Benimki uzak mesafe ilişkisi. Aramızda 1 saat var aslında ama ha diyince gidilmiyor işte. Üstelik şimdi bi de asker :)
Korkmayın bence, sevginiz güçlüyse hiçbir şekilde mesafe ilişkinizi etkilemez. Aksine birbirinizi daha çok özleyeceksiniz, görüştüğünüzde çok daha güzel zaman geçirirsiniz. :)
zamanla telefon görüşmeleriniz azalacak, konuşacak konu bile bulamayabilirsiniz (tecrübe)
eğer ciddi iseniz ve karşınızdakini iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız nişanlanın, böylece görüşmek daha kolay olacaktır, farklı şehirlerde bile lolsanız kolayca birbirinizin yanına gidebilirsiniz.
Uzak mesafe iliskisi bisiklet kullanmaya benzer.
Dengem bozulur mu, duser miym derseniz pat diye iniverirsiniz asagi.
Yani dikkatinizi birbirinize degil mesafelere ve hasrete verirseniz catismalar baslar.
Her gun dip dibe olup ayrilan da var, farkli ulkelere ragmen kopmayip mutlu sonu goren de.
Surekli aradi aramadi hesabi yapmazsaniz, anlayisli olur, surprizler ve mumkun oldukca ayarlayacaginiz gorusmelerle gayet de guzel yurutursunuz iliskinizi.
:):)
Duygularım çok kuvvetli ve ister istemez kendime hakim olamıyorum bazen ama en başında söyledim kendisine beni bazen hoş görmen gerek diye.
Benim en ufak şeylere takılmamayı öğrenmem gerekiyor sanırım ilk başta. Özellikle sakin kalmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum.
Inşallah gönlünüzce olur her şey :)
Uzak mesafe ilişkisinin en büyük düşmanı mesajlarda, telefon konuşmalarında kendini doğru ifade edememek. O yüzden önce kelimelerinizi özenle seçmeniz gerekiyor. En son söyleyeceğiniz şeyi en başta söylerseniz olmaz. Ben çok sinirli biriyim aslında ama çok şanslıyım erkek arkadaşım bal gibi bi adamOnun sayesinde ben de sakin kalmayı öğrendim. Mesela ulaşamadığımda kesin bi haltlar karıştırıyo diye düşünmek yerine demek ki işi var diyorum. Her gün fotoğrafımı çekip gönderiyorum. Yanlış anladığım cümlelerini tekrar soruyorum, bana açıklama yapmasına izin veriyorum
Öncelikle mesafe ilişkimize zarar verecek düşüncesini kafanızdan atın. Kendinizi şartlarsanız hep bi problem yaşarsınız. Birbirinize güvendikten sonra her şey daha kolay olur.
Amin, inşallah sizin için de çok güzel olur her şey :)
Cocugu SIKIP bogmazsan, 24 Saat konusmak isteyip, sürekli nerdesin ne yapiyorsun demezsen, aklinda aceba beni aldatiyor mu sorulariyla mesgul etmezsen hic bisi olmaz canim. Hatta bu Özlem size ayri bir güzellik katar degerlenirsiniz birbirinizin gözünde.
Güvenle cok alakali bir durum, zamanla hatta cok konusuyoruz bile diyebilirsin. Haha
O konuda Allahtan hic sorunumuz yok konusmayı o da ben de seviyoruz vakit buldukca da konusuyoruz. Sadece stresli bi surecteyiz ve bazen keyfi olmuyo ben hemen bozuluyorum. En cok ogrenmem gereken sey ufak seylere takilmamak. Biliyorum bunu uygulasam ah bi deben ne kadar ergenlesirsem o da o kadar sakin. Alışırım zamanla de mi ?
Teşekkür ediyorum önerileriniz için. :)
Rica ederim, zamanla alışıyor insan zaten :) Çocuğu çok sıkma yeter, tabi o da aynı şekilde :) O zaman hiçbi sorun çıkmaz.O konuda Allahtan hic sorunumuz yok konusmayı o da ben de seviyoruz vakit buldukca da konusuyoruz. Sadece stresli bi surecteyiz ve bazen keyfi olmuyo ben hemen bozuluyorum. En cok ogrenmem gereken sey ufak seylere takilmamak. Biliyorum bunu uygulasam ah bi deben ne kadar ergenlesirsem o da o kadar sakin. Alışırım zamanla de mi ?
Teşekkür ediyorum önerileriniz için. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?