Uzak mesafedeki sevgilim

whiteblue97

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2018
13
0
1
27
merhaba herkese. yurtdışında bir staj programındaydım 7 aylığına, orada yaşayan (hırvatistan) çocukla tanışmıştım. bir önceki ilişkisinden (tam ilişki denemez aslında (kız onu sevmiyor sadece takılmış ona göre iyi kalpli kız uzun ilişkiden çıkmış) şu an o çocuk sevgilim. ve o kız da ülkesine döndü geçici kalıyordu birkaç aylığına. aklımda şüphelerim var bu durum beni yiyip bitiriyor dostlar. ben türkiyeye döneli birkaç ay oldu 2 hafta önce de sevgilim beni ziyarete geldi 14 günlüğüne. ilişkimizin ilk birkaç haftasında o kız için yanımda ağlamıştı ona hissettiğimi sana hissedemiyor sana sevgimi yeterince veremiyorum diye. ama zorlu günler geçti yanyana olduğumzda sevgisinden çok eminim. yaklaşık 2 ay beraber yaşadık. sorumluluk alır, ev işlerine yardım eder bana karşı çok kibar ve sevgi dolu aslında. gözlerinde görebiliyorum bunu ve onunla tanışan herkes (türk ailem ve arkadaşlarım) beni nasıl sevdiğini bana nasıl baktığını söylüyor. ilk büyük kavgamızda ben biraz ağır konuştuğum için eğer ilişkide mutsuz hissedersem o ilişkide durmayacağımı söyledim diye ağlamaya başlamıştı (ayrıyken oldu ilk kavga skype dan görüşüyorduk) bir gece o kıza sarhoş mesaj attığını yakaladım. açtım dinledim gizllice ilk normal arkadaş gibi hayatın nasıl gittiğinden bahsediyor kıza cevap olarak. sonra ise beni ne kadar sevdiğini, aradığı kızı bulduğunu gelecek planları kurduğumuzu söylemiş, doğum gnümde buraya geleceğini falan. sonra gelince whatsappını kurcaladım biraz(merak :KK70:) kız demiş uzak ilişkide olsan da çok mutlu olduğunu anlıyorum demiş konuşma arasında. benimki de evet gerçekten hayatımın kadınını bulduğunu ve ilerde benimle evleneceğini yazmış. benimle beraber geleceğe dair çok güzel hayaller kuruyor aile, çocuk, tatil planları vs. ama içimde hep acıyan bir taraf var arkadaşlar hem uzak mesafe olduğundan hem de aklımda acaba acaba soruları döndüğünden. master yapıyor hukuk üzerine şu an çok meşgul. her hafta görüntülü arıyoruz. bazen mesajlarında ne kadar özlediğini yazıyor benle ne kadar gurur duyduğunu vs. gözleri parıldıyo bana baktığında. iltifat ediyor. bu durumumdan nasıl kurtulabilirim? sürekli her şeyi didikliye didikliye düşünüyorum. teşekkür ederim :)

şöyle açıklayayım. kız ona önceden mesaj atıyoru ülkeden istediği birkaç şey var ona yollaması için çünkü kendi ülkesinde pahalı. o da zaman bulunca mesaj atıyor. ayrıca öyle kör kütük sarhoş değil sesli mesajını dinledim

Son düzenleme:
Çocuk eski sevgilisini sarhoşken arıyorsa , zaten onu unutamamıştır , siz hala nasıl devam edebiliyorsunuz

eski sevgilisini aramış üstüne bi de sizin hakkınızda mesajlaşmış mı?
ne alaka, siz de ne diye çok normal bişey gibi anlatıyorsunuz bunu anlamadım.

dur

şöyle açıklayayım. kız ona önceden mesaj atıyoru ülkeden istediği birkaç şey var ona yollaması için çünkü kendi ülkesinde pahalı. o da zaman bulunca mesaj atıyor. ayrıca öyle kör kütük sarhoş değil sesli mesajını dinledim

Kültürel bazı farklılıklar olabilir.Mesela eski sevgiliyi direk hayatından çıkarma ya da arkadaş olarak kalma vs. gibi.O yüzden o konu hakkında yorum yapmayacağım ama içinize sinmeyen bir şeyler varsa kesinlikle üstünü örtmeyin derim.Gözlem yapın biraz.İnsan hisseder bazı şeyleri.

Kültürel bazı farklılıklar olabilir.Mesela eski sevgiliyi direk hayatından çıkarma ya da arkadaş olarak kalma vs. gibi.O yüzden o konu hakkında yorum yapmayacağım ama içinize sinmeyen bir şeyler varsa kesinlikle üstünü örtmeyin derim.Gözlem yapın biraz.İnsan hisseder bazı şeyleri.

İşte bir yanım sevildiğimi hissediyoe bir yanım da hep buruk acaba diyor:) bir araya geldiğimizde bir problem olmuyor ama şu an mesafe sorunundan dolayı böyle kurduğumu düşünüyorum. Çünkü bir saatte halledeceğin çözeceğin konuyu günlere sarkıtabiliyorsun yan yana olmayınca

Eski sevgilisiyle hala konuşması benim biraz tuhafıma gitti. Sonuçta herşeyi bırakıp yeniden bir ilişkiye başlamış.
Siz iç sesinizi dinlemeniz gerek. Anladığım kadarıyla bu iç sesiniz o sizi çok sevdiğini ve değer verdiğini söylüyor. Uzak mesafeli ilişkilerde maalesef “acaba...?” Diye düşünürsün hep. Bende tecrübe ettiğim için biliyorum. Hatta bazen kafamda birşey kuruyordum. Sonra bu düşünçeler beni mutsuz ettiğini farkına vardım. Bu tur şeyler aklıma gelince hemen başka birşey düşünmeye başladım. Böyle böyle o acabalardan kurtuldum.
Sizi seviyor ve birlikte bir vakit geçirmişsiniz. Gelecek planları da kuruyorsunuz. Üstelik o master hukuk okuyor ve kendimden biliyorum çok ağır bir bölüm. Ben master yapmamama rağmen bazen kendime bile vakit bulamıyordum. Ama o size vakit ayırıyor. Bence fazla kafanıza takmayın. Anı nın tadını yaşayın. Her bir düşünce kendinizi mutsuz etmeyin. Yoksa hayat zehir haline gelir.

dur

hiç sevgilimin telefonunu dinlemedim de karıştırmadım da. bişeyler bulacağınızı bilerek yapmışsınız bence.

Eski sevgilisiyle hala konuşması benim biraz tuhafıma gitti. Sonuçta herşeyi bırakıp yeniden bir ilişkiye başlamış.
Siz iç sesinizi dinlemeniz gerek. Anladığım kadarıyla bu iç sesiniz o sizi çok sevdiğini ve değer verdiğini söylüyor. Uzak mesafeli ilişkilerde maalesef “acaba...?” Diye düşünürsün hep. Bende tecrübe ettiğim için biliyorum. Hatta bazen kafamda birşey kuruyordum. Sonra bu düşünçeler beni mutsuz ettiğini farkına vardım. Bu tur şeyler aklıma gelince hemen başka birşey düşünmeye başladım. Böyle böyle o acabalardan kurtuldum.
Sizi seviyor ve birlikte bir vakit geçirmişsiniz. Gelecek planları da kuruyorsunuz. Üstelik o master hukuk okuyor ve kendimden biliyorum çok ağır bir bölüm. Ben master yapmamama rağmen bazen kendime bile vakit bulamıyordum. Ama o size vakit ayırıyor. Bence fazla kafanıza takmayın. Anı nın tadını yaşayın. Her bir düşünce kendinizi mutsuz etmeyin. Yoksa hayat zehir haline gelir.
Çok güzel söylemişsiniz teşekkür ederim yorumunuz için. işte araya mesafe girince hemen kuruntular da bonusu olarak hediye ediliyor herhalde kadınlara :) şimdi ilişkiniz devam ediyor mu?

Hayır tabiki de gitmez buna bir sözüm yok. Yaptığım yanlış onu da biliyorum. Ama merakıma engel olamadım ve o mesajı duymam gerekliydi. Ama benden bahsetmesi hoşuma gitmedi değil mesajında.

hoşunuza gitti ise sıkıntı yok, devam.

hoşunuza gitti ise sıkıntı yok, devam.

Hoşuma neden gitmesin anlamadım? Kötü bir şey mi yani mesajında yeni ilişkisinin iyi gittiğinden bahsetmesi? Hayır ben de şu an eski sevgilimle onun yaptığı gibi arada sırada konuşuyoruz. Kendisi avusturyalı. muhabbet hayatlarımızın ve ilişkilerimizin (onun yeni bir sevgilisi yok) nasıl gittiği yönünde konuşuyoruz. Bir flört, yok canım cicim geri dönelim yok yani. Her neyse

Çok güzel söylemişsiniz teşekkür ederim yorumunuz için. işte araya mesafe girince hemen kuruntular da bonusu olarak hediye ediliyor herhalde kadınlara :) şimdi ilişkiniz devam ediyor mu?

Aynen o kuruntular var ya o kuruntular :KK70:. Benden size tavsiye; o kurtuntular sizi paranoyak haline getiriyor :) ve bu yüzden o anın tadını bile yaşamıyoruz. Kendinizi uzak tutun bu düşüncelerden. Eğer şüphelendirecek birşeyler yapmıyorsa gerçekten çok gereksiz.
Okuduğum kadarıyla size çok değer veriyor. Tam fazla iöeriğinş bilmiyorum ama dediklerinşzi okuyunca bir sorun görmüyorum)

Evet, hatta 4 ay olacak evleneli :) sabırın sonu selamettir. Bunu bizzat kendim tecrübe ettim :KK36:

Aynen o kuruntular var ya o kuruntular :KK70:. Benden size tavsiye; o kurtuntular sizi paranoyak haline getiriyor :) ve bu yüzden o anın tadını bile yaşamıyoruz. Kendinizi uzak tutun bu düşüncelerden. Eğer şüphelendirecek birşeyler yapmıyorsa gerçekten çok gereksiz.
Okuduğum kadarıyla size çok değer veriyor. Tam fazla iöeriğinş bilmiyorum ama dediklerinşzi okuyunca bir sorun görmüyorum)

Evet, hatta 4 ay olacak evleneli :) sabırın sonu selamettir. Bunu bizzat kendim tecrübe ettim :KK36:

Evet öyle düşünüyorum ben de. Diyorum eğer sevmeseydi çocuk (babasının vefat maaşının bir kısmıyla geçiniyor) para biriktirip 3 ay içinde gelmezdi buraya:) veya ne bileyim sahte ağlayamazdı herhalde, kavga edince, havaalınından gidince. Güzel sözler söylemezdi. Nereye kadar yapabilir yani? Ki hiç yalancı biri de değil. Neyse çok uzattım ben. İnşallah bizim de sonumuz evlilik olur bu ilişkide sizinki gibi. Eşinizle çok güzel musmutlu sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle. Hoşçakalın

Bilemedim o_O belki türk kafasıyla düşünüyo olabilirim ama bi insan neden içmişken eski sevgilisine yazıp yeni sevgilisinden bahseder ki bence arada hala kopmamış bi bağ var

Bilemedim o_O belki türk kafasıyla düşünüyo olabilirim ama bi insan neden içmişken eski sevgilisine yazıp yeni sevgilisinden bahseder ki bence arada hala kopmamış bi bağ var
İşte ben de türk kafasıyla düşünüyorum ama bütün mesajlarını gördüm. Benle ilişkiye başladığı günden beri hep arkadaşça yazışmalar, emojiler var.

Evet öyle düşünüyorum ben de. Diyorum eğer sevmeseydi çocuk (babasının vefat maaşının bir kısmıyla geçiniyor) para biriktirip 3 ay içinde gelmezdi buraya:) veya ne bileyim sahte ağlayamazdı herhalde, kavga edince, havaalınından gidince. Güzel sözler söylemezdi. Nereye kadar yapabilir yani? Ki hiç yalancı biri de değil. Neyse çok uzattım ben. İnşallah bizim de sonumuz evlilik olur bu ilişkide sizinki gibi. Eşinizle çok güzel musmutlu sağlıklı yıllar geçirmeniz dileğiyle. Hoşçakalın

Bu anlattığınızı kolay kolay her erkek yapmaz. Sahte olsaydı kendi geçim parasından vazgeçip bunu yanınıza gelmek için harcamazdı. bu size çok değer verdiğini anlatır bence :). Bazen erkeklerin haraketlerini anlayamıyoruz bayanlar olarak. Çok ilgi beklemeyi de bırakmalısın bence. Çıtayı yüksek tutunca ve beklentinin aşağısında ilgi gösterirse hemen kuruntu yapmaya başlıyoruz :). Ve belki ileri de evlendiğinde ben böyle saçmalıkları neden yapmışım diyeceksin hep.
Şu an düşünüyorum da gerçekten çok gereksiz üzülmüşüm.
İnşallah Allah gönlüne göre verir.

Back
X