Mesele o işte, konu sahibi oradan oraya yeni tanıdığı adamın duygularını hissedemez, adam hissettirecek gerçekten istiyorsa, zaten konu sahibine olmayacağını düşündürmüş bile.
O kadar zorluğa katlanacak, herkes sevdiğiyle beraberken acı tatlı anlarda ona cep telefonundan daha yakın olamayacak, ilk mesajımdan beri buna değen biri olsun dedim yani şu durumda karşısında soru işareti oluşturacak değil onu yüreklendirecek bir adam mutlu edebilir konu sahibini.
Mesafelerden gözü korktuğu her halinden belli bir adamla maceraya lüzum yok, hayırlısı olmuş.
Ben aşkta huzura çok önem veririm, aslında hayatın tamamında o yüzden henüz ilişkileri başlamadığı ve arada bir yaşanmışlık olmadığı için bu kadar temassızlık olan bir maceraya bulaşmamasını önerdim konu sahibine, niyetimiz aynı, ikimiz de kendimizce olumlu tavsiyeler veriyoruz hemcinsimiz mutlu olsun diye.
Size de ilişkinizde mutluluklar...
[/QUOTE
birkaç gündür yazmıyorum, mesaj atmıyorum ona. o da zaten kayıtsız. hayırlısı oldu bence de. ben de size hak veriyorum, doğru tespitler yapmışsınız.teşekkür ederim yorumlarınız için:)