Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Neyse bu başlık kapatılabilir bence...anlamanızı beklemiyordum zten bu direk kiloyla değil kendmle barışık olamama sorunumdu...belki bişiler olur diye paylaştım ama hata ettim, olmuyormuş...
ayrıca daha 1 ay kadr bi süredir çıkıyoruz...geçen yıl ki halimi fln bilse eminim 1500le kaçar yanımdan :/
dövseydin....
mesele segilin olup olmaması mı sence....Hiç aranızda sevgilim beni gerçekten seviyormu diye kendini yiyip bitiren oldu mu...benm halimden öyle kızlar anlr...bu daha zor birşeydir...yada önünüzden 90 60 90 bi hatun geçtiğinde rahatsız oldunuz mu? yada fotoğraf beraber fotoğraf çekilmekten korkmdınız mı hiç? eğer hayırsa...lütfen bana daha fazla empatisiz ve başka açıdan bakılmış cevaplar yazmayın![]()
canım benim kilolu değilim ama bende fazlasıyla takıntısı var..ilaç kullanıyorum oyuzden azaldı şuanda..seni anlayabiliyorum,insan kendini sevmedği zaman karşısındakininde kendini sevmesini kabul edemiyor zaten sen sevmiyorsan kendini, başkasının sana sevgisine inanmaman normal.öncelikle yanlış düşündüğünü kabullen.Kızlar bu konuda erkeklere güvenemem...yani ben evet kilolm oldukça kendimi sevemicem ve onunda beni sevdiğine inanamazdım...off zaten ayrıldım işte...emn olun bu sıkıntı bu dertle doğru dürüst yiyemiyorum bile...zamanı geri alıp, kilomu verip öyle tanışsaydık keşke :)
ve mesele birde şu...bir erkek kız arkadaşına "kilo ver" diyemez ki ya...hani diyorsa bence o ilşki artık gerçekten bir bütün halini almış, uzun süreli bir ilişkidir,karısına der mesela...ben sevgilimle yolda yürürken, yanımda fıstık gibi bi hatun geçince kendimi kötü hissetmeme hiçbirşey engel olamıyor ki...
![]()
kendimi seviyorum aslında...sadecediyorum k "ulen çok mu zor müge? versene şu kiloları...ha yani bunu bile başaramicaksan neyle mücadele edebiliceksin" diyorum....kıyafet almıyorum kendime...belkide sevgilimden ayrılmamda kendime verdiğim bir cezaydı...ki fazlasıyla acısını çekiyorum...irtibatımız kopmuş değil...ama buz gibi bana...geri dönüşü olmaz diye de uyarmıştı....yani kızlar ya yemek yeriz ya aşkı tadarız...ya istediğimizi yeriz ya da istediğimizi giyeriz...mesele bu![]()