uzak mesafe ilişkisi

invain

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Ağustos 2013
52
30
98
Sevdiğim ailesinin yaşadığı şehre gitti, gideli de daha 10 gün olmadı. Çok özlüyorum. Sürekli aramak istiyorum günde en az 5-6 kez konuşuyoruz. Normallesecek miyiz ? Böyle de gayet güzel devam eder iliskimiz değil mi ?
Planımız benim de işe girip onun yanına gitmeye çalışmam üzerine kurulu ya da en kısa zamanda nişanlanmak.
Mesafe sebebiyle kavga etmekten vs. çok korkuyorum. Telefonu istediğim gibi kapatmasak mesela moralim bozuluyor hemen.
Hayatımda ilk kez aşık oldum. Bu sebeple çok fevri davranabiliyorum.
Yaş 25. O da 29. Ergen değiliz yani(gerci ben bazen ergenlesebiliyorum )

Benimki uzak mesafe ilişkisi. Aramızda 1 saat var aslında ama ha diyince gidilmiyor işte. Üstelik şimdi bi de asker :)
Korkmayın bence, sevginiz güçlüyse hiçbir şekilde mesafe ilişkinizi etkilemez. Aksine birbirinizi daha çok özleyeceksiniz, görüştüğünüzde çok daha güzel zaman geçirirsiniz. :)

Uzak mesafe iliskisi bisiklet kullanmaya benzer.

Dengem bozulur mu, duser miym derseniz pat diye iniverirsiniz asagi.

Yani dikkatinizi birbirinize degil mesafelere ve hasrete verirseniz catismalar baslar.

Her gun dip dibe olup ayrilan da var, farkli ulkelere ragmen kopmayip mutlu sonu goren de.

Surekli aradi aramadi hesabi yapmazsaniz, anlayisli olur, surprizler ve mumkun oldukca ayarlayacaginiz gorusmelerle gayet de guzel yurutursunuz iliskinizi.

zamanla telefon görüşmeleriniz azalacak, konuşacak konu bile bulamayabilirsiniz (tecrübe )

eğer ciddi iseniz ve karşınızdakini iyi tanıdığınızı düşünüyorsanız nişanlanın, böylece görüşmek daha kolay olacaktır, farklı şehirlerde bile lolsanız kolayca birbirinizin yanına gidebilirsiniz.

şu an biraz öyle gözüküyor burdan alışırsın alışırsın daha yeni gitmiş..

uzak mesafe ilşkisi zordur hele ki erkeklerin hemen yakından bir kıza gönlü kayması kaçılmaz son...

kaç yıllık ilişkiniz bilmiyorum ama ciddi adım atarsanız mesafelerin önemi kalmaz ki aranızdaki bağ ne kadar kuvvetliyse korkma bişey olmaz.

:):)

Duygularım çok kuvvetli ve ister istemez kendime hakim olamıyorum bazen ama en başında söyledim kendisine beni bazen hoş görmen gerek diye.
Benim en ufak şeylere takılmamayı öğrenmem gerekiyor sanırım ilk başta. Özellikle sakin kalmayı nasıl başarıyorsunuz merak ediyorum.
Inşallah gönlünüzce olur her şey :)

Iş dolayısıyla şu an o islere kalkışamıyoruz. En az 5-6 ay vakit var planımıza göre nisan vs. olaylarına.

Çok fazla kafaya takmamak sanıyorum en hayırlısı. Benim beklentilerim de fazla olabilir. Her dakika arasa yine doymam
Is dolayısıyla ciddi seyleri erteliyoruz bikac ay kadar daha.

Uzak mesafe ilişkisinin en büyük düşmanı mesajlarda, telefon konuşmalarında kendini doğru ifade edememek. O yüzden önce kelimelerinizi özenle seçmeniz gerekiyor. En son söyleyeceğiniz şeyi en başta söylerseniz olmaz. Ben çok sinirli biriyim aslında ama çok şanslıyım erkek arkadaşım bal gibi bi adam Onun sayesinde ben de sakin kalmayı öğrendim. Mesela ulaşamadığımda kesin bi haltlar karıştırıyo diye düşünmek yerine demek ki işi var diyorum. Her gün fotoğrafımı çekip gönderiyorum. Yanlış anladığım cümlelerini tekrar soruyorum, bana açıklama yapmasına izin veriyorum
Öncelikle mesafe ilişkimize zarar verecek düşüncesini kafanızdan atın. Kendinizi şartlarsanız hep bi problem yaşarsınız. Birbirinize güvendikten sonra her şey daha kolay olur.

Amin, inşallah sizin için de çok güzel olur her şey :)

Cocugu SIKIP bogmazsan, 24 Saat konusmak isteyip, sürekli nerdesin ne yapiyorsun demezsen, aklinda aceba beni aldatiyor mu sorulariyla mesgul etmezsen hic bisi olmaz canim. Hatta bu Özlem size ayri bir güzellik katar degerlenirsiniz birbirinizin gözünde.

Güvenle cok alakali bir durum, zamanla hatta cok konusuyoruz bile diyebilirsin. Haha

Sevdiceğim şuan asker normalde her gün görüşüyorduk sürekli mesajlar aramalar..
Şimdi ise günde 5 dk anca konuşuyoruz.
Bizim aşkımız arttı resmen..
Üni. mi okuyordu bulunduğunuz şehirde?
Nişan fikri olabilir eminseniz.

O konuda Allahtan hic sorunumuz yok konusmayı o da ben de seviyoruz vakit buldukca da konusuyoruz. Sadece stresli bi surecteyiz ve bazen keyfi olmuyo ben hemen bozuluyorum. En cok ogrenmem gereken sey ufak seylere takilmamak. Biliyorum bunu uygulasam ah bi de ben ne kadar ergenlesirsem o da o kadar sakin. Alışırım zamanla de mi ?

Teşekkür ediyorum önerileriniz için. :)

Benim eski ilişkim de uzak mesafeydi 8 ay görmediğimi bilirim ama çok aşıktık kavga elbet oluyordu ama aşkı engellemiyor. Ayrıldık ayrılalı 1 yıl oldu ama kendisi hala aşık unutmamış ve hala mesafe var yani aşk sağlamsa istersen görme sesini bile duyma sevgi güçleniyor.

En ustaca yaptığım şey ne kadar gerilirsem ona asla belli etmeyip cool takılıyorum ama olan bana oluyor kendi kendimi durduk yere dert sahibi yapıyorum.
Nerdesin kimlesin vs diye hic sormam o anlatır zaten.
Bu iliskinin manyağı benim heralde anlatırken farkettim

Ben yıllardır uzak mesafe ilişkisi yürütüyorum. İki tarafın da çok sabırlı olması gerekiyor. Zor mu? -Evet, çok zor.. Beş dakikada halledebilecek bir problem bazen saatlerce hatta günlerce uzayabiliyor; ama arada güzel bi bağ varsa bu tarz ilişkilerin de ayrı bir tadı oluyor bence.

Canim vakti mi yok sende kendine o ara ugrasacak bisey bul, adami hayatinin merkezine koymazsan hic bir sorun olmaz.

Rica ederim, zamanla alışıyor insan zaten :) Çocuğu çok sıkma yeter, tabi o da aynı şekilde :) O zaman hiçbi sorun çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…