Uzak mesafe ilişkisine hiç bulaşmamak mı lazım

turuncusari

Güneş
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2018
80
85
3
38
Kafam çoook karışık olduğu için paylaşmak istedim.
Eniştem tarafı Ağrı'lı, beni oradan biriyle görüştürmek istediler. Benim oraya gitmeyeceğimi biliyorlar evlenirsem. Ya İstanbul ya da yakın bir şehir olacak ama şimdilik bu tarafa gelme durumu yok o kişinin. On yıl İstanbul'da yaşamış başka şehirlerde de kalmış en sonunda Ağrı ya düşmüş yolu.
Aslına bakarsanız görüştüğüm kişi Ağrı'da kalmayı kesinlikle istemiyorum İstanbul aşığıyım diyor ama İstanbul'a gelicem diye bir şey de söylemiyor, iş nereden gelirse orada olurum diyor(İstanbul olmazsa yakın şehirler de kabulüm ama Ağrı çok uzak) ve şirketi de Ağrı'da kurmuş oradan işler alıyor. İki gündür konuşmaya başladık ama ben ne kadar olacağı belli olmayan bir süre uzak mesafede olacağımızı anlayınca acaba hiç başlamamalı mıyım diye düşünmeye başladım. Daha çok yeni ama, ben özellikle sessiz kalıyorum çünkü olursa yapabilir miyim konusunda çok kararsızım. Alışmak istemiyorum.
Siz bu yazdıklarımdan yola çıkarak ne düşünüyorsunuz? Bana da fikir olur yazdıklarınız.

Olmaz o iş.
Hani arada sevgi falan olup sonradan oraya gitseydi , bi nebze derdim ama.
Sen eğer şimdi kabul edersen bile bile lades demiş olursun.

Açık açık konuşsanız, ben Ağrı'da yaşamayı kesinlikle düşünmem diye ?
O raddeden sonra ona göre yol çizmiş olursunuz.

Valla sevmeye herkes seviyor istanbulu eşim de evlenmeden önce olsun şimdi olsun Istanbul diye ölür, tayin isteyip oraya mi gitsek muhabbeti geçer ama hepsi kuru laf kalabalığı yani, alıştığı yerden hele ki işini kurduğu yerden imkanı yok çıkmaz, şimdi yuvarlak konuşur evlenince bıçak gibi keser. Aşk sevgi olsa neyse de şu durumda ne gereği var ki şöyle mi böyle mi diye düşünmeye, olmaz o iş baştan bitir bence

Istanbul asigi biri agrida yapamaz.

Benim istanbul asigi is arkadasim izmirde yapamadi bir yilin sonunda dondu, ben baska yerde yasayamam diyerek.

Yalan diyir.

Herkes gibi ben de oradan çıkacağını düşünmüyorum. Zaten millet İstanbul'dan kaçmanın yolunu arıyor. Ben de evlenip İstanbul'a geldim. Eşim burada çalışıyordu memleketi farklı şehir. Sizin durumda hele işini orada kurmuşsa mümkün değil gelmez. Ayak yapıyor şimdi bence oraya gitmek istemiyorsaniz hiç bu işe girişmeyin. Velev ki sevgili oldunuz senaryo şu. İlişki ilerledi birbirinize bağlandınız. Yok şöyle yok böyle diye İstanbul'a gelmeyi geciktirir. Eh artık uzun zaman oldu evlenelim der ısrar kıyamet. Hele burada yaşamaya başlayalım der. Sonrasına bakariz diye bir sürü tablo çizer. Evlenirsiniz bugün yarın diye çoluk çocuğa karışırsınız. Sonra İstanbul ve cevresine yerleşmeyi unutursunuz zaten. Kabaca tablo böyle olur

herkes yazmış zaten ama gerçekten mantık dışı.
bulaşmamak en iyisi.

yaş kaç? niye bu şekilde biriyle tanıştırılıyorusunuz. hayır kötü değil ama mantıklı olmaya çalışırken mantıkdışı hareket etmiş çevrenizdekiler

Şimdilik bu tarafa gelme durumu yoksa ve siz de İstanbul civarından başka yerde yaşamak istemiyorsanız, sorunuzun cevabı belli aslında. "Şimdilik" belirsizliklerle dolu bir oyalama sözcüğü bir kere. Belki de hiç gelmeyecek o beklenen zaman. Daha baştan belirsizliklerle dolu bir ilişkiye asla başlamayın.

Seviyorsan neden olmasın diyecektim ama ortada bir şey yokken olsun diye uğraşmak anlamsız olur bence.

Eşimin kurulu düzeni var diye Marmara bölgesinden çıkmıyoruz biz,arada İstanbul havası alıp dönüyoruz,cıks olmaz o iş. O da Ağrıdan bulsun ,erkekler de bi garip.

Başlığa yanıtım : evet hiç bulaşma :)
Konuyu okudum düşüncem yine aynı. Mesafe aşka belki engel değildir, çok sevenler için. Ama şahsi fikrim o adam yanımda olmayacaksa, bilmem kaç km uzakta olup ayda yılda bir gelecekse ilişkinin ne anlamı olur ki? Hem telefonda konuşmayla yüzyüze konuşma bir olmaz. Uzakken anlayış gösterdiği şeyler için yüz yüze gelince tahammülsüz olabilir. Genelde erkeklerde köprüyü geçene kadar olayı var, iş ciddiye binince yan çizen kesim çoğunlukta, başta verilen sözler tutulmayınca büyük hayal kırıklığı yaşarsın

Back
X