6 ay çok yoğun olacağım ama bu sürede yüzyüze bir araya geleceğiz çabalayacağım dedi, telden veya netten en fazla 1 yıl veya 1,5 yıl sürer sonra adı konur filan dedi ama ne bilim, bi tarafım hiç uğraşma boşver diyor, bir tarafımda dene ne kaybedersinki diyor, aslına bakarsanız zaman kaybederim, ama evlilikte düşünüyorum, kararsız kaldım...:97:
canım kesinlikle haklısın....telden netten bir ilişki yürütmek bana çok mantıklı gelmiyor, biraz bencilim, zamanım bile önemli, öyle şeyler yaşadımki, ama dürüst biri, böyle bırakmak daha mı iyi ne dersin....
canım valla arada mesafe olunca ilişki insanı çok yıpratıyor.
istediğinde görememek, istediğinde gözlerine bakamamak yoruyor bir süre sonra.
bence 2ay sadece netten tanıdıgın birine çok güvenmemekle beraber, arkadaslığınızı biraz daha ilerletip sadece tanımak için çaba harcayabilirsin.
canım sana ve aılene uymuyosa bence hıc baslama tamam durust olabılır gercı bunuda bılemezsın ama ınsan sonra cok baglanıyo ve uzuluyo tabı senın bılecegın bı sey hersey gonlunce olsun
Bir insanı uzaktan veya arada yapılacak ziyaretlerle tanıman mümkün değil.
Onu aile,arkadaş ve iş ortamında görmen lazım.
Ailesi,aile ilişkileri nasıl,arkadaşlarıyla birlikteyken nasıl konuşuyor,nasıl davranıyor görmen lazım.
Sırf sana yansıttığı yüzü,gerçek yüzü olmayabilir.
benimde çabuk bağlanan bir yapım var, üstelik kolay sevip aşıkta olabilen biri değilim....sıkıntılı bu işler yani....tşk ederim yorumların için...
aman diyim sen kalkıp gitme. görüşmek istiyosa o gelsin. ve yalnız başına tenha yerlerde görüşme. neler duyuyoruz Allah korusun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?