Uzak mesafe ilişkisinde görüşme sıklığı sizce ne olmalıdır aranızda uzak mesafe ilişkisi yaşayan var mı ?

bu isler plan program ile olmaz ki spontane gelişiyordu olmustur tabi iki ay görüşemediğimiz. haftasonu izinlerinde gidip geliyorduk oyle dusun. genelde o istanbula geliyordu burda görüşmek cok daha rahat kucuk sehirde elini sallasan tanidiga çarpıyordu 🤣 imkani ve firsati olan gelsin gitsin cok sirasi onemli degil bence.
Şanslı olduğunuzu düşünüyorum Allah mutluluğunuzu daim etsin bana nasip olmadı bizimde uzak mesafeydi sizinki kadar mesafe ama yılda bir yada iki kez geliyordu o da akrabalarınin düğün münasebetiyle onu sevdiğim için çok pişmanım kendime öfke duyuyorum :(

Hiç benlik bir şey olmadığını fark ettiğim zaman, sevgilimin evine ve şehrine taşındım. İşimi, evimi, aile fertlerini vs her şeyi geride bırakmak gibi bir çılgınlık yaptım ama pişman olmadım. Evlendik sonrasında zaten.
Uzak mesafeden beni o duygu tatmin etmezdi. İnsan sevdiğini hep yanında istiyor.
Değseydi onun için bende ailemi geride bırakırdım keşke adam olsaydı sevseydi :(

bizim ilişkimiz tatil ortamında başladı
ve öyle uzun süreli ilişki niyetinde filan da değildik
ben evlenmeyi de düşünmem de ona kalsa evlenmek ister

en uzun görüşmediğimiz süre 3 ay -ben yurtdışındaydım.
yurtdışındayken de arada 1 kere geldim, kısa bir tatil yaptık birlikte, zaten başka gelebilecek zamanım olmadı o yüzden rekorumuz 3 ay

ikimizin de kendi işi ve belli olmuyor mesela bugün aslında bitezde tatil planlamıştık :KK70: gidemedik

elimizden geleni yapıyoruz en kötü ihtmalle o geliyor bende kalıyor en azından ayda 1 bunu yapıyoruz
biraz daha zaman varsa yazın özellikle biryerlere gitmeye çalışıyoruz
ama zaman ayıramayacak haldeysek yarım gün görüşmek için de kasmıyoruz mesela bizde böyle

biz 20lerinde insanlar değiliz işimiz gücümüz var, arkadaş çevremiz var (mesela ben arkdaş nişanına gitcem yarın, normalde tatili bugün yapamadıysak yarına alırdık fakat bu plan olduğu için alamıyoruz, gibi) ikimizin de kök ailesi başka başka şehirlerde, ikimiz de kök ailelerimize de gidiyoruz fırsat budukça. biz başka şehirdeyiz ama aramız 3 saat. ve şu dönemde dışarıda 1 yemek olmuş bin lira zaten- öğrenci değiliz, tavuk döner de yemeyiz misal.

hani sadece "göreyim" diye değil birlkte güzel birşeyler de yapmak isteyerek belli bir plan programla buluşuyoruz biz.
Sizin kadar ilgi görseydim ayrılık kararı almazdım sanırım şanslısınız

Bu konuda uzman olduğumu düşünüyorum. :) 10 sene kadar uzak sehirlerdeydik biz eşimle. Aynı yastaydik o hazırlık okumadı bı sene önce mezun oldu ve para kazandı. Ama aktif çalışıyordu, hatta yeni mezun olduğu için yoğun güzelde para kazanıyordu biletimi alıyordu haftasonu ben yanına gidiyordum. Ben pazar dönüp pazartesi dinlenebilkyordum o gelince çok yorgun oluyordu çalıştığı için. Ama bunları yaşadığımizda 8 senedir birlikteydik ben üniversite son sınıftaydim. Bir kaç aylık sevgilim olsa sanırım rahatsız olurdum; çünkü biz küçükken lise-universiteyken hep o gelirdi ben yollarda gitmeyeyim otobüsle diye. Bu fedakarlığı gördüğüm için o senede hep ben gittim.
Ünıversite son sınıfta 8 yıllık birliktelik haa.

Ben baştan uzak mesafe olarak başlayan ilişkilerin yürüyebileceğine inanmıyorum. Yürüse bile sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar birbirlerini iyi tanıyamıyorlar, bir yaşanmışlık olmuyor.

Ama uzun süreli bir birliktelik, uzak mesafeye döndüğünde yürütülebiliyor. Bir yorumda gördüm cinsellik varsa zor diye ancak birbirimizi çok özlemek dışında herhangi bir eksisi olmadı.

Erkek arkadaşımla üniversitedeykenbbirlikte yaşıyorduk sonra o atandı. Ben okumaya devam ediyordum. Öğretmenlikte izin alma şansı yok, sadece tatillerde şehir dışına çıkılabilir. Erkek arkadaşım gelemediği için Eskişehir’den Van’a gittim kaç kez. Çoğunlukla da en az bir uçak biletimi o aldı. Babam da diğer biletimi aldı. Erkek arkadaşım bana arada ihtiyacım olduğunda para da gönderirdi. Biz onları çalışmaya başladığımda ödeyeceğim borç olarak saydık. Maddi manevi çok destek oldu bana, asla da lafını etmedi. Ben atanınca da ödedim hemen 😅.

2021’de atandım, Ağrı Doğubayazıt’tayım. Aramızda 2 saat kadar mesafe var. Her hafta sonu görüşmeye çalışıyoruz, bazen 2 haftada bir oluyor. Bu yaz nişanlandık, önümüzdeki yaz da evlenip ben onun yanına gideceğim diye planlıyoruz.

Ben baştan uzak mesafe olarak başlayan ilişkilerin yürüyebileceğine inanmıyorum. Yürüse bile sağlıklı olduğunu düşünmüyorum. İnsanlar birbirlerini iyi tanıyamıyorlar, bir yaşanmışlık olmuyor.

Ama uzun süreli bir birliktelik, uzak mesafeye döndüğünde yürütülebiliyor. Bir yorumda gördüm cinsellik varsa zor diye ancak birbirimizi çok özlemek dışında herhangi bir eksisi olmadı.

Erkek arkadaşımla üniversitedeykenbbirlikte yaşıyorduk sonra o atandı. Ben okumaya devam ediyordum. Öğretmenlikte izin alma şansı yok, sadece tatillerde şehir dışına çıkılabilir. Erkek arkadaşım gelemediği için Eskişehir’den Van’a gittim kaç kez. Çoğunlukla da en az bir uçak biletimi o aldı. Babam da diğer biletimi aldı. Erkek arkadaşım bana arada ihtiyacım olduğunda para da gönderirdi. Biz onları çalışmaya başladığımda ödeyeceğim borç olarak saydık. Maddi manevi çok destek oldu bana, asla da lafını etmedi. Ben atanınca da ödedim hemen 😅.

2021’de atandım, Ağrı Doğubayazıt’tayım. Aramızda 2 saat kadar mesafe var. Her hafta sonu görüşmeye çalışıyoruz, bazen 2 haftada bir oluyor. Bu yaz nişanlandık, önümüzdeki yaz da evlenip ben onun yanına gideceğim diye planlıyoruz.
Sizi hatırladım. Adınıza sevindim erkek arkadaşınıza yakın yere atanmışsınız.

Back
X