüzümde koskocaman bir doğum lekesi var.Ama 5.5 yıldır süren bir birlikteliğim var internette tanışmıştık 1 sene boyunca buluşmayı kabul etmedim benden nefret eder diye.Sonra ayrıldım.Dayanamadım tabii geri barıştık.Buluşmayı kabul ettiğimde önce bir sıkıca sarıldı sonra yüzüme baktı "bu muydu dedi,bu yüzden mi beni senden mahrum ettin dedi" ve her seferinde ilk sarılmamızı anlatır sana sarıldığımda bütün dertlerim bitti der.Aradan 4 sene geçti ben zayıflayamadım :61: Ama beni herşeyden çok sevdiğini o kadar iyi biliyorum ki.

Bu durumun biraz da erkek arkadaşından kaynaklı bence.Yani etrafına,yoldan geçen iyi vücutlu kızlara bakıyor demek ki sende böyle bir yargı oluşmuş. :19:

Ne insanlar var 90-60-90 içlerinde bir gram insanlık yok,çorabını değiştirmeden sevgili değiştiriyorlar.Önemli olan insanlıktır ki bunu laf olsun diye söylemiyorum emin ol.Sevmek onun kilosunu,sivilcesini,ne bileyim başka bir kusurunu görmek değildir.Sevmek onun varlığından mutlu olmaktır,sarıldığında oramı elleme simit var buramı elleme vs. değil onun kolları arasında kaybolmak,,kendini dünyanın en şanslı kızı saymaktır.

Bir gün gerçekten sevdiğinde bunları anlayacaksın.3 günlük dünya güzelim kendini üzdüğüne değmez.

Ha peki zayıflama mı diyorum,hayır tabii ki.Zayıflamaya çalış,ama bu takıntı olmasın.
Ben de zayıflamaya çalışıyorum hatta aşkım askerden gelince zayıflama programına alacak beni.İlk başlarda şiddetle karşı çıktı ama şimdi ben istiyorum diye kabul etti :31: Hem onun için hem kendim için istiyorum bunu.Yani ilk şart değil ondan ayrılmak için neden değil bu.Tabi ki olsa iyi olur sadece bu kadar :16:

Son düzenleme:
kendini kilolu bulduğun için kötü hissettiğini ve zayıflamak istediğini, ondan da destek beklediğini söyleyebililirdin. hala da söyleyebilirsin gerçi. onu sevdiğini ve tekrar başlamak istediğini söyle bence. aklından geçenleri de anlat. sonra da sıkı bir rejime başla. birkaç ayda gayet güzel zayıflarsın. herşey düzelmiş olur.

Kızlar bu konuda erkeklere güvenemem...yani ben evet kilolm oldukça kendimi sevemicem ve onunda beni sevdiğine inanamazdım :( ...off zaten ayrıldım işte...emn olun bu sıkıntı bu dertle doğru dürüst yiyemiyorum bile...zamanı geri alıp, kilomu verip öyle tanışsaydık keşke :)

ve mesele birde şu...bir erkek kız arkadaşına "kilo ver" diyemez ki ya...hani diyorsa bence o ilşki artık gerçekten bir bütün halini almış, uzun süreli bir ilişkidir,karısına der mesela...ben sevgilimle yolda yürürken, yanımda fıstık gibi bi hatun geçince kendimi kötü hissetmeme hiçbirşey engel olamıyor ki...
:(
kendimi seviyorum aslında...sadecediyorum k "ulen çok mu zor müge? versene şu kiloları...ha yani bunu bile başaramicaksan neyle mücadele edebiliceksin" diyorum....kıyafet almıyorum kendime...belkide sevgilimden ayrılmamda kendime verdiğim bir cezaydı...ki fazlasıyla acısını çekiyorum...irtibatımız kopmuş değil...ama buz gibi bana...geri dönüşü olmaz diye de uyarmıştı....yani kızlar ya yemek yeriz ya aşkı tadarız...ya istediğimizi yeriz ya da istediğimizi giyeriz...mesele bu :(
canım benim kilolu değilim ama bende fazlasıyla takıntısı var..ilaç kullanıyorum oyuzden azaldı şuanda..seni anlayabiliyorum,insan kendini sevmedği zaman karşısındakininde kendini sevmesini kabul edemiyor zaten sen sevmiyorsan kendini, başkasının sana sevgisine inanmaman normal.öncelikle yanlış düşündüğünü kabullen.
sana bir örnek vericem.mesela göruyoruz çevremizde taş gibi hatunlar ama eşlerinin gözleri hep dışarda..arkadaşımın teyzesini gördüm kız anlatmıştı bana kocası kadına deli gibi aşık diye..merakla bekledim dedim çokmu güzel..hayır..10 kilo değil 30 kilo fazlası vardı belki yüzüde güzel değildi ama kadın kendiyle okadar barışık okadar güleryüzlü ve rahatki..inan hiçbişi yemeyen ,zayıf,mutsuz bir kadın yerine bu kadınla olmayı tercih etmesine hiç şaşırmadım..herşey senin elinde..kendini sev önce zayıflamaya böyle başla..kiloyu kafana taktıkça veremezsin.dkz diye bir yöntem var onu bir araştır netten..ama sıkı diyetlere girme derim yavaşça ve kalıcı ver..tabi bu süreçte yine sev kendini gerekirse bu konuda terapi al..ben hep buralardayım gerekirse zayıflaman için birlikte konuşuruz başka bir topicte.son olarak sakın unutma canım...GÜZELLİĞE KIRK GÜNDE DOYULUR,GÜZEL HUYA KIRK YILDA DOYULMAZ..

canım bence de cok sorun etme ,bende eski sevgilim ile pek bulusmak istemezdim o yüzden ,yok isde oturunca göbek katlarım cıkıor ,basenlerim var die ,ama sonradan hem onun sözlerinden hem davranıslarından anladım ki ,benim böle olmam hosuna gidior ,biraz daha ele avuca sığar kızlar istiyorlar ,saden ilişkin sürüyormus hic sorun etme ,mutluluğunuzu bozma ,o seni böyle seviyor unutma:))

Back
X