Uzak mesafe+ilgisizlik

olay şu , adamın yeterince ilgisini çekmiyorsun. ilgisi oldugunu bildiği, cepte bir kadınsın ona göre.
ayrıca 2 den fazla flörtleşmesi olduğuna eminim.
yapman gereken şey adamın üzerinden ilgini ve de ENERJİNİ çekmek. Takipten çık. onu düşünmemeyi becerirsen bu kız hayırdır yazmiyy diye totom totom yanaşacağını göreceksin.

senin icin caba göstermeyen erkek icin zihnini yorman gereksiz

Cok tesekkur ederim yorumlariniz icin. Haklisiniz hicbiseyi haketmiyor kendisi dun daha net gormus oldum hep bir adim atma çabasına giriyodum ama durucam artik

bu adam için bir de taktik mi yapacaksınız çok garip...

Engelleyince kendilerini bir halt sanıyorlar, öyle bir şey yapmayın. Size değer vermeyen birini unutmaya çalışın.

Yav erkekler de bi konu hakkında bu kadar kafa yoruyor mudur aşırı merak ediyorum

Mesela erkekler klubü olsa girip onlarda bu kız benş engellemiş acaba benden nefret mi ediyor diye tartışsalar asjdjafksas

Sizi kesinlikle önemsemiyor, bu çok açık.
O hâlde siz neyi bekliyorsunuz?
Durumunuzun şehiriçi versiyonunu yaşamıştım. Size karşı bir manipülasyon tekniği kullanıyor, hatta birden fazla. Size ufak da olsa hediye almıyor, mesaj atmıyor, canı istediğinde yazıyor, meşgul olduğunu söylüyor ama çevrimiçi, üstelik size "artık bizden olmaz" diyemeyecek kadar korkak. Cepte tutuyor sizi. Bitirin rica ederim.
Bazı üyeler "engellemek çocuksu bir eylem" demişler. Kısmen katılmıyorum. Kendinizi daha kötü hissedecekseniz engeli basın. Ama KESİNLİKLE engeli AÇMAMANIZ ve onu STALKLAMAMANIZ gerekiyor. Yoksa kendinizi daha kötü hissedersiniz.
"Engelleyin" dedim, çünkü bu adamın size tekrar tekrar yazma ihtimali yüksek.

Ben boşanma aşamasındayken eşimi bile engellemedim,resimlerimizi filan da silmedim,aksine o beni engelleyip engeli kaldırmıştı Demekki benden bişey gördükçe içi gidiyor dayanamıyor diye düşündüm benBunlar karşı tarafı onrmsedigini gösterir.

O başka kadınlarla gününü gun ederken sen onun çevrimiçi olup olmadığını kontrol ediyorsun. Inan zerre umurunda değilsin. Boş zamanlarında yazar sana vakit geçirir.
Şu andan itibaren umursama ilgilenme engelleme bile. Ve bu adamdan ne köy olur ne kasaba. Bırak ne hali varsa görsün. Üniversitede bir erkek arkadaşım vardi telefonla aradığımda adam hep yorgunum hastayım hallerindeydi. Ben de saf gibi onu arayıp dururdum hasta ya sözde ıyi oldu mu diye. Ama saatlerce meşguldü tlf. O günkü üzüntülerime aciyorum. Bosverrrr değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…