Uzak mesafe iliskisi

3 yıl hiç görmeden teni tenime değmeden sevgili yolu gözlücem bana göre değil ben o kadar sabırlı değilim, sıkılırım. Bekleyebilirsen ne mutlu
Bende bekleyemem işte ama nasıl ayrılacağım

Kendisi mühendis, mühendis vizesiyle girdim gibi bir sey mi ne diyordu

Bizde bu şekilde düşündük dil okuluna gitmemi falan orda birlikte bir süre devam etmeyi ama maalesef ki benim aile faktörü devreye girdi. 23 yasındayım ve babam izin vermedi gitmeme. üniversite okudun bitti daha okuma evlilik yasına geldin ne okulu tarzı can sıkıcı seyler söyledi

Dil okulu universite gibi bir şey değil ki? İngilizce kursu yani. Belki erkek arkadaşınıza guvenmemis olabilir babanız. Avustralya çok uzak bir mesafe, yılda bir gelmek bile zor oluyor. Orada erkek arkadaşınızdan başka kimseniz yoksa veya hayal-hedefiniz yoksa kendi hayatınızdan fedakarlık yapmaya gerek olur mu bilemedim. Umarım sizin için en iyisi olur.

Hayır söyle babam cok katı biri sevgilim olduğunu bilmiyor ben tek basıma gideceğimi söyledim ama baba iste götünden anlıyor ceviriyor lafları ona kalsa ne gerek var dile mile sevgilim olduğunu bilse katiyen izin vermez gitmeme zaten

Parasını ödediğiniz zaman bütün dil okullarına kabul edilirsiniz onda sorun yok ama yeterli paranız yoksa vize alamazsınız. Kursa kayıt olayım hemen vize verirler diye bir şey yok maalesef. Sağlık sigortasını bile kurs-vize bitimine kadar hepsini ödemeniz gerek. Atıyorum 6 aylık kurs için 6 aylık sağlık sigortası ödemesi, yine o süre için bankada yeterli para, kalacağınız yerin belgesi... bunları göstermeniz gerek. Sevgilinizin sponsorluğu kabul edilirse kalacak yer sorunu olmaz ama diğerlerini yine de isterler.

O kendini çok akıllı sanan sevgilinize sorun bakalım, hangi vize türünde tatil için ülkeden çıkış yapılamıyormuş merak ettim. Uçak bileti çok para, mesafe çok fazla değmez demiyor da beni yollamıyorlar diyor. Bu tür kaypak adamlarla sevgili olmayın, değerinizi kıymetinizi düşürmeyin.

Parası var hatta her seyimi okulu vizeyi falan o halledecekti bana hic para konusu acmadı benim zaten birikimim var ama o ödeyecekti her seyi sadece izin almak bana düsüyordu onu da beceremedim ama cok güzel anlatmıssın tesekkür ederim gelmesi adına gündeme getiricem tekrar bakalım nediyor

Adamın ya parası yok,ya da sizin için yol aşmaya hevesi yok. İstiyor ki siz gelin, siz bekleyin ,siz mücadele edin, fedakârlığı siz yapın o da oturduğu yerde aşk yaşasın.Bu bile ilişki dinamiğini gösteriyor görmek isteyene.Hele ülkeden çıkamıyorum yalanı tam felaket sizi ne yerine koyduğu çok belli yemeyin bunları

Nasıl bu kadar eminsiniz??? Orada sizi ne bekliyor bir erkek için hayatınızda bu kadar büyük değişiklik sizce hak ediyor mu??? Sen gel paranı ben vereceğim bu ne aşağılayıcı bir tavır ama anlayana.....

Hiç görmediği ve internetten kendisini tanıttığı kadar tanıdığı adamın peşine taaa Avustralya’ya gitmeye çalışıyor. Allah akıl fikir versin. Neyse ki babası izin vermiyormuş. İzin verse hiç tanımadığı adamın peşine uçakla 20 saatlik mesafeye gidecek.

Hayır yani belki herif deli belki manyak, belki orda karısı/sevgilisi var, belki Türkiyede sıkıntılı durumları var ve oraya iltica etti bu yüzden dönemiyor. İnternetten tanıştığı adama sınırsız güvenmiş, peşine gitmeye çalışıyor.

Sorun şu sevgilinizin yaşadığı yer çok uzak ama benim almanyadan bir kız arkadaşım amerikadan biriyle tanışmaya gitmişti sonra nişanlandılar 6 ayda bir görüşürlerdi hatta o arada kız düşük yaptı bir sefer. 3 yıl sonrada evlendiler kız amerikaya gitti. Sonra arkadaşlığımız bitti evlendikten sonra ne oldu halleri bilmiyorum. Buarada çocuğun tam bir sapık olduğu kızı başkalarıyla görüntülü sex yapmak suretiyle aldattığı ortaya çıktı bir süre ayrıldılar ama sonra kız devam etmeyi seçti. Aileniz çok haklı izin vermemekte avrupa olsa hadi neyse başka bir kıtaya hiç görmediğiniz birinin yanına gitmek istiyorsunuz. Çok istiyorsa kendi gelmesi lazım en azından 1 sefer. İltica falan etmiş olabilir öteki türlü neden izin vermesinler gelmesine para ve zaman harcayası yoktur aksi takdirde başka bir neden düşünemedim.

Parası var hatta her seyimi okulu vizeyi falan o halledecekti bana hic para konusu acmadı benim zaten birikimim var ama o ödeyecekti her seyi sadece izin almak bana düsüyordu
Babanızın göndermeyeceğini sizin kadar o da biliyordur. Yapacaktı edecekti... Uzun süredir yurt dışında yaşadığım için tecrübeme güvenin. Bu vize sponsorluk lafları havada uçar ama nedense son anda bir şey olumsuz olur, yanlışlık olur, o kişi elinden geleni yapar -yapmaz umurunda bile olmaz- ve vize işi yatar. AB taraflarında yaşarken de çok şahit olurdum. Kağıtlar davetiye hepsi tamam evrakları verdim derler ama ne başvurusu ne evrağı. Ya vize çıkmadı çok üzüldüm diye bir de yalan atarlar.

Maaşlar kirayla faturayla yeme içmeyle orantılı. Kendi evi yoksa kiraya çalışır. Son iki senedir dünyayla paralel olarak her şey zamlandı çok pahalandı. Daha maaş eline geçmeden %35-40 vergi kesiliyor. Bu sevdayı unutun gitsin oluru yok. Kendiliğinden gelmeyen siz söyleyince mi gelecek? Avusturalya'ya yerleştikten sonra batıya sevgili görmeye gitmek imkansız. Anca evlenir beraber burada kök salarsın.

Yahu bir bucuk senedir sevgilim sayısız görüntülü konustuk tanıyorum ediyorum güvenmesem böyle bir seye kalkar mıyım? Canımı yolda bulmadım ya

Nasıl bu kadar eminsiniz??? Orada sizi ne bekliyor bir erkek için hayatınızda bu kadar büyük değişiklik sizce hak ediyor mu??? Sen gel paranı ben vereceğim bu ne aşağılayıcı bir tavır ama anlayana.....
Tabii ki de böyle bir üslup ile söylemiyor benim zaten param var gitsem zaten babam ödeyecek durumda her seyimi nerdeyse 2 yıllık sevgilimi tanıyorum yani tabii ki de emin konusacağım

Kısmetse gelir Yemenden kısmet d gilse ne gelir elden.Ben benim için orayı bırakıp gelmesini istemezdim.Zaten onun geleceğini de sanmam.Yapacak teksey zaman ilişkiniz buna dayanıp guclenebilirde soğuyup tavsayabilirde.Hangisi olursa artık hayat öylede böylede .Ayrılmak içinde birşey demenize gerek yok bence zaten gözden uzak gönülden uzak olayı bana hep mantıklı gelmiştir

Tabii ki de böyle bir üslup ile söylemiyor benim zaten param var gitsem zaten babam ödeyecek durumda her seyimi nerdeyse 2 yıllık sevgilimi tanıyorum yani tabii ki de emin konusacağım
Nasıl tanıyorsunuz yüz yüze görüştünüz mü,el ele tutuştunuzmu? Ağzı kokuyor mu?ter kokusu çekici mi itici mi? Hizmet eden insanlara üslubu ne? Tartışma sırasında karşısındakine tavrı ne? Kolayca toplum içinde küfür ediyor mu??? Yemek yedikten sonra geğiriyor mu??

Yahu bir bucuk senedir sevgilim sayısız görüntülü konustuk tanıyorum ediyorum güvenmesem böyle bir seye kalkar mıyım? Canımı yolda bulmadım ya
Sicil kaydı, ailesi , çevresi ,okul hayatı arkadaşları herşeye hakim misiniz? Yoksa o ne dediyse o kadarını mı biliyorsunuz

Erkekler hayatta bir sevgili için şehir bile değiştirmez kolay kolay .Sadece yurt dışına kapak atmaya çalışan erkekler hariç .Konuyla alakasız belki ama hep kadınlar sevdiği şehri işi ailesini arkadaşlarını bırakıp gider .Umduğunu ya bulur ya bulamaz.Biluncli olarak isteyerek şehir değiştirenler yada atanıp zaten sevdiği şehirden ayrı olanlari hariç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…