Sart yok zaten, cıkıs yaptığında geri giriş için vize zorlaştırılıyor tarzı bisi anlattı söylediğine göre riske atmak istemiyor geri giris yapamazsam ülkeye diyeYesinler yalanını. Öyle bi şart yok. Evet vatandaş olmak için şartlar var tabiki ama 5 yıl ülkeden çıkmama gibi bir şart yok en azından1-2 aylık süre zarfı içerisinde gelebilir. Bunu bi araştır.
Adam 2 yıldır orda, siz 1 yıldır berabersiniz yani hiç yüz yüze görüşmediniz. Sizce böyle bir ilişkiye sevgililik denebilir mi? Üstelik ciddi düşünüyoruz demişsiniz. Belki yüz yüze gelseniz hiç beğenmeyeceksiniz birbirinizi. Başta birbirinizi görür beğenir ilişkiye başlarsınız sonra uzak mesafeye düşersiniz anlarım da sizinkisi sanal sevgililik.ciddi bir sey sorucamerkek arkadasım yurtdısında (Avustralya) yasıyor 2 yıldır, benim onun yanına gitmem gibi planımız vardı ama şartlar uymadı ve o defter tamamen kapandı. Ben gidemediğim icin onun en azından hem benim hem ailesinin yanına bir aylığına bile olsa gelmesini
istedim ama o ülkenin vatandaslığını almak istediğini bu nedenle 5 yıl cıkıs yapmadan yaşaması gerektiğini, cıkıs yaparsa tekrardan girememe ihtimali olduğunu ve işini vs kaybedeceğini, geleceğimiz icin orda kalması gerektiğini anlattı. Cünkü ciddi düsünüyoruz ve orda birlikte Yasayacağız diye planladık evlendikten sonra. 1 yılı askindir beraberiz ama uzak iliskisi malsf, ben gidemiyorum o gelemiyor. ben bunun böyle sürmesini istemiyorum ama ona bir secim yap işimi düzenini boz yanıma gel diyemiyorum. burda bir işi evi yok benim bir işim yok sıfırdan Baslayacak her seye bu sorumluluğun altına girmek istemiyorum ama onun da orayı bırakıp benim icin geleceğini sanmıyorum. Böyle devam ederse 3 yıl hic reel olmadan onun vatandaslık alıp buraya gelmesini bekleyeceğiz ve ben bunu kabul edemem. Onu seviyorum ama bu sekilde 3 yıl nasıl devam eder?? Ne yapacağımı bilmiyorum kücükte değil 29 yasında adam yanibirbirimize cok değer veriyoruz bana sürekli benim haberim olmadan hediyeler alıp gönderiyor para gönderiyor asla istemediğim halde beni cok seviyor ondan ayrılmak istemiyorum cok seviyorum onu ama 3 yıl hic görmeden sevdiğim bir adam ile devam edemem cok zor geliyor bana ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
Görmeden devam etmek büyük risk bende görmeden yan yana gelmeden eşimle konuşmaya başladık ama tanıştıktan 2 hafta sonra izine gelmişticiddi bir sey sorucamerkek arkadasım yurtdısında (Avustralya) yasıyor 2 yıldır, benim onun yanına gitmem gibi planımız vardı ama şartlar uymadı ve o defter tamamen kapandı. Ben gidemediğim icin onun en azından hem benim hem ailesinin yanına bir aylığına bile olsa gelmesini
istedim ama o ülkenin vatandaslığını almak istediğini bu nedenle 5 yıl cıkıs yapmadan yaşaması gerektiğini, cıkıs yaparsa tekrardan girememe ihtimali olduğunu ve işini vs kaybedeceğini, geleceğimiz icin orda kalması gerektiğini anlattı. Cünkü ciddi düsünüyoruz ve orda birlikte Yasayacağız diye planladık evlendikten sonra. 1 yılı askindir beraberiz ama uzak iliskisi malsf, ben gidemiyorum o gelemiyor. ben bunun böyle sürmesini istemiyorum ama ona bir secim yap işimi düzenini boz yanıma gel diyemiyorum. burda bir işi evi yok benim bir işim yok sıfırdan Baslayacak her seye bu sorumluluğun altına girmek istemiyorum ama onun da orayı bırakıp benim icin geleceğini sanmıyorum. Böyle devam ederse 3 yıl hic reel olmadan onun vatandaslık alıp buraya gelmesini bekleyeceğiz ve ben bunu kabul edemem. Onu seviyorum ama bu sekilde 3 yıl nasıl devam eder?? Ne yapacağımı bilmiyorum kücükte değil 29 yasında adam yanibirbirimize cok değer veriyoruz bana sürekli benim haberim olmadan hediyeler alıp gönderiyor para gönderiyor asla istemediğim halde beni cok seviyor ondan ayrılmak istemiyorum cok seviyorum onu ama 3 yıl hic görmeden sevdiğim bir adam ile devam edemem cok zor geliyor bana ayrılmalı mıyım ne yapmalıyım
Nerde tanıştın?ciddi bir sey sorucamerkek arkadasım yurtdısında (Avustralya) yasıyor 2 yıldır, benim onun yanına gitmem gibi planımız vardı ama şartlar uymadı ve o defter tamamen kapandı. Ben gidemediğim icin onun en azından hem benim hem ailesinin yanına bir aylığına bile olsa gelmesini
İltica etmiş olabilir mi?Yesinler yalanını. Öyle bi şart yok. Evet vatandaş olmak için şartlar var tabiki ama 5 yıl ülkeden çıkmama gibi bir şart yok en azından1-2 aylık süre zarfı içerisinde gelebilir. Bunu bi araştır.
Mümkünİltica etmiş olabilir mi?
Sosyal medya
Kesinlikle o yüzden 3 sene cok uzun bir süre bu yüzden kabul edemem ama ondan nasıl ayrılacağım ne diyeceğim..Görmeden devam etmek büyük risk bende görmeden yan yana gelmeden eşimle konuşmaya başladık ama tanıştıktan 2 hafta sonra izine gelmişti
Siz 3 yıl sonra belki adamın oturması belki kokusu ne bileyim uslünü size uymayacak vahh giden yıllara o yüzden en kısa zaman bir araya gelip karar vermeniz lazım biz eşimle tanışma nişan evlenme 1 sene sürdü ve eşim sürekli yurt dısı Türkiye arası 2 ayda bir geldi ona ragmen biz tükenmiştik gercekten zor ya umduğumuz bulamazsanız hic görmemek risk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?