- 30 Ekim 2018
- 2.946
- 4.310
- 133
- Konu Sahibi Nightisbeatiful
-
kaç yaşındasın? eğitim durumun ne? sevgilinin eğitim durumu ne? ne kadar zamanda bir nasıl görüşüyorsunuz?Ailemden hiçbir şey görmedim malesef.Babam sürekli kapanma mı isteyen,insanlar ne der diye yaşayan biri oldu.Giyimime karışan,dışarı çıkma mı istemeyen biri.Günübirlik denize gittiğimiz de benim denize girmemi istemeyip üstümü bile değiştirmeme izin vermeden,sadece şezlong da oturup beklememi isteyen birisi.Bu yüzde onlara karşı çok öfkeliyim..
Erkek arkadaşımla 2.5 sene önce internet üzerinden tanıştık.Gerçekten çok iyi kalpli,merhametli.Ki bu merhamet öyle böyle değil.Hayvanlara,insanlara her şeye karşı.Sırf bu özelliğinden dolayı ona aşırı bir hayranım.Ve benim hep yanımda oldu.Çok fazla buluşamadık çünkü ailem dışarıya giderken limit koyuyor malum.Mesafeler de uzak aramızda öyle her an gelemiyor.Ama ben ona her şeyi anlattım.Ve aileme karşı özellikle babama karşı çok öfkeli.Seni o evden,o hayattan kurtarıcam.Senin için her şeyi yapıcam,nerede istersen orada yaşarız.Hayatımı sana göre şekillendirmeye hazırım,yeter ki yanım da ol.Gibi şeyler söylüyor tabi ki çok hoşuma gidiyor inanmak istiyorum ona güvenmek.Ama babamdan dolayı hiç bir erkeğe tam olarak güvenemedim.
Beni çok sevdiğini biliyorum.Ona da çok zorluklar çıkardım ilk başlarda.Çok destek oldu ama..
Şimdiler de ise ailene söyle ve evlenelim diyor.Düğün falan istemiyor.Çünkü bunu ben istemiyorum.
Ama işte aileme bir türlü söylemiyorum ben sevgilim olduğunu,korkuyorum.Babam öyle bir adam ki biliyorum sevgilim için her şeyi zora sokucak..Çok araf ta kaldım şu an ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum.Ama onu asla kaybedemem.
Oda doğruO insanlara sorumluluk yüklenmiş olmaz mı? Hadi işe yaramaz bir aileyse
Ailemden hiçbir şey görmedim malesef.Babam sürekli kapanma mı isteyen,insanlar ne der diye yaşayan biri oldu.Giyimime karışan,dışarı çıkma mı istemeyen biri.Günübirlik denize gittiğimiz de benim denize girmemi istemeyip üstümü bile değiştirmeme izin vermeden,sadece şezlong da oturup beklememi isteyen birisi.Bu yüzde onlara karşı çok öfkeliyim..
Erkek arkadaşımla 2.5 sene önce internet üzerinden tanıştık.Gerçekten çok iyi kalpli,merhametli.Ki bu merhamet öyle böyle değil.Hayvanlara,insanlara her şeye karşı.Sırf bu özelliğinden dolayı ona aşırı bir hayranım.Ve benim hep yanımda oldu.Çok fazla buluşamadık çünkü ailem dışarıya giderken limit koyuyor malum.Mesafeler de uzak aramızda öyle her an gelemiyor.Ama ben ona her şeyi anlattım.Ve aileme karşı özellikle babama karşı çok öfkeli.Seni o evden,o hayattan kurtarıcam.Senin için her şeyi yapıcam,nerede istersen orada yaşarız.Hayatımı sana göre şekillendirmeye hazırım,yeter ki yanım da ol.Gibi şeyler söylüyor tabi ki çok hoşuma gidiyor inanmak istiyorum ona güvenmek.Ama babamdan dolayı hiç bir erkeğe tam olarak güvenemedim.
Beni çok sevdiğini biliyorum.Ona da çok zorluklar çıkardım ilk başlarda.Çok destek oldu ama..
Şimdiler de ise ailene söyle ve evlenelim diyor.Düğün falan istemiyor.Çünkü bunu ben istemiyorum.
Ama işte aileme bir türlü söylemiyorum ben sevgilim olduğunu,korkuyorum.Babam öyle bir adam ki biliyorum sevgilim için her şeyi zora sokucak..Çok araf ta kaldım şu an ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum.Ama onu asla kaybedemem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?