Bir de şehir değiştirmek çok saçma geliyor bana. Ben niye onun yasadigi yere gidiyorum. O gelsin?
Haklısınız, mesela Istanbul'da yaşayan birine "Gel Erzurum'da yaşa" demek saçma olur. Bu şehir mevzusunda çiftler oyle bir ortak karar almalı ki iki taraf da mağdur olmamalı. Ben Ankara'da yaşıyorum görücü usulü tanışmak isteyen biri memlekette yaşamami istedi. Fakat benim okuduğum bölüm orada iş bulmaya müsait değil. Orada iş alanı çok az. Bazı oğlan anaları illaki "Bizim şehrimiz olsun" diyorlarAslinda kim avantajliysa oraya gitmek mantikli. Ben eşimin yasadigi şehre geldim çunku calismiyordum hâlâ calismiyorum. Calissam da eşimin yani mantikli olan olurdu.
Şimdi de benim istedigim ulkeye gidecegiz ben de calisacagim eşim işini birakip peşimden gelmiş olacak. :))
Ağaç gibi bi bölgeye kök salmadiysak aslinda yer degistirilebilir ister kadin olsun ister erkek.
Tabi konu sahibinin durumu farkli.
Bence önce gelinliği netleştirin en önemlisi o, sonrasına bakarsınızMerhaba. İki haftadır aklımı meşgul eden bir durum var. 7- 8 ay online olarak tanışıp konuştuğum bir arkadaşım beni daha yakındam tanımak istedigini, benden hoşlandığını söyledi.Henuz yüz yüze görüşmedik. Ben Konya da yaşıyorum. O Maraşta. Evlilik durumunda orada çakılı kadroda olduğu için Marasta yaşamamız gerekecek. Ben biraz ilerisini düşünüyorum. Sehir değiştirmek biraz tedirgin ediyor. Yeni şehir, iş, evlilik hayatına alışmak.. Cok kolay adapte olan birisi değilim. Simdiye kadar hep Konya sınırları içerisindeydim. Tum cevrem, ailem burada. Öte yandan karakterini de beğendiğim düzgün, efendi, uyum sağlayâbilecegim, kafa dengi ve eş olarak görebileceğim birisi, . Bir şans vermeli miyim bilemiyorum. Sizin yorum ve düşünceleriniz nedir ?
Ahahaha çok teşekkür ederimAlbayım yine çok harikasınız
Yüz yüze gorusmedigin,toplumda , ailede, işte nasıl davrandığını bilmediğin birinin karakterini nasıl bu kadar iyi cozdunuz????Merhaba. İki haftadır aklımı meşgul eden bir durum var. 7- 8 ay online olarak tanışıp konuştuğum bir arkadaşım beni daha yakındam tanımak istedigini, benden hoşlandığını söyledi.Henuz yüz yüze görüşmedik. Ben Konya da yaşıyorum. O Maraşta. Evlilik durumunda orada çakılı kadroda olduğu için Marasta yaşamamız gerekecek. Ben biraz ilerisini düşünüyorum. Sehir değiştirmek biraz tedirgin ediyor. Yeni şehir, iş, evlilik hayatına alışmak.. Cok kolay adapte olan birisi değilim. Simdiye kadar hep Konya sınırları içerisindeydim. Tum cevrem, ailem burada. Öte yandan karakterini de beğendiğim düzgün, efendi, uyum sağlayâbilecegim, kafa dengi ve eş olarak görebileceğim birisi, . Bir şans vermeli miyim bilemiyorum. Sizin yorum ve düşünceleriniz nedir ?
Tabi sen kendininkini def ettin kimse evlenmesin istiyosun de miAdamı görmeden ne evliliği ne yaşıyosunuz siz ya?
tövbeler olsun evliliğeTabi sen kendininkini def ettin kimse evlenmesin istiyosun de mi
Ahh bu yeni nesil gençlerYüz yüze görüşmediniz, internetten tanıştınız evleniyorsunuz
İnsanlar senelece yüzyüze görüşüp evlendiği adamlardan bile memnun değilken konu sahibi acılara yürüyor korkmuyor adeta.Yüz yüze görüşmediniz, internetten tanıştınız evleniyorsunuz
Hele bir yüzünü gör de.Merhaba. İki haftadır aklımı meşgul eden bir durum var. 7- 8 ay online olarak tanışıp konuştuğum bir arkadaşım beni daha yakındam tanımak istedigini, benden hoşlandığını söyledi.Henuz yüz yüze görüşmedik. Ben Konya da yaşıyorum. O Maraşta. Evlilik durumunda orada çakılı kadroda olduğu için Marasta yaşamamız gerekecek. Ben biraz ilerisini düşünüyorum. Sehir değiştirmek biraz tedirgin ediyor. Yeni şehir, iş, evlilik hayatına alışmak.. Cok kolay adapte olan birisi değilim. Simdiye kadar hep Konya sınırları içerisindeydim. Tum cevrem, ailem burada. Öte yandan karakterini de beğendiğim düzgün, efendi, uyum sağlayâbilecegim, kafa dengi ve eş olarak görebileceğim birisi, . Bir şans vermeli miyim bilemiyorum. Sizin yorum ve düşünceleriniz nedir ?
İstanbulda yaşayan çoğu kişi son 2 yıldır koşarak kaçıyor. Bir arkadaşim çoruma, ben Bursa'ya, başkan arkadaşim kütahyaya evlenip kaçtık.Haklısınız, mesela Istanbul'da yaşayan birine "Gel Erzurum'da yaşa" demek saçma olur. Bu şehir mevzusunda çiftler oyle bir ortak karar almalı ki iki taraf da mağdur olmamalı. Ben Ankara'da yaşıyorum görücü usulü tanışmak isteyen biri memlekette yaşamami istedi. Fakat benim okuduğum bölüm orada iş bulmaya müsait değil. Orada iş alanı çok az. Bazı oğlan anaları illaki "Bizim şehrimiz olsun" diyorlarEvlendikten sonra eşim iyi bir iş teklifi alırsa başka şehre gidebilirim ama gidip de memlekette anasının yanında yaşamam. Imkanlar nerede iyiyse orada yaşamak mantikli.
İstanbul kalabalıklaştı. Bursa daha güzel mesela. Ben örnek vermek için demiştim. Başka şehre gidilir ama eşimin ailesi istiyor diye onun memleketine gitmem.İstanbulda yaşayan çoğu kişi son 2 yıldır koşarak kaçıyor. Bir arkadaşim çoruma, ben Bursa'ya, başkan arkadaşim kütahyaya evlenip kaçtık.
Bursa da kötü artık her yer Suriyeli...İstanbul kalabalıklaştı. Bursa daha güzel mesela. Ben örnek vermek için demiştim. Başka şehre gidilir ama eşimin ailesi istiyor diye onun memleketine gitmem.
Bursa nin son güzel zamanlari 9-10 sene onceydi.Bursa da kötü artık her yer Suriyeli...
sizin bulunduğunuz şehre gelecekse eğer yüz yüze görüşebilirsiniz kahve yada yemek datesiMerhaba. İki haftadır aklımı meşgul eden bir durum var. 7- 8 ay online olarak tanışıp konuştuğum bir arkadaşım beni daha yakındam tanımak istedigini, benden hoşlandığını söyledi.Henuz yüz yüze görüşmedik. Ben Konya da yaşıyorum. O Maraşta. Evlilik durumunda orada çakılı kadroda olduğu için Marasta yaşamamız gerekecek. Ben biraz ilerisini düşünüyorum. Sehir değiştirmek biraz tedirgin ediyor. Yeni şehir, iş, evlilik hayatına alışmak.. Cok kolay adapte olan birisi değilim. Simdiye kadar hep Konya sınırları içerisindeydim. Tum cevrem, ailem burada. Öte yandan karakterini de beğendiğim düzgün, efendi, uyum sağlayâbilecegim, kafa dengi ve eş olarak görebileceğim birisi, . Bir şans vermeli miyim bilemiyorum. Sizin yorum ve düşünceleriniz nedir ?s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?