Uzak mesafelerde bir ilişki nasıl yürütülür

sweety50

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2010
118
0
0
Giresun
Kısa anlatayım, yaklaşık 2 ay önce netten biriyle görüşmeye başladım...kendisi ank.da 29 yaşında ben ise 27 yaşında nevşehirdeyim...Bu 2 aylık süreçte normal arkdş muhabbetleri döndü aramızda, iş okul hayat gibi genelde iş ağırlıklı konular, facede birbirimizin resimlerine filan baktık, öyle çok tipsizde değil, aslen kürt ama doğma büyüme ank.lı....mardinlilermiş...babası mardinde 3-5 yıl önce fabrika kurmuş, hep babası ilgienirken buna devretmiş işi ve mardine gitti geçen hafta....Gitmeden önceki akşamda benden çok çekindiği ve tepki vereceğimden korktuğu için açılmamış, benden hoşlanmış yüzümü çok beğenmiş, düşüncelerimi beğenmiş, bana seni tanıma fırsatı verirmisin dedi, nevşehir mardin 750 km nerdeyse, mesafelerle birini ne kdr nasıl tanıyabilirsiniz ki, şunuda söyleyim 2 ay boyunca hiçbir ters düşünce saygısızlık görmedim....Şans versem mi, vermesem mi, ne yapacağımı bilemedim, mesafeyle bir ilişki nasıl yürütülür, ne diyorsunuz.....???:26:

canım sureklı mesafe olcaksa aranızda bence cok baglanma cunku bende 6 sene yurutmeye calıstım ama olmuyo cok sevsende 40 yılda bı gorusuyosun zor oluyo

6 ay çok yoğun olacağım ama bu sürede yüzyüze bir araya geleceğiz çabalayacağım dedi, telden veya netten en fazla 1 yıl veya 1,5 yıl sürer sonra adı konur filan dedi ama ne bilim, bi tarafım hiç uğraşma boşver diyor, bir tarafımda dene ne kaybedersinki diyor, aslına bakarsanız zaman kaybederim, ama evlilikte düşünüyorum, kararsız kaldım...:97:

maasallah daha sevgılı olmadan 1-1,5 yıl sonra adı konar demesı ılgınc canım sen gene de dıkkat et ıyı oldugunu bılmezsın tabı kımsenın bılemeyız her seyıyle sana uyması gerektıgını nuntma sadece sevgı begenme degıl

canım kesinlikle haklısın....telden netten bir ilişki yürütmek bana çok mantıklı gelmiyor, biraz bencilim, zamanım bile önemli, öyle şeyler yaşadımki, ama dürüst biri, böyle bırakmak daha mı iyi ne dersin....

canım valla arada mesafe olunca ilişki insanı çok yıpratıyor.
istediğinde görememek, istediğinde gözlerine bakamamak yoruyor bir süre sonra.
bence 2ay sadece netten tanıdıgın birine çok güvenmemekle beraber, arkadaslığınızı biraz daha ilerletip sadece tanımak için çaba harcayabilirsin.

canım sana ve aılene uymuyosa bence hıc baslama tamam durust olabılır gercı bunuda bılemezsın ama ınsan sonra cok baglanıyo ve uzuluyo tabı senın bılecegın bı sey hersey gonlunce olsun

Bir insanı uzaktan veya arada yapılacak ziyaretlerle tanıman mümkün değil.
Onu aile,arkadaş ve iş ortamında görmen lazım.
Ailesi,aile ilişkileri nasıl,arkadaşlarıyla birlikteyken nasıl konuşuyor,nasıl davranıyor görmen lazım.
Sırf sana yansıttığı yüzü,gerçek yüzü olmayabilir.

wenars haklısın sanırım, tanımak için sadece olabilir....ama mesafe gözümde çooookkk büyüyor....

aman diyim sen kalkıp gitme. görüşmek istiyosa o gelsin. ve yalnız başına tenha yerlerde görüşme. neler duyuyoruz Allah korusun..

canım sana ve aılene uymuyosa bence hıc baslama tamam durust olabılır gercı bunuda bılemezsın ama ınsan sonra cok baglanıyo ve uzuluyo tabı senın bılecegın bı sey hersey gonlunce olsun

benimde çabuk bağlanan bir yapım var, üstelik kolay sevip aşıkta olabilen biri değilim....sıkıntılı bu işler yani....tşk ederim yorumların için...

aynen katılıyorum her seyıyle tanımak ıcın cevresını de bılmek lazım

aman diyim sen kalkıp gitme. görüşmek istiyosa o gelsin. ve yalnız başına tenha yerlerde görüşme. neler duyuyoruz Allah korusun..

canım yok, zaten öyle birşey olsa bile o gelecek mecburen, taaa mardin yollarına düşecek değilim onun için, o çabalasın ama erkeklerde düşünür bu mesafeyi sanırım, seni kaybetmek istemiyorum, bir şans sadece gibi laflar etti.....

netten,faceten,chatten sağlam ilişki çıkmaz.bu ortamlar çok güvensiz,ayrıca memleket ve kültür farklılığınız var.bence sadece sanal arkadaş kalın,çevrenizdeki kısmetleri değerlendirin

Ben biraz açık konuşucam...
Samimi bir arkadaşım vardı sırf eğlence olsun diye eski bir arkadaşını işletti faceden.Kuzeninin resimlerini çalıp sahte bir hesap açtı ve kızı kendine aşık etti olay evlenmeye kadar vardı.Sonradan ancak kız anladı olanları ama bi kere aşık oldu..
Yani nerden biliyorsun yazılanların doğruluğunu
Resimler belki başkasının
Bu konularda sanal aleme güvenme derim.Facebooktan tanıyıp samimi olduğum kız arkadaşlarım var hatta görüşüyorum bile..Ama bu başka bir konu....Dediğim gibi doğruluk payı kadar yalan payı da var

"babası mardinde 3-5 yıl önce fabrika kurmuş, hep babası ilgienirken buna devretmiş işi ve mardine gitti geçen hafta...."

Kendisi 29 yaşında ise babası 55 olabilir.Fabrika kurmak için geç bir yaş.Oğluna devretmek için 3-5 yıl çok erken bir zaman.50 yaşından sonra fabrika kuracak,daha işi oturtmadan oğluna devredecek.Bir de Mardin'de fabrika sayısı çok az.İnanasım gelmedi ama tabii sen bilirsin.

sadece resım olarak gordugun bırını gercekte gorunce cok farklı oluyor ,bosuna zaman kaybetme derım ben.

ben mardinliyim fabrika veya soy adı versen belki dogru olup olmadıgını sana ögrenebilirim:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…