• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

uzak mesafe sorunları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Aylinnll

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2024
49
51
3
Kızlar iyi geceler herkese.Sevgilimle nişanlanma sürecindeyiz.O başka bir şehirde çalışıyor şu an.Sene sonunda evlenmeyi düşünüyoruz.Uzun zamandı aynı şehirdeydik arada git gel yapıyordu.Tüm ailesi o şehirde şimdi dayısının yanında çalışıyor ve bizde evlenince o şehire yerleşeceğiz.Ama ayrı şehirlerde olduğumuz için çok tartışmaya başladık.Anlamıyoruz birbirimzi bu yüzden tartışmalar çıkıyor.Yan yana asla böyle değiliz ne oluyorsa uzaktayken oluyor.Aynı durumu yaşayanlar nasıl atlattınız bu dönemi?

Biz de sizin gibiydik ama aynı çatı altına girince her zaman güzel devam etti.

Uzak mesafe ilişkisi herkesin kolaylıkla yönetebileceği bir durum değil maalesef.

Ee tamam yan yana gelince düzelir işte sorunu kendinde biliyorsun. Biraz sabır.

Kızlar iyi geceler herkese.Sevgilimle nişanlanma sürecindeyiz.O başka bir şehirde çalışıyor şu an.Sene sonunda evlenmeyi düşünüyoruz.Uzun zamandı aynı şehirdeydik arada git gel yapıyordu.Tüm ailesi o şehirde şimdi dayısının yanında çalışıyor ve bizde evlenince o şehire yerleşeceğiz.Ama ayrı şehirlerde olduğumuz için çok tartışmaya başladık.Anlamıyoruz birbirimzi bu yüzden tartışmalar çıkıyor.Yan yana asla böyle değiliz ne oluyorsa uzaktayken oluyor.Aynı durumu yaşayanlar nasıl atlattınız bu dönemi?
Fazla özlemekten çıkıyor o kavgalar :)

5 yılı uzaktan olmak üzere 6 yıllık ilişki sonrası evlendik. Aynı eve girince rahatladık kavgalar, tartışmalar mesafedenmiş meğerse. Uzak mesafe en zor ilişki bence.

uzak mesafe ilişkisine ancak çok çok seven bir insan tahammül edebilir, benden iyi anlatabilecek insan pek azdır.
zamanında erkek arkadaşımla farklı ülkelerdeydik, ben türkiye'ye dönünce ayrı kalmıştık pandemi dönemi, ne o bana gelebiliyordu ne ben ona gidebiliyordum, her gün saatlerce telfonda görüntülü konuşuyorduk, bir kez olsun tartıştığımızı hatırlamıyorum.çok zordu evet ama çok güzel hatırlıyorum o günleri. sonrasında bazı özel sebeplerden ayrıldık. eşimle de yine yurtdışında tanıştık ve nişandan sonra 5 ay yine ayrı ülkelerde kaldık, çok özledik zordu ve evlilik öncesi hazırlıklar vs. tümünde yalnızdım ama hiç kavga etmedik, bu kadar tartışmanın bol olacağı bir dönemi karşılıklı anlayışla atlattık. şu anda da nadiren tartışırız saygı çerçevesinde.
evet özlem karşılıklı stres yaratabilir, ama yan yana beş dakikada çözülecek sorun uzaktayken karşılıklı büyük üzüntülere neden olabilir. o nedenle normalin iki, üç katı saygılı ve anlayışlı olmak gerek. güven duygusu da çok öenmli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X