sen ve kardesn kac yasindasiniz anneniz hayattamiBabam bir psikopat. Beni küçüklüğümden beri hep döverdi. Şimdi dövemiyor. Ama kardeşime aşırı derecede psikolojik baskı uyguluyor. Özellikle yks sıralaması babamın istediği gibi gelmedi diye 2 gündür aşırı miktarda tehdit ve hakaret ediyor. Kardeşimin günlerdir ağlamasına dayanamıyorum. Babam olacak şahısa da bir şey diyemiyorum çünkü korkuyorum. Kolluk kuvvetlerine çalıştığı için silahı var ve bizi vueabilecek bir insan. Bir kez kardeşimle minik bir kavga ettik diye elinde bıçakla gelmişti. Odaya kitlemiştik kendimizi.Bizi bulamayınca ayakkabılarımızı doğrayıp odanın önüne atmıştı.uzaklaştırma kararı nasıl çıkarttırabilirim lütfen bilen biri yardım etsin
Bu anlari videoya almaya çalışın. Sonra kimseye söylemeden polise gidin. Durumu anlatın videolari izletin. Ifade verin. Kardesin de olsun. Koruma talebinde bulunun.Babam bir psikopat. Beni küçüklüğümden beri hep döverdi. Şimdi dövemiyor. Ama kardeşime aşırı derecede psikolojik baskı uyguluyor. Özellikle yks sıralaması babamın istediği gibi gelmedi diye 2 gündür aşırı miktarda tehdit ve hakaret ediyor. Kardeşimin günlerdir ağlamasına dayanamıyorum. Babam olacak şahısa da bir şey diyemiyorum çünkü korkuyorum. Kolluk kuvvetlerine çalıştığı için silahı var ve bizi vueabilecek bir insan. Bir kez kardeşimle minik bir kavga ettik diye elinde bıçakla gelmişti. Odaya kitlemiştik kendimizi.Bizi bulamayınca ayakkabılarımızı doğrayıp odanın önüne atmıştı.uzaklaştırma kararı nasıl çıkarttırabilirim lütfen bilen biri yardım etsin
Annem anlayamadığım bir şekilde babama bağımlı. Ekonomik özgürlüğü var biz çok denedik boşanamam diyor183 ü arayıp bilgi alma durumunuz nedir, arayabilir misiniz?
Kaç yaşındasınız, anneniz nerde?
Kendisi de polis ve diğer polislerle arkadaş bu yüzden durumumuz göz ardı edilebilir.Bu anlari videoya almaya çalışın. Sonra kimseye söylemeden polise gidin. Durumu anlatın videolari izletin. Ifade verin. Kardesin de olsun. Koruma talebinde bulunun.
Ben 20 yaşındayım kardeşim 18. Ben üniversiteye gidiyorum.bir ay sonra gitmem gerekecek annem evde yokken kardeşime bir şey yapacak diye çok korkuyorumsen ve kardesn kac yasindasiniz anneniz hayattami
allah korusun. baban rutbeli bir polismi ole polslern eli uzanmicak kadr. eger degilse calistgi karakol disinda biyere basvur olmazmiBen 20 yaşındayım kardeşim 18. Ben üniversiteye gidiyorum.bir ay sonra gitmem gerekecek annem evde yokken kardeşime bir şey yapacak diye çok korkuyorum
Babam bir psikopat. Beni küçüklüğümden beri hep döverdi. Şimdi dövemiyor. Ama kardeşime aşırı derecede psikolojik baskı uyguluyor. Özellikle yks sıralaması babamın istediği gibi gelmedi diye 2 gündür aşırı miktarda tehdit ve hakaret ediyor. Kardeşimin günlerdir ağlamasına dayanamıyorum. Babam olacak şahısa da bir şey diyemiyorum çünkü korkuyorum. Kolluk kuvvetlerine çalıştığı için silahı var ve bizi vueabilecek bir insan. Bir kez kardeşimle minik bir kavga ettik diye elinde bıçakla gelmişti. Odaya kitlemiştik kendimizi.Bizi bulamayınca ayakkabılarımızı doğrayıp odanın önüne atmıştı.uzaklaştırma kararı nasıl çıkarttırabilirim lütfen bilen biri yardım etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?