uzak mesafe ilişkiyi hangi yönde etkiler?..

kolay deyil ama imkansizda deyil sadece sabir ve guve istiyo benimde sevgilim var aramizda 2 saat lik bir yol var ama yinede istediyim zaman goremiyorum suanda bir bucuk ay oldu onu gormeyeli ve surekli tartisiyorum bu konu yuzunden ama onu sevdiyim icin dayanmaya calisiyorum bence imkansiz deyil eyer sabrin varsa

uzak ilişkilere en iyi örnek benim sanırım canım :) tam tamına 6 yılı geçkin uzak ilişkim var. ve hala ilk günki gibi seviyorum ve :36::36:onun beni sevdiğinide hissediyorum. her bulusman ayrı heycandır her ayrılman ayrı bir hüzün. tabiki olumsuz yonlerı var her zman basın sıkıstıgında yanında olamıyor fln ama eğer benimsersen sevgilini bunun üstesinden gelebiliyorsun. çoğu ilşki yanyana dipdibe cokmu güzel yürüo? hayr yakın uzak alakası yok. sen uzaktan gönülden baglanıosun her gün onun sesine aşık oluosun. ben cok mutluyum Allah bozmasın. evlenmemizi 4 gözle bekliyorumki hep aşkıtomun yanında olayım diye. bunlar güzel heyecanlar.:1:

uzak ilişkilere en iyi örnek benim sanırım canım :) tam tamına 6 yılı geçkin uzak ilişkim var. ve hala ilk günki gibi seviyorum ve :36::36:onun beni sevdiğinide hissediyorum. her bulusman ayrı heycandır her ayrılman ayrı bir hüzün. tabiki olumsuz yonlerı var her zman basın sıkıstıgında yanında olamıyor fln ama eğer benimsersen sevgilini bunun üstesinden gelebiliyorsun. çoğu ilşki yanyana dipdibe cokmu güzel yürüo? hayr yakın uzak alakası yok. sen uzaktan gönülden baglanıosun her gün onun sesine aşık oluosun. ben cok mutluyum Allah bozmasın. evlenmemizi 4 gözle bekliyorumki hep aşkıtomun yanında olayım diye. bunlar güzel heyecanlar.:1:

yapan yapıyooo ahanda kapı gibi örnek helal olsunnnn caanmmm :1: :16: :16:

yapan yapıyooo ahanda kapı gibi örnek helal olsunnnn caanmmm :1: :16: :16:

sağol canımm:17: ve bizim ilişkimizinde başlangıcında biz uzaktık birbirimize. yakın ilişki nasıldır bilmiyorum ama karşındaki kişininde seni benimsemesi bişeyler yapması gerekiyo. onun kokusunu duydugundaki özlemi yaşamak bile güzel :) hem böyle birbirinden sıkılmıyorsun. ayrıca tanımaksada ben böylede tanıyorum. sonra tabıkı huyları yenı yenı cıkar ama onuda evlendıkten sonra tanırım. böylelikle evlılgımızde heycan kazanır:21:

sağol canımm:17: ve bizim ilişkimizinde başlangıcında biz uzaktık birbirimize. yakın ilişki nasıldır bilmiyorum ama karşındaki kişininde seni benimsemesi bişeyler yapması gerekiyo. onun kokusunu duydugundaki özlemi yaşamak bile güzel :) hem böyle birbirinden sıkılmıyorsun. ayrıca tanımaksada ben böylede tanıyorum. sonra tabıkı huyları yenı yenı cıkar ama onuda evlendıkten sonra tanırım. böylelikle evlılgımızde heycan kazanır:21:

vuuuuuu maşallah maşaalllaaahhh :1: :1: haklısın tatlım,valla 1,5 yıldır beraberiz ama hala aradıgında elım tıtrıyo heyecanlanıyorumm :1: :1: sanırım bu aşkın sırrı,ilk gün ki heyecan :16: :16:

vuuuuuu maşallah maşaalllaaahhh :1: :1: haklısın tatlım,valla 1,5 yıldır beraberiz ama hala aradıgında elım tıtrıyo heyecanlanıyorumm :1: :1: sanırım bu aşkın sırrı,ilk gün ki heyecan :16: :16:

Allah bozmasın canım sizinkinide. sen hangı sehırdesın o hangı sehırde?

amin cümlemizinkini inss...ben sivas o istanbul cnm,ama suan asker tuncelide :25:...siz nerelerdesiniz cnm...

askerlik zamanları ama daha duygusal ve daha aşk dolu oluyor. güven bana ben o duyguyu yaşayalı 1.5 seneyi geçti :) ben bursadaym o mersinde canımm

askerlik zamanları ama daha duygusal ve daha aşk dolu oluyor. güven bana ben o duyguyu yaşayalı 1.5 seneyi geçti :) ben bursadaym o mersinde canımm

evet balım yaa,sesini duyunca gözlerim doluyo hemen :25:..o da cok mahsunlaştı kıyamam :25: Allah tez zamanda kavustursun cnm :16:

aminnn hepimizi kavustursun :) ben şembe günü yanına gidicem inş. özlemimiz biraz olsun dincek:6:

ohh ne güzel :21:...haftaya salı yada carsamba sevgılım de benım yanıma gelıyo ızne :16:...burdan gececek tuncelıye...5 aydır gormuyorum acayip heyecan bastı :1: :1:

Hemen hemen 1 yıllık uzaktan ilişkim var.
Bazen anlaşmazlıklar,kıskançlıklar oluyor haliyle ama sevgi herşeyin üstesinden geliyor.
Çoook özlüyosun bu da sevgiyi güçlendiriyor. Yan yana gelince ayrı bir heyecan oluyor.
Rabbim sevenleri ayırmasın.
:nazar::16:

:16: evet o kavuşma heyecanını yaşamak apayrı olsa gerek..sırf o anı bekleyerek, tüm mesafelere inat sabredilebilinir heralde:6:

....... ...........................

Son düzenleme:
canım ben çok yakın biliyorum böyle bi şey :) uzak değil, kuzenim. Lisede bir çocukla tanışmıştı tabi ben daha da küçüktüm o zamanlar. 1 yıl beraberdiler çocuk üni.ye gitti. Bunlar yaklaşık 4 yıl ayrı ayrı şehirlerde kaldılar. Bu sene onlar tanışalı 8 yıl oluyor ve bu yaza düğünleri var :)[/QUOT

çook güzel ya gercekten büyük bir sevgileri varmıs demek canım

merhaba cnm..ben kendimden örnek vereyim sana..elbette herkes aynı degıldır...öncelikle daglar,denizler kadar sabrın olması gerek...biz erkek arkadsımla tanıstıgımızda,o son sınıftı ben 1.sınıftım...o gecen yaz mezun oldu ve istanbula gitti..ben sivasta kaldım dogal olarak..temmuzdan beri ayrı sehırlerdeyiz..üstüne askerlik meselelsı cıktı,hem de uzun dönem :25:
bu süre icerisinde 2 kere birkac günlügüne gelebildi yanıma...uzaktan ilişki yürütmek cok zor,acı ama gercek bu...:25: sorunları hallemedıgın günler oluyor..nerde napıyor dıye düsünmekten kendını alamıyorsun...vs vs...ama aşk herseye deger...sevgi varsa herseyi alt edebiliyorsun...1.5 yıllık ilişkimiz var ve cok mutluyuz herseye ragmen...demem o ki eger bi yol ayrımında tereddüt icerisindeysen iyi düşün taşın...hakkında hayırlısı olsun cnmm :16:

sagol.. Allah sizinde yardımcınız olsun canım ya.

bence uzaklığın hiçbir önemi yok.Eğer iki insan arasında gerçek bir sevgi bağı varsa ne olursa olsun birbirlerinden asla vazgeçemezler.Benim 5 yıl süren bir ilişkim var ve bu ilişkimiz sırasında benim bir kere yurt dışına gitmem gerekti ve uzun birsüre görüşememiştik sevgilimle.çok zor zamanlardı insan ölmekten beter oluyor sevdiğini yanında göremeyince.bazen aynı gökyüzü altında nefes almak bile yetiyormuş bunu anladım.iki insan arasındaki en uzun mesafe bir arada olmak istemeyen iki insan arası katedilemeyen izafi mesafedir yeri gelince, aklı başka yerdeki bir adamla arandakidir.aynı yatakta yatıyor olsan da..

Back
X