• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzak Mesafe İlişkisi için öneriler

cecehen

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2022
180
242
33
Merhabalar, benim aslında bir şikayetim sorunum yok sizden tavsiyeler almaya geldim.

6 aydır sevgiliyiz ve ikimiz de ciddiyiz. Ben türkiyede o almanyada yaşıyor. bugüne kadar hep o geldi ya da ben almanyaya gittim ama bu sefer 2 ay ayrı kalmamız gerekiyor kendisi müzisyen konserleri projeleri vb var. 2-3 hafta ayrılıkları bir şekilde idare ediyorduk ama şimdi 2 ay... önerileriniz nelerdir bu sürecin daha rahat geçmesi için? tabi ikimiz de duygusalız bir de yan yanayken etmeyeceğimiz salak saçma kavgalar ediyoruz :(

Bence bu kavgalar tamamen karsilikli simarikliklarinizdan kaynaklanıyor.
Biriniz olgun davranın,mesele kapansın derim.
Ayrıca sadece 2 ay ise çok uzun menzilli de değilmiş 🤷
kesinlikle duygusal şımarıklıklar tanımadan çözdünüz helal olsun :) (ironi değil ikimiz de şımarığız...) teşekkürler yorumunuz için

Biz eşimle 6 ay ayrı kalmıştık en uzun. Onun dışında üniversite icin başka şehire gitmişti 5 ay , 3 ay artık ne zaman olursa kavusabiliyorduk. Onda da 2 3 gün anca yani yetmiyordu. Cok şükür şimdi evliyiz. Mesafenin gerçekten hiçbir önemi yok. Sadece tartışmaları uzun tutmayın, küçük şeyleri büyütmeyin. Çünkü mesafede görmeyip dokunmadıgın oturup karşılıklı konuşmadığın icin sorunlarda ilişkiyi yıpratabiliyor. Hep kavuşacağınız , buluşacağınız zamanın hayalini kurun :)

Biz de koronadan 5 ay buluşamamıştık. 6 yıldır uzaktan ilişkim var alışıyor insan mecbur olunca.

yorumlarınıza güldüm :) aslında yanında olsam da görüşemeyecektik. kendisi klasik müzisyen, hollanda ve başka ülkelerde projeleri var almanyada olsam da ayrı kalacaktık yoksa mutlaka ikimizden biri giderdik biz en fazla 2-3 hafta ayrı kalmıştık

Yüksek öğrenim için 4 yıl yurt dışındaydım. Yılda 1-2 kere görüştüğümüz oluyordu erkek arkadaşımla.
Tavsiyem: 1) Kavgaların sıklığını ve saçmalığını azaltın (Gottman’ın kitaplarını okuyun), 2) yapacağınız şeyleri birimize söyleyin, 3) internette kaliteli zaman geçirmeyi öğrenin, 4) birinize vakit ayırın ama çok boğmayın, 5) buluşacağınız günleri hayal edin.
İki taraf da anlayışlı olunca her ilişki yürütülebilir.

Vallaha ben uzak mesafe iliskisi biten bir arkadasima "Yakindan birini bulsana" dedim..Adam gidip brezilyadan evlendi 😌 bazilari zoru seviyor :KK70:
Tamamen şans işi. Allah versin de karşıdaki iyi biri olsun, aksi takdirde uzaktan tanımak gibi bir durum mümkün olmayacağı için sağlıklı bir ilişki kurulacağına da inanmıyorum.

Aşk öyle güçlü bir bağ ki ne kadar olsa o kadar beklersin. Uzun mesafe diye hep öyle kalacak diye bir şey yok. Hürrem Süleyman sefere çıkınca ay yok bekleyemem mi diyordu? Hayır aşk bu işte acı çekeceksin ve bekleyeceksin. Çabuk elde edilen şeyin değeri düşük olur. Umarım kavuşursunuz. Aşk engel tanımaz bu ne ki eskiden birbirini 10 sene görmeyip mektuplaşan aşıklar vardı.

Back
X