• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uzaklaştırma kararı

Madqueen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2019
58
36
8
25
Babam bir psikopat. Beni küçüklüğümden beri hep döverdi. Şimdi dövemiyor. Ama kardeşime aşırı derecede psikolojik baskı uyguluyor. Özellikle yks sıralaması babamın istediği gibi gelmedi diye 2 gündür aşırı miktarda tehdit ve hakaret ediyor. Kardeşimin günlerdir ağlamasına dayanamıyorum. Babam olacak şahısa da bir şey diyemiyorum çünkü korkuyorum. Kolluk kuvvetlerine çalıştığı için silahı var ve bizi vueabilecek bir insan. Bir kez kardeşimle minik bir kavga ettik diye elinde bıçakla gelmişti. Odaya kitlemiştik kendimizi.Bizi bulamayınca ayakkabılarımızı doğrayıp odanın önüne atmıştı.uzaklaştırma kararı nasıl çıkarttırabilirim lütfen bilen biri yardım etsin

Babam bir psikopat. Beni küçüklüğümden beri hep döverdi. Şimdi dövemiyor. Ama kardeşime aşırı derecede psikolojik baskı uyguluyor. Özellikle yks sıralaması babamın istediği gibi gelmedi diye 2 gündür aşırı miktarda tehdit ve hakaret ediyor. Kardeşimin günlerdir ağlamasına dayanamıyorum. Babam olacak şahısa da bir şey diyemiyorum çünkü korkuyorum. Kolluk kuvvetlerine çalıştığı için silahı var ve bizi vueabilecek bir insan. Bir kez kardeşimle minik bir kavga ettik diye elinde bıçakla gelmişti. Odaya kitlemiştik kendimizi.Bizi bulamayınca ayakkabılarımızı doğrayıp odanın önüne atmıştı.uzaklaştırma kararı nasıl çıkarttırabilirim lütfen bilen biri yardım etsin
sen ve kardesn kac yasindasiniz anneniz hayattami

Bu anlari videoya almaya çalışın. Sonra kimseye söylemeden polise gidin. Durumu anlatın videolari izletin. Ifade verin. Kardesin de olsun. Koruma talebinde bulunun.

183 ü arayıp bilgi alma durumunuz nedir, arayabilir misiniz?
Kaç yaşındasınız, anneniz nerde?

Bu anlari videoya almaya çalışın. Sonra kimseye söylemeden polise gidin. Durumu anlatın videolari izletin. Ifade verin. Kardesin de olsun. Koruma talebinde bulunun.
Kendisi de polis ve diğer polislerle arkadaş bu yüzden durumumuz göz ardı edilebilir.

Ben 20 yaşındayım kardeşim 18. Ben üniversiteye gidiyorum.bir ay sonra gitmem gerekecek annem evde yokken kardeşime bir şey yapacak diye çok korkuyorum
allah korusun. baban rutbeli bir polismi ole polslern eli uzanmicak kadr. eger degilse calistgi karakol disinda biyere basvur olmazmi

Allah yardımcıniz olsun. Anneniz razi ise güzel bir iş bulup uzaklaşmak

Polis olması avantaj değil dezavantaj onun açısından. Amirine gidilecek olmadı mı valiye çıkılacak. Can güvenliğimiz yok ölümümüzden sorumlusunuz denilecek, cimere başvurulacak meslekte kalmasının sakıncaları anlatılacak , savcılığa gidip şikayetçi olunacak. Ancaaaak anneniz ne yapacak? soracaklar kızlar yalan söylüyor ergenler diyecek :/ işte burada diyecek söz bulamıyorum, anneni şöyle sarsmak isterdim.

Kazen Kazen yardım edebilir miyiz acaba?

baban diğer polislerle samimiyse sanmıyorum yardım edeceklerini açık açık söyleyeyim. bir arkadaşın dediği gibi kayda almaya çalışın hatta mümkünse sosyal medyada yayınlayın.

Çok sağolun annemle ciddi ciddi konuşacağım belki kardeşimi yatılı kursa vermeye ikna ederim.

İmkanın varsa üniversite için giderken kardeşini de yanında götür. Kardeşin bu sene tercih yapmayacak mı? Dedikleri gibi video kaydı al ve şikayet et. Baktın olmuyor sosyal medyada yay, o zaman tutuşurlar. Böyle insanlar polis olamasın ya. Kadına, çocuğa şiddet diye sığınacağımız tiplere bak.

Eşim polis ona sordum. Diyor ki direkt olarak savciya gitsin. Durumu anlatsin. Kardeşinin annenin şahitliği de olsun diyor. Kadin beyani esas oldugu icin sahit olmasa da islem yapılır diyor.

Teşkilattaki en büyük eksiklik belli periyotlarla psikolojik danismadan gecmemeleri bence. Kolay bir meslek degil. Ozel hayatlarinda yasadiklari sıkıntılar da cabası. Özünde kötü olan biri icin konuşmuyorum. Ama saglikli biri de bu hale gelebiliyor bazen calisma sartlarindan dolayi. Keske sık sık kontrolden gecseler. Bir sorun gördükleri kisileri geri hizmete verseler.

Back
X