uzak mesafeler...

dolunay229

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2010
391
198
323
kızlar yeni biriyle tanıştım. arkadaş aracılığıyla yani daha çok arkadaşım ısrar etti. yaşadığım yerden baya uzak bir yerde yaşıyor. birkaç günlüğüne yaşadığım yere geldi.pek olumlu bakmamıştım. birkaç kere görüştükten sonra biraz hoşlanma oldu. ne yazık ki uzakta.birbirimizi yakından tanıma olayı nasıl olcak bilemiyorum. o olumlu baktığını ama uzaklık konusunda kafasının karışık olduğunu söyledi. ben de çok çaba sarf etmek gerktiğini söyledim.istekli olmak gerek,mesaj ve tel ile iletişim kurcaz sadece dedim.

memleketine döndü ama pek de öyle sık mesajlaşma olmuyo. ve konuştuğumuz şeyler hep havadan sudan. bilemiyorum. böyle uzaktan biriyle böyle şeyler yaşayan var mı? sizce yürür mü? lütfen yardım edin.

Kişiye gore değişir canım o işler . Ne kadar istediğin ve sevdiğin ile alakalı. Benim eşim benden 14 saat uzakliktaydi,telefon mesaj ve görüntülü gorusme gibi iletişim araçları ile 2.5 yıl sevdik birbirimizi şimdide evliyiz... Sevgi varsa uzaklık sadece km'dir

Ayni ülke sinirlari icerisinde oldugun sürece kusura bakma ama uzakliktan bahsetme lütfen.. Insanlar ayri ülkelerde oldugu halde yillarca birbirini sevebiliyorken senin bu kaygin bana biraz anlamsiz geldi. Ha bu söyledigim gercekten seviyorsan gecerli tabi. Yoksa kim katlanir öyle bi hasrete..

Kendi duygularindan ve karsindakinden emin degilsen baslama bile, bak sana acik ve net soyluyorum. Yipranirsin falan falan..
Yurekten baglaninca her nerede oldugu fark etmiyor. Bunu kendin dusunmelisin,duygu yogunluguna gore hareket et. Gercekten zor cunku.

Yaşadım 3 sene çok zor sancılı bir durum seviyorsan başka ama 1 yılda sadece 2hafta görebilmek çok kötü bir durumdu ve bizi de yıpratmıştı..

Bizde uzaktık eşimle o yüzden 4 aylık sevgiliyken nişan yaptık 2 yıl beklicektik nişanlı ama mesafe ayrılık getirir diye dayanamadık 10 ay sonra evlendik mesafeye rağmen 2 haftada bir beni 5 saat görmek için bulunduğum şehire geliyordu Her zaman gelemicekse yanınıza onu kendi çevresinde tanımak açısından kolay olamayacağı için zorlanıcaksınızdır..

Kendi duygularindan ve karsindakinden emin degilsen baslama bile, bak sana acik ve net soyluyorum. Yipranirsin falan falan..
Yurekten baglaninca her nerede oldugu fark etmiyor. Bunu kendin dusunmelisin,duygu yogunluguna gore hareket et. Gercekten zor cunku.
Ayni ülke sinirlari icerisinde oldugun sürece kusura bakma ama uzakliktan bahsetme lütfen.. Insanlar ayri ülkelerde oldugu halde yillarca birbirini sevebiliyorken senin bu kaygin bana biraz anlamsiz geldi. Ha bu söyledigim gercekten seviyorsan gecerli tabi. Yoksa kim katlanir öyle bi hasrete..

yani aşırı bir sevgi yok tabi. bir hoşlanma oldu. tanımak istesek nasıl olabilir ki? bir insanı mesajla telden tanıyabilir misin? bilemiyorum. şimdilik mesajlaşıyoruz. birkaç gün sonra dile getirmeyi düşünüyorum olacak gibi değil sanki bence de:(

Bir bak eğer şimdi olmasa bile ileride ortak bir ilde hayatları birleştirebilme, yada sen veya o birbirinizin şehrine yerleşebilecek durumda iseniz neden olmasın?

Bir bak eğer şimdi olmasa bile ileride ortak bir ilde hayatları birleştirebilme, yada sen veya o birbirinizin şehrine yerleşebilecek durumda iseniz neden olmasın?

daha fazla istek, heyecan gerekmiyor mu? olumlu dedi mesela bana, arkadaşıma da demiiş ama ne açıdan olumlu anlamadım. çok karışık ve denemeye değer mi bilemiyorum. canımı sıktı ama bu konu gerçekten:(

Zor bir durum ama imkansiz degil..telefon,mesaj,goruntulu konusma,zaten insan sevdikten sonra ne kadar uzak olursa olsun en kotu ayda bir gelir sevdigini gormeye..ben esimin beni gormek icin on saatlik yola geceden cikip,sabahina yanimda olup,ayni gun aksami gittigini bilirim...ogrencilik zamanlarimiz tabi...sartlar boylesine elveriyordu ancak..

Bende olaya dalayım Kıbrıstayım sevdiceğim Ankarada sen düşün.. 14 şubattan bu yana yüzüne kokusuna hasretin. Üstelik 2 sene boyunca hergün yanyana dizdizeydik benim yaşadığımı düşün canım. Üstelik bizim her saat telefonda görüşme gibi bir şansımız da yok kamerada çok çok nadir. Evet zor oluyor ama insan bi şekilde alışıyor. Eski anılarımızı düşünüyorum hayal kuruyorum öyle geçiyor zaman ama kavuşmama 18 gün kaldı onun heyecanıyla dayanıyorum şu an. Kendime aşk takvimi yaptm her geçen günü kalp içine alıyorum bi şekilde günler geçiyor.. :KK14:

Zor bir durum ama imkansiz degil..telefon,mesaj,goruntulu konusma,zaten insan sevdikten sonra ne kadar uzak olursa olsun en kotu ayda bir gelir sevdigini gormeye..ben esimin beni gormek icin on saatlik yola geceden cikip,sabahina yanimda olup,ayni gun aksami gittigini bilirim...ogrencilik zamanlarimiz tabi...sartlar boylesine elveriyordu ancak..

evet aslında konuyu aradaki mesafe olarak açmıştım.sorun bu zammetmiştim. şimdi aklımda daha belirginleşti durum bu yorumlarınzla. aradaki mesafe değil aradaki ısınma, beğeni, sevgiymiş önemli olan. karşımdaki kişiden de bu anlamda pek bişey alamıyorum o yüzden yapcak bişey yok ne yazık ki...çok teşekkür ederim :)

Bende olaya dalayım Kıbrıstayım sevdiceğim Ankarada sen düşün.. 14 şubattan bu yana yüzüne kokusuna hasretin. Üstelik 2 sene boyunca hergün yanyana dizdizeydik benim yaşadığımı düşün canım. Üstelik bizim her saat telefonda görüşme gibi bir şansımız da yok kamerada çok çok nadir. Evet zor oluyor ama insan bi şekilde alışıyor. Eski anılarımızı düşünüyorum hayal kuruyorum öyle geçiyor zaman ama kavuşmama 18 gün kaldı onun heyecanıyla dayanıyorum şu an. Kendime aşk takvimi yaptm her geçen günü kalp içine alıyorum bi şekilde günler geçiyor.. :KK14:

ne güzel maşallah:) sevip seviliyorsanız hiç birşey ve hiç kimse engel olamıyo demek ki.asıl sorun bundan kaynaklanıyor.kafamda netleşti sayenizde bu durum çok teşekkürler sizi de Allah kavuştusun en kısa zamanda inş :)

Ben esimi toplasan yuz yuze bi 20 dk anca gormusumdur.yurtdisindaydi cunku.internet telefon vs araciligi ile gorustuk.1 yilin sonunda da evlendik.kac yillik evliyim ve suan 2.ye hamileyim

Back
X