Uzak mesafe sorunsalı

deniz21ist

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2012
12
0
36
İstanbul
Herkese merhaba,
Yaklaşık 6 aylık bır birlikteliğim var. Ben subatta 1 yıllığına yurt dışına gideceğim eğitim amaçlı, ben gittikten 2 3 ay sonra da erkek arkadasım yanıma gelecek tatile. Sonra o dönecek, Haziran gibi mezun oluyor. Mezun olduktan sonra da askere gitme durumu var daha da geciktirmeden. Ben yurtdışında o askerde, 3 ayımız da o sekilde gececek ama kafam karışık. Nasıl olur nasıl gecer, seviyoruz bırbırımızı de. Görüşmeden gecen zamanda soğukluk girer mi, benzer şekilde ayrı kalan var mı:(

Iletişim gelişti

Eskiden asker gider bir daha haber gelemeden dönermiş

Yurt dışına gidenden zaten haber yokmuş

Şimdi her şekilde telefon internet görüşülür

Bir yıl da göz açılıp kapanmadan geçer

Herkese merhaba,
Yaklaşık 6 aylık bır birlikteliğim var. Ben subatta 1 yıllığına yurt dışına gideceğim eğitim amaçlı, ben gittikten 2 3 ay sonra da erkek arkadasım yanıma gelecek tatile. Sonra o dönecek, Haziran gibi mezun oluyor. Mezun olduktan sonra da askere gitme durumu var daha da geciktirmeden. Ben yurtdışında o askerde, 3 ayımız da o sekilde gececek ama kafam karışık. Nasıl olur nasıl gecer, seviyoruz bırbırımızı de. Görüşmeden gecen zamanda soğukluk girer mi, benzer şekilde ayrı kalan var mı:KK43:

aslında önemli bir test, ya çok bağlanırsınız ya dağılırsınız zaten full ayrıda olmayacakmışsınız

Aşk bütün mesafeleri kapatır, sevgi herşeyin üstesinden gelir.... Yalan
Evet araya soğukluk giriyor. Benzer bir durumum vardı artık bi süre sonra arasa konuşmaya sıkılıyodum. Çünkü her konuşmada didişmeye başlamıştık sürekli. Psikolojik işte. Uzaklık, özlem, bunalım, kıskançlık vs.
Sonra da düzelmedi zaten. Gelince bitti.

Ama bu sınavı çok başarılı atlatanlar da var. Belki siz de onlardan olursunuz.

Uzak mesafe ilişkilerinin yürüyüp yürümeyeceği tamamen taraflara ve aradaki sevgiye bağlı.

Yani ne kadar olumlu hikâye duyarsanız duyun siz başkasınız, haliyle yaşayacaklarınız da farklı olacak.

Yeterince sevilmiyorsanız, muhatabınızın sadakat sorunları varsa ya da maymun iştahlı bir tipse kesinlikle "yakınlardaki" birine aklı kayar.

Yani iletişim araçları gelişti diyoruz da bu aynı zamanda dezavantaj çünkü eski sevgililer ya da sanalda şansını denemek isteyenler de yine aynı kanaldan yokluyor insanı.

Ona bu kadar açmaz içinde güveniyorsanız sorun yok ama ona güvenseniz bile küçük meselelerin büyüyeceği gerçeğini ve başkaları el ele gezerken istediğinizde telefonla konuşmanın bile hayal olacağı zamanları gözardı etmeyin.

Back
X