- 17 Ekim 2018
- 13
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi whiteblue97
merhaba herkese. yurtdışında bir staj programındaydım 7 aylığına, orada yaşayan (hırvatistan) çocukla tanışmıştım. bir önceki ilişkisinden (tam ilişki denemez aslında (kız onu sevmiyor sadece takılmış ona göre iyi kalpli kız uzun ilişkiden çıkmış) şu an o çocuk sevgilim. ve o kız da ülkesine döndü geçici kalıyordu birkaç aylığına. aklımda şüphelerim var bu durum beni yiyip bitiriyor dostlar. ben türkiyeye döneli birkaç ay oldu 2 hafta önce de sevgilim beni ziyarete geldi 14 günlüğüne. ilişkimizin ilk birkaç haftasında o kız için yanımda ağlamıştı ona hissettiğimi sana hissedemiyor sana sevgimi yeterince veremiyorum diye. ama zorlu günler geçti yanyana olduğumzda sevgisinden çok eminim. yaklaşık 2 ay beraber yaşadık. sorumluluk alır, ev işlerine yardım eder bana karşı çok kibar ve sevgi dolu aslında. gözlerinde görebiliyorum bunu ve onunla tanışan herkes (türk ailem ve arkadaşlarım) beni nasıl sevdiğini bana nasıl baktığını söylüyor. ilk büyük kavgamızda ben biraz ağır konuştuğum için eğer ilişkide mutsuz hissedersem o ilişkide durmayacağımı söyledim diye ağlamaya başlamıştı (ayrıyken oldu ilk kavga skype dan görüşüyorduk) bir gece o kıza sarhoş mesaj attığını yakaladım. açtım dinledim gizllice ilk normal arkadaş gibi hayatın nasıl gittiğinden bahsediyor kıza cevap olarak. sonra ise beni ne kadar sevdiğini, aradığı kızı bulduğunu gelecek planları kurduğumuzu söylemiş, doğum gnümde buraya geleceğini falan. sonra gelince whatsappını kurcaladım biraz(merak
) kız demiş uzak ilişkide olsan da çok mutlu olduğunu anlıyorum demiş konuşma arasında. benimki de evet gerçekten hayatımın kadınını bulduğunu ve ilerde benimle evleneceğini yazmış. benimle beraber geleceğe dair çok güzel hayaller kuruyor aile, çocuk, tatil planları vs. ama içimde hep acıyan bir taraf var arkadaşlar hem uzak mesafe olduğundan hem de aklımda acaba acaba soruları döndüğünden. master yapıyor hukuk üzerine şu an çok meşgul. her hafta görüntülü arıyoruz. bazen mesajlarında ne kadar özlediğini yazıyor benle ne kadar gurur duyduğunu vs. gözleri parıldıyo bana baktığında. iltifat ediyor. bu durumumdan nasıl kurtulabilirim? sürekli her şeyi didikliye didikliye düşünüyorum. teşekkür ederim :)
şöyle açıklayayım. kız ona önceden mesaj atıyoru ülkeden istediği birkaç şey var ona yollaması için çünkü kendi ülkesinde pahalı. o da zaman bulunca mesaj atıyor. ayrıca öyle kör kütük sarhoş değil sesli mesajını dinledim

şöyle açıklayayım. kız ona önceden mesaj atıyoru ülkeden istediği birkaç şey var ona yollaması için çünkü kendi ülkesinde pahalı. o da zaman bulunca mesaj atıyor. ayrıca öyle kör kütük sarhoş değil sesli mesajını dinledim
Son düzenleme: