Uzak mesafe+ilgisizlik

nazlihilton

Zaten kırılmış bir kızım 👰🏻
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
2.263
4.806
133
Hanimlar nasilsiniz? Anlaticak akil alicak kimse yok cevremde maalesef icimi dokmem gerekiyor uzun yazarsam kusuruma bakmayin :cry:

Erkek arkadasimla 8 aydir birlikteyiz eski erkek arkadasim demeliyim aslinda Onceden de taniyoduk birbirimizi bulundugum sehire is icin gelince aramizda biseyler basladi. Sorun aslinda geldiginde basladi cok rahat benimle gorusmeye vakti oldugu halde vakit ayirmadi. Ben ona kucuk bir hediye almistim karsilik istedigim icin degil elbette ama eli bos geldi, uzun zaman sonra farkli bir sehirden geliyo en azindan bir cicek beklerdim elinde.
Sonra bulundugum sehirde gezicek vakit geciricek diye ilgisiz tavirlar basladi. Sorunca sorun mu var diye yok bisey diyor bu arada. 1 2 derken patladim. Biraz agir konustum kendisine ayrildik gibi bisey oldu 1 hafta kadar konusmadik bu arada kizlari takip ediyor surekli cevrimici kendisi. Simdide attigim bir instagram durumuna yanit vermesiyle tekrar konusmaya başladık. Bende saf gibi ozledigimi soyledim kendisi de ozluyormus hep akli bendeymis. Yersen. Kendime kiziyorum niye gurursuz davraniyorum. Onceki iliskilerimde asla gostermedigim tavizi veriyorum ona. Ben en son isten geldim dedigi icin dinlen istersen dedim kendi bir gulucukle konusmayi bitirdi hala cevrimici saatlerdir.
Kesinlikle biri var hayatinda acik kapi bıraktığım halde donmedi istese arar konusmayi surdururdu. Nasil devam etmeliyim ? Uzun zaman sonra ilk kez birine bisey hissetmiştim. Hala birbirimizi takip ediyoruz ordan burdan direkt engellesem mi?
Cok tesekkur ederim yorum yapan herkese

Bence engellemeyin. Ben tacize varacak boyutta ısrarla rahatsızlık vermeye devam etmeyen hiç kimseyi engellemedim, engellemiyorum. Bana çocukça geliyor engellemek. Bir de çok geç de olsa şunu anladım ki; bunu sadece erkek arkadaş olarak da söylemiyorum (bence tüm arkadaşlık modellerinde geçerli), kimseye onlardan ilgi beklediğinizi belli etmeyin. İlgi beklediğinizi belli ettiğiniz kişilerin nedense hep bir şımarma eğilimi oluyor. İlgisiz insanlardan siz de uzaklaşın. Süreci biraz gözlemleyin. Sonra emin olduğunuzda yapmanız gerekeni yaparsınız. Ama sizin durumunuzda zaten araya bir süreç girmiş. Çok fazla beklemeye değer bir şey de göremedim açıkçası.

Ben anlamadim siz bu kisiyle kac kez gorustunuz vakit gecirdiniz?
Neyi ozledim dediniz tam olarak?
Hep ilgisizmis ve hic paylasiminiz olmamis gibi anladim ben okurken.
Hiç demeseydiniz keske iyice simarmis kendini bir sey sanmis.

Ortada ne baslarda ne sonrasinda onun tarafindan fazla bir ilgi yok gibi. Istese bir adam atabilirdi, ama bir smiley birakip kesmis konusmayi orda.
Hic birsey beklemeyin ondan, bir adim daha atmayin bence. Baktiniz hala tik yok, kafanizdada bitirin.

Engellemek cok komik bir eylem eger ki kendinden eminsen engellemeden de hayatini surdurebilirsin. Bence engelleme daha cok gicik olur sen yazmadikca 😂

Çok basit. Hiç bir şey yapmayacaksın

😂😂😂 hic sanmiyorum asil engelleyince kendilerlni bisey saniyorlar 😂

Genelde erkek yoğunluklu çalışmak ve okumak zorunda kaldım ciğerlerine kadar biliyorum malesef ceosundan garsosuna kadar benzer patternlerle karşılaştım valla Türk erkeklerinde.

Çoğu hala cepte görüyor engellemeyince 😂🤣😂😂

engellemeyi geçtim bana merhaba dedi bana aşık kesin diye dusunenlerı bıle azımsanamaz o derece coklar.

Hanimlar nasilsiniz? Anlaticak akil alicak kimse yok cevremde maalesef icimi dokmem gerekiyor uzun yazarsam kusuruma bakmayin :cry:

Erkek arkadasimla 8 aydir birlikteyiz eski erkek arkadasim demeliyim aslinda Onceden de taniyoduk birbirimizi bulundugum sehire is icin gelince aramizda biseyler basladi. Sorun aslinda geldiginde basladi cok rahat benimle gorusmeye vakti oldugu halde vakit ayirmadi. Ben ona kucuk bir hediye almistim karsilik istedigim icin degil elbette ama eli bos geldi, uzun zaman sonra farkli bir sehirden geliyo en azindan bir cicek beklerdim elinde.
Sonra bulundugum sehirde gezicek vakit geciricek diye ilgisiz tavirlar basladi. Sorunca sorun mu var diye yok bisey diyor bu arada. 1 2 derken patladim. Biraz agir konustum kendisine ayrildik gibi bisey oldu 1 hafta kadar konusmadik bu arada kizlari takip ediyor surekli cevrimici kendisi. Simdide attigim bir instagram durumuna yanit vermesiyle tekrar konusmaya başladık. Bende saf gibi ozledigimi soyledim kendisi de ozluyormus hep akli bendeymis. Yersen. Kendime kiziyorum niye gurursuz davraniyorum. Onceki iliskilerimde asla gostermedigim tavizi veriyorum ona. Ben en son isten geldim dedigi icin dinlen istersen dedim kendi bir gulucukle konusmayi bitirdi hala cevrimici saatlerdir.
Kesinlikle biri var hayatinda acik kapi bıraktığım halde donmedi istese arar konusmayi surdururdu. Nasil devam etmeliyim ? Uzun zaman sonra ilk kez birine bisey hissetmiştim. Hala birbirimizi takip ediyoruz ordan burdan direkt engellesem mi?
Cok tesekkur ederim yorum yapan herkese
o mu iş için geldi sizin bulunduğunuz şehre, bu kısmı anlayamadım? şu anda aynı şehirde misiniz?

Hic ama hicbirsey yapma!

Bir de, neden sana ilgi göstermeyen insana patlayip agir konusur ki insan? Karsindaki buna degiyor mu gercekten? Agresiflik her zaman caresizligin ifadesidir, karsi tarafi ne kadar önemsediginin ifadesidir.

Her zaman sunu söylerim: insan kendini bazen iliskilerde bu sekilde degersiz hissedebilir, ama bunun cözümü ilgi icin tabiri caizse yalvarmak degil, onurlu bir sekilde degersiz hissettigimiz yerden sessizce cekip gitmektir. Giderken gürürltü cikarmak zaten size deger vermeyen, sizi kaybetmekten korkmayan bir insanda hicbirsey degistirmez, hatta birde egosunu okşamiş olursunuz. Gercekten buna gerek var mi bi düsünün. Engellemek de bir tepkidir ve gördügüm kadariyla bu adam onu bile hak etmiyor..

Genelde erkek yoğunluklu çalışmak ve okumak zorunda kaldım ciğerlerine kadar biliyorum malesef ceosundan garsosuna kadar benzer patternlerle karşılaştım valla Türk erkeklerinde.

Çoğu hala cepte görüyor engellemeyince 😂🤣😂😂

engellemeyi geçtim bana merhaba dedi bana aşık kesin diye dusunenlerı bıle azımsanamaz o derece coklar.
Ben de nedense tam tersini düşünüyorum. Yani rahatsız etmeyen, ilgilenmeyen bir erkeği engellemek, bence direkt “sana kızgın olduğum için engelledim.“ imajı uyandırıyor. Benim gözlemlerim de bu yönde oldu 😂
Konu sahibi bence engellememelisin, sessiz kalabilirsin bir süre . O yazarsa da normal cevap ver özledim falan deme. Ama bir süre ilk mesajı hiç sen atma

Back
X