Uzaklık ilişkiyi ne kadar etkiler?

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesterin
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bende 4 sene uzaktan yürüttüm ilişkimi
yanyana gibi asla olmuyor ama bir ilişkiyi bitirmek içinde uzaklık sebep olmamalı
sonucta sevgi saygı önemli
ama çok zor gerçekten telefonda konusmak hiç bir zaman yüzyüze konusmak gibi olmuyor
çoğu zaman telefonda anlaşamadıgımız seyler için kalp kırıyoruz yüzyüze gelince hak veriyoruz zorrrr

bu konuda nacizane olarak deneeyimli olduğumu söyleyebilirim.benim 4 yıldır süregelen oldukca düzeyli bir ilişkim var.ve İnşallahta aralıkta düğünüm. 3 senedirde nişanlım yutdışında.zormuydu tabiki evet.insan sevdiğini yanında görmek ister.ama bu zorluk derecesi çiftlerin uyumuna bağlıdır canım.biz 4 sene boyunca 1 kere bile ne ayrıldık nede o kelime telafuz edildi.özlem çekmekte insana birçok şey öğretiyor.eğer becerebilirseniz hatta ilişkilerinizi dahada sağlamlaştırıyor.dahada saf dahada temiz kılabiliyor.dokunmadan yanında varlığını hissetmeden herhangi bir karşılık beklemeden işte gerçekten sevebiliyorsunuz o zaman.ve kavuştuğunuzda tattığınız hazda paha biçilmez.opuyorumnanaktan

Bu uzakliga, gorusme firsatina gore degisir, kesinlikle ozveri ister ama bunu yasamis biri olarak sunu soyleyebilirim, iliski gercekten saglam ise ona ayri bir heyecan, adrenalin katar,monotonluktan uzak, gecirilen "kalite zamani"nin tadi damaginizda kalir, iliski hep tazeligini korur yeterki iki taraf durust olsun...:1hug:

hic kocamdan ayri dusmemisdim.sonunda boyle karar verdimki gel biraz ayri kalalim.inaniki 3gunden fazla ayri kala bilmedi.hemde ben kendi memleketinde o ise yurtdisinda idi.yeniden onun yanina dondum

aynen katılıyorum canım sana benim durumumda seninki gibi 4 senedir uzaktan yürütüyoruz ilişkımızı. 15 aydırda nişanlıyız.uzaklık cok gercekten kavgalar daha cok oluyor biribirimizi anlamak zor oluyor telefonla.Ama yüzyüze oldugumuzda kavga olmadan problemlerimizi halledebliyoruz.Sabrediyoruz işte napalım bu sene askere gidicek ondan sonra kısmetse düğün olcak bidaha da hiç birbirimizden uzak kalmıcaz insallah :asigim:

etkılemezde benımkını etkıledı sanırım
bıtmek uzere cunku umarım senın sonun bızımkı gıbı olmaz

aynen ya bende 5 sene bekledım of ne gunlerdı sureklı kavgalar oluyordu bırbırımız anlayamıyorduk azıcık keyıfsız konussan mesela sen benı svemıyorsun baskasınamı asık oldun yoksa baska bırımı var nıye boyle durgunsun zormu gelıo beklemez eger oyleyse soyle fılan sınır oluyordum valla

eee okul bıttı samsundaydı ben ankarada bu sefer askerlık cıktı gene bekle yelız bekle en sonunca evlendıkde kurtulduk ama uzaklık dehset kotu bırseyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

kızı konuyu açtığına pişman ettiniz kızlarrrrrrrrr,
konu sahibi kesin bunalıma girmiştir.

o mu dıyordu canım sen mı
benım erkek arkadasımda hıc kıskanclık yok
hıcbıseyden kıskanmıhyor benı
sanırım sevmıyorda ama neden devam eıdyor hıcbır fıkrım yok

evet arkadaşlar merak ediyorum.bir ilişkide uzaklık sorun yaratır mı?
heleki önceden yakınlarsa...
zaman,aradaki mesafe verilen sözleri unutturur mu?
bağları kopartır mı?
merak ediyorum...

valla canım şahsi kanaatim, eğer ortada bir aşk bir sevgi varsa uzaklık bunu körükler, özlem, aşkıda sevgiyide büyütür, bizim için böyle oldu hep iş nedeniyle uzak kaldığımız dönemlerde
ama ortada gerçekten bi sevgi bi aşk yoksa tam tersi etki yapacaktır, yani çifler uzaklaşır, sevgilim napıyor acaba diye hiç umursamaz düşünmez bile insan

o mu dıyordu canım sen mı
benım erkek arkadasımda hıc kıskanclık yok
hıcbıseyden kıskanmıhyor benı
sanırım sevmıyorda ama neden devam eıdyor hıcbır fıkrım yok

cnm esım dıodu kıskanıodu ne gıydın nereye gıttın kımlerle goruruyorsun bak pesıne takıpcı tutarım fılan kı gercekden yapmıs kuzenı takıp etmıs delu cocuk

bu durum kişiden kişiye değişir...ama bence daha önce bir yakın daysa sorun olmaz çünkü kişiler birbirini az çok tanımıştır...biz hiç yakın olmadan 4 yıl yürüttük 1 yıl nişanlı kaldık ve şimdi 3.5 yıllık evliyiz...
sana mutlu bir ömür ve herşey kalbine göre olsun arkadaşımkaydirigubbakcemile2

teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için...
etkilemez demenizi isterdim açıkçasımafoldumben

canım kimsenin sözüne kimsenin lafına bakma tabi bu dediğim yanlış anlaşılmasın yorumlar yapılır ama sen takma onları herkesin bi düşüncesi vardır oda kendinedir olumsuz bi yorum aldığında ona kilitlenipte o düşünceyi sende kapma ondan...evet uzaklık kötü bişe bende aynı durumdayım şuan 1 hafta oldu tabi ondan öncede kısa kısa ayrılıklar yaşadık ama şuan uzun bi ayrılık olacak ve biz birbirimize o kadar bağlıyızki herkes imreniyo bize allah nazardan korusun ilişkimizi bu ayrılığa katlanmak zorundayız geleceğimiz için...eğer birbirinizi gerçekten sevip sayıyosanız ve gerçekten güveniyosanız heyecanda varsa o ilişki sürer ama gerçek bir aşksa sizinki eğer değer varsa sadıklık varsa güven varsa...

sana bi örnek vereyim dayımla yengemi...yengem almanyada yaşıyodu dayım trabzonda...ve o ilişki o kadar uzaklıkta yaklaşık 6 7 sene sürdü ve yengem yazları gelirdi dayımıda fazla görmezdi...birde 23 ay görüşmediler düşünkü o zaman ne net vardı ne tel ne mesajlaşma tabi vardı ama bu kadar ilerlememişti teknoloji sonuçta evlilikle sonlandırıldı...yani burda demek istediğim birbirinizi gerçekten gerçek bi aşkla sevip bağlıysanız o ilişkiyi hiç bir şey bozamaz...tabiki sevgilinde güvenilir biriyse sana gerçek bi aşkla bağlıysa...

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm esım dıodu kıskanıodu ne gıydın nereye gıttın kımlerle goruruyorsun bak pesıne takıpcı tutarım fılan kı gercekden yapmıs kuzenı takıp etmıs delu cocuk

benım sevgılım hıc kıskanmıyor
sana cok guvenıyorum dıyor

umrunda değilim sanırım ondan

evet arkadaşlar merak ediyorum.bir ilişkide uzaklık sorun yaratır mı?
heleki önceden yakınlarsa...
zaman,aradaki mesafe verilen sözleri unutturur mu?
bağları kopartır mı?
merak ediyorum...

3.5 sene oldu bunun 1 senesi beraberdik sadece mesafe özlem kimi zamn 7 ay kimi 5 ay oldu ama hala devam ediyor ve ben ona her geçen gün daha çok aşık oluyorumopuyorumnanaktan

arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim...
kiminiz sevdiğinize kavuşmuşsunuz,mutluluğunuz daim olsun inşallah
kiminiz de benim gibi hasret çekiyomuşsunuz,dilerim en kısa zamanda sevdiklerimize kavuşur ve mutlu bir yuva kurarız:asigim:
jojoba01 yorumlardan dolayı değil de gün geçtikçe,özlemim arttıkça bunalıma giriyorum sankimafoldumben
hakkımızda hayırlısıopuyorumnanaktan

Uzaktan ilişki yürütmedim ama çok zordur diye düşünüyorum..
Uzaklık kişiler arasında bazı sorunlara anlaşmazlıklara ve kıskançlıklara yol açıcağı için kötü yönde ilişkiler hasar görür...
Uzaktanda ilişki yürütülür ama yanında olduğundan çok daha fazla sabır ve özveri bekler ilişki...
Bu da hem kişileri hemde ilişkiyi yorar..

tatlim bak ben yurtdisindanim ve sevgilim turkiyede sadece yazlari gorebilioruz birbirimizi oda yanlizca 2 ayligina fln.. Ama gel gelelimki bukdr uzak olmak bizi birbirimize dha cok bagladi ve uzak olmasi hicbsye engel deil gunden gune dha cok asik oluoruz... Ha ama tek negatif yonu arada uzakligin verdigi hircinliklar oluo ama onundan altindan kalkabilirsen... Hersey cok gzl olabilir..

inşallah güzel olur canım herşey...
teşekkür ederimopuyorumnanaktan

bu aşkın boyutuna, tutkunun varlıgına baglı.... eğer cok asıksan tutkunsan daha da baglar senı... zaman gecmez ama dayanırsın... sabredersın... aşkın buyur taşar senı cok zorlanırsın ama katlanırsın buyuk bır azımle...

kucukse bahanendır, zamanla unutulur, gece yatagına yattıgında aklına gelır tesadufen, o gun onu hıc dusnumedıgını farkedersın...
gun be gun körelir ve biter.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…