bende 4 sene uzaktan yürüttüm ilişkimi
yanyana gibi asla olmuyor ama bir ilişkiyi bitirmek içinde uzaklık sebep olmamalı
sonucta sevgi saygı önemli
ama çok zor gerçekten telefonda konusmak hiç bir zaman yüzyüze konusmak gibi olmuyor
çoğu zaman telefonda anlaşamadıgımız seyler için kalp kırıyoruz yüzyüze gelince hak veriyoruz zorrrr
aynen katılıyorum canım sana benim durumumda seninki gibi 4 senedir uzaktan yürütüyoruz ilişkımızı. 15 aydırda nişanlıyız.uzaklık cok gercekten kavgalar daha cok oluyor biribirimizi anlamak zor oluyor telefonla.Ama yüzyüze oldugumuzda kavga olmadan problemlerimizi halledebliyoruz.Sabrediyoruz işte napalım bu sene askere gidicek ondan sonra kısmetse düğün olcak bidaha da hiç birbirimizden uzak kalmıcaz insallah :asigim:
aynen ya bende 5 sene bekledım of ne gunlerdı sureklı kavgalar oluyordu bırbırımız anlayamıyorduk azıcık keyıfsız konussan mesela sen benı svemıyorsun baskasınamı asık oldun yoksa baska bırımı var nıye boyle durgunsun zormu gelıo beklemez eger oyleyse soyle fılan sınır oluyordum valla
eee okul bıttı samsundaydı ben ankarada bu sefer askerlık cıktı gene bekle yelız bekle en sonunca evlendıkde kurtulduk ama uzaklık dehset kotu bırseyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
evet arkadaşlar merak ediyorum.bir ilişkide uzaklık sorun yaratır mı?
heleki önceden yakınlarsa...
zaman,aradaki mesafe verilen sözleri unutturur mu?
bağları kopartır mı?
merak ediyorum...
o mu dıyordu canım sen mı
benım erkek arkadasımda hıc kıskanclık yok
hıcbıseyden kıskanmıhyor benı
sanırım sevmıyorda ama neden devam eıdyor hıcbır fıkrım yok
teşekkür ederim arkadaşlar yorumlarınız için...
etkilemez demenizi isterdim açıkçasımafoldumben
cnm esım dıodu kıskanıodu ne gıydın nereye gıttın kımlerle goruruyorsun bak pesıne takıpcı tutarım fılan kı gercekden yapmıs kuzenı takıp etmıs delu cocuk
evet arkadaşlar merak ediyorum.bir ilişkide uzaklık sorun yaratır mı?
heleki önceden yakınlarsa...
zaman,aradaki mesafe verilen sözleri unutturur mu?
bağları kopartır mı?
merak ediyorum...
tatlim bak ben yurtdisindanim ve sevgilim turkiyede sadece yazlari gorebilioruz birbirimizi oda yanlizca 2 ayligina fln.. Ama gel gelelimki bukdr uzak olmak bizi birbirimize dha cok bagladi ve uzak olmasi hicbsye engel deil gunden gune dha cok asik oluoruz... Ha ama tek negatif yonu arada uzakligin verdigi hircinliklar oluo ama onundan altindan kalkabilirsen... Hersey cok gzl olabilir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?