Uzak mesafe ilişkim ve ailem

Nightisbeatiful

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2019
4
0
1
31
Ailemden hiçbir şey görmedim malesef.Babam sürekli kapanma mı isteyen,insanlar ne der diye yaşayan biri oldu.Giyimime karışan,dışarı çıkma mı istemeyen biri.Günübirlik denize gittiğimiz de benim denize girmemi istemeyip üstümü bile değiştirmeme izin vermeden,sadece şezlong da oturup beklememi isteyen birisi.Bu yüzde onlara karşı çok öfkeliyim..
Erkek arkadaşımla 2.5 sene önce internet üzerinden tanıştık.Gerçekten çok iyi kalpli,merhametli.Ki bu merhamet öyle böyle değil.Hayvanlara,insanlara her şeye karşı.Sırf bu özelliğinden dolayı ona aşırı bir hayranım.Ve benim hep yanımda oldu.Çok fazla buluşamadık çünkü ailem dışarıya giderken limit koyuyor malum.Mesafeler de uzak aramızda öyle her an gelemiyor.Ama ben ona her şeyi anlattım.Ve aileme karşı özellikle babama karşı çok öfkeli.Seni o evden,o hayattan kurtarıcam.Senin için her şeyi yapıcam,nerede istersen orada yaşarız.Hayatımı sana göre şekillendirmeye hazırım,yeter ki yanım da ol.Gibi şeyler söylüyor tabi ki çok hoşuma gidiyor inanmak istiyorum ona güvenmek.Ama babamdan dolayı hiç bir erkeğe tam olarak güvenemedim.
Beni çok sevdiğini biliyorum.Ona da çok zorluklar çıkardım ilk başlarda.Çok destek oldu ama..
Şimdiler de ise ailene söyle ve evlenelim diyor.Düğün falan istemiyor.Çünkü bunu ben istemiyorum.
Ama işte aileme bir türlü söylemiyorum ben sevgilim olduğunu,korkuyorum.Babam öyle bir adam ki biliyorum sevgilim için her şeyi zora sokucak..Çok araf ta kaldım şu an ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum.Ama onu asla kaybedemem.

sevgilim deme. anladığım kadarıyla baban biraz eski kafalı. birileri bizi yakıştırmış, efendi akıllı bi çocuk olduğu için bana uygun görmüşler fln de. İnşallah işi gücü iyidir.
Arkadaşım bile yok doğru düzgün.Çünkü babam istemiyor.Biri yakıştırmış desem kim diyecek.

Babana Allah akıl fikir versin, tek çocuk musun? Baban heralde kız çocuğu olduğu için çok üzgün kötü kadın falan olursan, evden çıkarmıyor çok akıllı bi adam.......!!!!

Canım kaç yaşındasın sanırım küçüksün baya, erken yaşta hata yapma, üniversite sınavına odaklansan da bir iş sahibi olsan?

Babana Allah akıl fikir versin, tek çocuk musun? Baban heralde kız çocuğu olduğu için çok üzgün kötü kadın falan olursan, evden çıkarmıyor çok akıllı bi adam.......!!!!

Canım kaç yaşındasın sanırım küçüksün baya, erken yaşta hata yapma, üniversite sınavına odaklansan da bir iş sahibi olsan?
İl dışı kazanırsam ona da izin vermiyor.1 erkek kardeşim var

Ailemden hiçbir şey görmedim malesef.Babam sürekli kapanma mı isteyen,insanlar ne der diye yaşayan biri oldu.Giyimime karışan,dışarı çıkma mı istemeyen biri.Günübirlik denize gittiğimiz de benim denize girmemi istemeyip üstümü bile değiştirmeme izin vermeden,sadece şezlong da oturup beklememi isteyen birisi.Bu yüzde onlara karşı çok öfkeliyim..
Erkek arkadaşımla 2.5 sene önce internet üzerinden tanıştık.Gerçekten çok iyi kalpli,merhametli.Ki bu merhamet öyle böyle değil.Hayvanlara,insanlara her şeye karşı.Sırf bu özelliğinden dolayı ona aşırı bir hayranım.Ve benim hep yanımda oldu.Çok fazla buluşamadık çünkü ailem dışarıya giderken limit koyuyor malum.Mesafeler de uzak aramızda öyle her an gelemiyor.Ama ben ona her şeyi anlattım.Ve aileme karşı özellikle babama karşı çok öfkeli.Seni o evden,o hayattan kurtarıcam.Senin için her şeyi yapıcam,nerede istersen orada yaşarız.Hayatımı sana göre şekillendirmeye hazırım,yeter ki yanım da ol.Gibi şeyler söylüyor tabi ki çok hoşuma gidiyor inanmak istiyorum ona güvenmek.Ama babamdan dolayı hiç bir erkeğe tam olarak güvenemedim.
Beni çok sevdiğini biliyorum.Ona da çok zorluklar çıkardım ilk başlarda.Çok destek oldu ama..
Şimdiler de ise ailene söyle ve evlenelim diyor.Düğün falan istemiyor.Çünkü bunu ben istemiyorum.
Ama işte aileme bir türlü söylemiyorum ben sevgilim olduğunu,korkuyorum.Babam öyle bir adam ki biliyorum sevgilim için her şeyi zora sokucak..Çok araf ta kaldım şu an ne yapsam nasıl yapsam bilmiyorum.Ama onu asla kaybedemem.
Guzelim malesef erkekler biraz degisik simdi sen anlatmisin sevgiline babani ama ilerde bunlar senin önüne konulacak malesef o yüzden babana kin duysan bile bunu sevgiline yansıtma o kimki senin babana öfke duysun hayatta herşey var 20 sene evli kalıp ayrılanlar aldatılanlar şiddet görenler öyle durumda kimin kapısını calcaksin ? Babanın
Bence sınavlara hazırlan seven insan bekler illaki evlenmek istiyorsan babanın kurallarına göre gelin cık o evden ki sonradan kıymetin bilinsin
Umarım güzel olur herşey senin icin

Kendi ayaklarin üzerinde duracaksan, bir erkekten meddet umma. Evlilik öyle kolay bir kurum degil. Kaçacaksin diye, daha zor bir duruma düsersin.

Üniversiteye git baska bir sehirde. Burs ile, borç ile git. Babani bu konuda dinleme. Orda bir yerde part time ise gir biraz paran olur ve özgüvenine çok iyi gelir. Sonra kpss felan derken yillar geçer.

Yasin çok küçük anladigim kadari ile. Burda kaçan kizlar ile ilgili konu oku istersen. Hiçbir zaman iyi sonuç alinmiyor. Senin kurtulusun okul ve is, baska bir erkek degil.

Aynı dert bende de var bende abimden dolayı gvenemiyordum erkeklere benim de bi ilişkim var 1 buçuk yıllık aramız çok iyi bana güvenmeyi ögretti daha evlilik için önümüzde zaman var okul falan ama ben bile şimdiden nasıl diyecegim diye düşünüyorum

Bak canım kendine kurtarıcı arıyorsan arama.
Benim ailem de özellikle annem baskıcıdır.
Evde şort giymeme izin vermeyen adamla ben artık bikinimle denize gidiyorum.
Kendim karşı geldim, kendi hakkımı kendim savundum.
Erkek arkadaşım benim en büyük dert ortağımdır.
Hala ailemle sıkıntı yaşarım ve o da bilir. Ama böyle bir laf çıksa onun ağzından çıktığı gibi
tıkarım. Onun ne haddine.
İlişkiniz iyi güzel hoş gidebilir ama bugün daha hiçbir sıfatı yokken ailene böyle diyen insan
yarın öbür gün neler demez.
Kendin ayaklarının üzerinde durup kendini savunamadığın noktadaysan da zaten evlilik gibi ciddi bir şeyi de düşünmeyin

33 yaşımdayım. 4 senedir evliyim hala acaba evlenmesemiydim diye soruyorum kendime. Bu yaşımda bana bile ağır geliyorken evlilik sizinki cahil cesareti olsa gerek. Kimse kimseyi kurtarmaz canım. Sen kendini kurtarmalısın. Kendi ayakları üzerinde duran biri olmalısın ki evlenirken mutsuz olmayasın.

Canım üniversite sınavlarına hazırlanıyorum demişsin yaşın tahmini 18-20 bu yaş evlilik için çok küçük bir yaş ve kaçmanı tavsiye etmem.Benim de babam gece dışarı çıkma konusunda kuralları olan bir baba.Ama gündüzleri izin şartıyla bir şey demez.Babana Allah doğru yolu gösterir inşallah.annen de mi öyle ya da etrafında sana destek olan biri yok mu daha detaylı yazsan daha mantıklı yorum yazmak mümkün olurdu.Ne demek şehir dışında üniversite okumaya izin yok ben okudum da ne oldu doğru düzgün yaşıyorum ve şükür ailemin yüzünü kızartacak bir hata yapmadım.Muhafazakar olmayı anlayabilirim ama babanınki muhafazakarlığı da aşmış.Zorla kapansan ne olacak?Allah zorla kapanmaktan hoşnut olur mu?Bir kendin isteyerek kapanmak var bir de zorla kapanmak var.Evlenmen için önce kariyer işini halletmen şart bende gencim 24 yaşındayım ve işim olmadan hiç o toplara girmek istemiyorum.Sonuçta o evliliğin mutlu geçeceğinin kanaati yok ve sevgilinin ailesini de tanımıyorsun büyük ihtimalle.Evlenince aileler de evlenir bizim ülkemizde.

Son düzenleme:
Back
X