uzak mesafe ilişkiyi hangi yönde etkiler?..

Yaklasik 4 yildir kitalararasi bir iliski yasiyorum, kesinlikle kolay degil hatta sabrimin sinirlarini fazlasiyla zorladigi gunler oldu ama gerceken seviyorsan ve onun icin her seye deger diyorsan araya giren mesafelerin daglarin denizlerin pek onemi olmuyor:) Tabiki onsuz gecen her gun daha da zorluyor beni, kolay degil ama ask neler yaptiriyor insana degil mi:)Göremedigin süre icerisinde her ne yasarsaniz yasayin kavusma ani anlatilmazzz bi duyguu herseyi unutturuyor insana dezavantajlarida var tabiki ama bence uzakta olan özlenen daha kiymetli degerli oluyor tabi kisiden kisiye degisir

cook zorluyor insanı hem de çok yıpratıyor. :(

yine de onu gördüğün an herşey, o yorgunluk, o yıpranma, o boşluk duygusu puff toz olup gidiyor.

herhalde hayatım boyunca unutamayacağım anlardan biri sevgilimin bir haftalığına yurtdışından türkiye'ye geldiği, onu havaalanında gördüğüm andı. öyle bir sarıldık ki herhalde on dakika falan ayrılmamışızdır:)

her zaman söyler "beni ne kadar sevdiğini o gün tam anlamıyla anladım" diye..

allah herkesi sevdiğine kavuştursun. amiiin:)

İnsanlara normal gelen şeyler sana çok büyük geliyor.
Elini tutmak, yolda beraber yürümek, konuşurken sözlerine bakmak.
Her şeyin değerini daha iyi anlıyorsun ..

Ben de 4 yıldır birisiyle görüşüyorum ayrı şehirlerdeyiz 4 yıl içinde sadece 1 kere gördüm 1 günlüğüne.Görmeden sevdik birbirimizi.Söyleyince herkes şaşırıyor :) Ama biz inşallah evlenmeyi düşünüyoruz okullarımız bitince.Biz pek dert etmedik.Edemedik daha doğrusu.Çünkü lise son sınıfta tanışınca sınavlaramız vardı.Mecburen sınavlarımıza çalışmak zorundaydık.Şimdi o bilgisayar mühendisliği okuyor ben de bilgisayar öğretmenliği :) Belki yanyana olsak birbirimizi farketmeyecektik bile.Sevmek sevilmek en güzel nimetlerden birisi bence. Eğer gerçekten seviyorsan ve seviliyorsan sabretmek lazım.

Ben de 4 yıldır birisiyle görüşüyorum ayrı şehirlerdeyiz 4 yıl içinde sadece 1 kere gördüm 1 günlüğüne.Görmeden sevdik birbirimizi.Söyleyince herkes şaşırıyor :) Ama biz inşallah evlenmeyi düşünüyoruz okullarımız bitince.Biz pek dert etmedik.Edemedik daha doğrusu.Çünkü lise son sınıfta tanışınca sınavlaramız vardı.Mecburen sınavlarımıza çalışmak zorundaydık.Şimdi o bilgisayar mühendisliği okuyor ben de bilgisayar öğretmenliği :) Belki yanyana olsak birbirimizi farketmeyecektik bile.Sevmek sevilmek en güzel nimetlerden birisi bence. Eğer gerçekten seviyorsan ve seviliyorsan sabretmek lazım.

çok şaşırdım doğrusu her yiğidin harçı değildir bu 1 defa gör ve 4 yıl maşallah böyle devam edin :16::nazar::nazar:

benimde uzaktan ilişkim var çok zor ama sevgiyi dahada güçlendirdiğini düşünüyorum sonuçta biz böyle kabul ettik zaten evlenecez 1,5 bilmedin 2 yıl sonra tamamen kavuşuyoruz inş bizim için hiç bi zaman sorun olmadı bu durum allah a şükür çok özlüyoruz ama olsun bu bizi dahada heyecanlandırıyo buluşmamızdaki duygu tarif edilmez zaten :38: seviyorsan sabredeceksin sadece bunu derim ben :34:

Teşekkür ediyorum.Evet bazen biz de kendimize şaşırıyoruz :) Allah tüm sevenleri hayırlısıyla kavuştursun.

ben elazığda okuyorum sevgilim istanbulda, okulumun bitmesine 1 yıl kaldı o biraz uzattı ama olsun umarım sonunda kavuşur mutlu oluruz. Uzakta olmak görememek çok zor arkadaşlarından bile kıskanıyorsun ben göremiyorum onlar hep yanında diye ama inşallah bugünlerde geçer.

ben elazığda okuyorum sevgilim istanbulda, okulumun bitmesine 1 yıl kaldı o biraz uzattı ama olsun umarım sonunda kavuşur mutlu oluruz. Uzakta olmak görememek çok zor arkadaşlarından bile kıskanıyorsun ben göremiyorum onlar hep yanında diye ama inşallah bugünlerde geçer.

Elazığda hangi bölüm okuyosun

Zorlukları anlatılmaz yaşanır diyorum :1:
Ama ayırmak yerine daha çok bağladığıda bir gerçek
Tabiki insandan insana değişir bu durum

Uzaktan dokunmadan göremeden ilişki yaşayan insanlar gerçekten aşkı hakediyo bana öyle geliyor bilmiyorum :31:

Back
X